Tüm avcılara ve doğa dostlarına selamlar,
Aranıza yeni katıldım. Geldiğim için mutluyum. Umarım güzel dostluklar ve paylaşımlar olur benim için. Ankarada yaşamaktayım. 37 yaşımdayım ve Devlet Memuruyum. Bu sene mesleğimle ilgili birçok sıkıntı ve stres yaşadıktan sonra mesleğimden ayrılmaya karar verdim. Direk istifa etmiyorum, cesaret edemiyorum ama 1 sene ücretsiz izin alıp Antalya-Kemer'e yerleşip Av Malzemeleri satan bir dükkan açmak istiyorum. Bu 1 sene içinde neler olup bittiğini görmeyi umuyorum. Eğer işim güzel olursa (çok paralar kazanmak derdim yok-mutlu olayım yeter) bu 1 sene sonunda mesleğime geri dönmeyi düşünmüyorum.
Sizlerden gelebilecek her türlü akıl-fikir, düşünce ve yorum benim için çok önemli. Sizce Antalya Kemer'de (Kemer olması şart değil, ama Antalya merkez son tercihimiz olur/ ilçede yaşamak istiyoruz) Sizce Antalya-Kemer de böyle bir dükkan olur mu ? Mantıklı mı ? Av ve Avcı potansiyeli nedir ?
NOT : Kemer'de şu anda aktif çalışan 2 dükkan var. Nüfus 50 bin civarı. Dükkanlardan biri devren satılık. Devreden kişi arkadaşım. Düğün yapacağından ve kişisel sebeplerden bıraktığını söylüyor. Fiyatı denemek için ideal. El sıkışmak üzereyim ama net karar veremiyorum, bu konuda akıl-fikir le yardımcı olursanız çok sevinirim.