Hasan Bey bahsettiğiniz pattern deseni şablonu oluşturmak kolay. Şimdilik yeni bir konu açıp sabitleriz, bulunması kolaylaşır. Zenginleşirse özel bölüm de açılabilir, o da mümkün. İnşallah standart ölçülerde çalışma yapabilenler vardır. Standart dışı olanlara da başka konu açılabilir aslında ama üzerinde yorum yapmak öbürü kadar kolay olmaz
Bu arada şimdi aklıma geldi. Biraz konu dışı; Yıldız öyle %90 civarı yüzdeleri her sefer yakalayabiliyorsa bir tane de standarda yakın(~%70) tam şok üretse, öbürüne de "daha Full" mü
ne diyecekse öyle işaretlese çok rağbet görürdü bence. Fazladan bir tane daha şok verecek ama değerine değer katacak. Peh peh peh!
Bakalım sizin Trulocklar fark edecek mi?
Bu arada, ben aynı tüfekle ve şokla ve fişekle bazen farklı dağılımlar da görüyorum. Ekseri yakın oluyorlarsa da arada kaçıklar da oluyor. Tek atıştan istisna bir dağılım çıkması ihtimali bence hep mümkün. Bir den çok deneme yapıp dağılımların istikrarının "kabaca" olup olmadığını görmek fena olmaz bence. Şahit olduğum denemelerden sonra tek atış deseni üzerinden tüfek veya fişekle ilgili kesin ifadelerda bulunmaktan çekiniyorum. Hasan Bey, burada paylaşmanız arzunuza kalmış ama eğer birkaç deneme(en az 2-3) yaparsanız elinizdeki veri daha güvenilir olur bence.