Merhaba sevgili avcı dostlarım.
Yeni almış olduğum AKKAR Altay Silver Sentetik model otomatik tüfeğim 27 mart günü (dün) elime ulaştı.Tüfek çok güzel ve benim vücut ölçülerime çok uygun.61 namlu,hafif, dengeli ve hedefe çok çabuk gelen, itinalı yapılmış ve şokları da 6 tane.Tüfeği uzun zamandır almak niyetindeydim.Bu modeli bir arkadaşım kullanıyordu ve çok övüyordu.Ayrıca sitemiz üyelerinden sayın Ersin ORBAY, Ahmet ÖZTÜRK ve Suat ÇALIŞKAN'ın olumlu görüşleri de bunda oldukça etkili oldu.
Tüfeğimi İstanbul Mercan'da bulunan AKKAR satış ve pazarlama yerinden aldım.Oradaki görevli İRFAN BEY, sağ olsun benimle yakından ilgilendi ve çok yardımcı oldu.Bu model normalde 3 adet mobil şok ile satılıyor.İrfan bey ricam üzerine bana 5 li şok seti verdi.Ayrıca 10 cm lik namlu uzatma aparatını da ücretsiz olarak göndermesi beni çok mutlu etti.Şu an tüfeğimi hem 61, hem de 71 namlu olarak almış gibi oldum.(Bundan 4 yıl önce ARMSAN marka bu 10 cm lik namlu uzatmaya 45 lira ödemiştim).İrfan bey ayrıca bunlardan başka bana tüfek kılıfı, harbi seti, silah yağı ve iyi bir tüfek kayışı göndermiş.Onun bu iyi niyet ve olumlu yaklaşımı beni çok mutlu etti ve duygulandırdı.Buradan AKKAR silahtan İRFAN BEY'e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Bu gün okulda dersim olmadığı için tüfeğimi denemek arzusuyla ormana, güvenli bir yere gittim.Yanıma ful şoku alıp 36 metreden deneme atışları yaptım.Evdeki bulunan 32 gram, 6 numara ve piston tapalı fişekleri kullandım.Tüfeğim 61 namlu, sıcaklık 7 derece ve atışlar desteksiz olarak yapıldı.Atışlarda A4 fotokopi kağıdı kullanıldı.Elimin altında en kolay bulunanlar A4 kağıtlarıydı, az da olsa rüzgar vardı.En son aynı 36 metreden 3 kurşun atışı yapıldı.Kurşunlardan biri zuber marka, ikisi ise benim 4 yıl önce doldurmuş olduğum ÖZKARA marka breneke kurşunlardı.Kurşun atışlarını da desteksiz yaptım.Ne diyelim, artık yorumlar sizden,SAYGILARIMLA.
image hosting sitesfree image hostingfree photo uploadimagesonline photo storageimage sharingfree photo hostingfree image hostingpicture sharingphoto storageimage hosting freeupload