0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun. Allah utandırmasın. Ayvalıkta olursak ordan kemalpaşaya geçeriz. Misafir olarak katılmayı çok istiyorum. Yarışmacılara şimdiden başarılar dilerim.[/quote
Alıntı yapılan: N.Yıldız SÜKAN - 30 Mart 2013, 23:01:07Hayırlı olsun. Allah utandırmasın. Ayvalıkta olursak ordan kemalpaşaya geçeriz. Misafir olarak katılmayı çok istiyorum. Yarışmacılara şimdiden başarılar dilerim.[/quote Teşekkür ederiz levent bey.İnşallah sizleri de aramızda görmek nasip olur bizlere.
Hayırlı olsun emeği geçen herkezi tebrik ederiz EYHAF yönetim kurulu başarılar diler
Aaaah ah abeem aaaaahhh. İşin gaydın olmayeydi de iki beşliği bozeydik iki de plağa ateydik olamamıdı.Bi türlü vuslata eremedik emmeee bu sene son gari bu sene gavuşcaz nasipse muzonun düğünde sona benikimde
ALLAH'tan bir aksilik çıkmazsa,İzmir ekibi olarak oradayız.Bir laf vardır "Büyük lokma ye ama,Büyük söz konuşma" diye,gerekli mesaj alınmıştır umarım.Herkeze şimdiden başarılar.
işalla şöle güzel bi günde güzel bi buluşma olsun temennim o yarının sahibi Allah Hak ne getire bakam yaa nasip bee gardeşim
Dedim ya abeyim ölmez sağ kalırsak muzonun düğünde buluşuruz heral demi ?
Allah ömrümüze ve sağlığımıza bir zaval vermezse ordayız inşallah. Kolay gelsin.
cok guzel bı organızson olucaga benzıyor sımdıden keyıf verıyor ınsana
Keşke imkanım olsa da gelebilsem. Eğlenceli geçeceğinden eminim. Bol muhabbetler size
Güzel bir organizasyon inşallah orada olacağız..Selamlar..