Aleyküm selam Mustafa Bey yeni drahthaarlarınız hayırlı uğurlu olsun . Ekibinize Allah zeval vermesin sağlıklı sıhhatli büyüsünler.
http://avlakforum.com/forum/deutsch-drahthaar-klubu/dachswiese-x-saarforst-x-wildmeister-x-dachshugel-duzce'li-asya/msg1118370/#msg1118370linkindeki drahthaar'ım Düzce'li ASYA'yı inceleyip Amon ile baba kardeş olmaları nedeniyle baba ve dede resimlerini paylaşmıssınız bende resimleri düzenleyip üzerlerine araştırarak anne -baba adlarınıda yazmıştım sizinde işinize yaramasına sevindim.
Avcı bir abimize yardımcı olmak bana mutluluk verir sonuçta paylaşım yapmak, birbirimizin köpeklerinine yorumlar yapmak ve hobi amacıyla bu forumda yer alıyoruz , isterseniz diğer drahthaarlarınızın resimlerini düzenleyip aynı yazı karakteriyle isimlerini ve aile bilgilerini resimlerin üzerlerine yazabilirim.
Gerçi siz benim drahthaarım hakkında olumlu ya da olumsuz bir yorumda bulunmamışsınız sadece resimleri kopyala yapıştır yapmayı seçmissiniz , en azından bu resimleri begenmissiniz demek ki . Emek harcayarak bir avcı abimizin begenisini yorum olmasada kopyala yapıştır yöntemiyle anlamakda güzel!
Bu arada ben Ottelo'nun resmini paylaşırken ve siteye eklerken sayın Sylke Steffens'den mail yoluyla,
Zero'nun sahibi sayın Ayhan Kesim'den de telefon yoluyla izin almıştım . Bu insanların bu drahthaarlar üzerinde büyük emek ve hakları var bende resimlerini paylaşırken nezaket ve özen göstermek istedim.
Yeni drahthaarlarınızla sizlere başarılar diliyorum.