Gönderen Konu: Y.ONCA AVCİMİK, FAHRİ AV MÜFETTİŞİ OLUP AVCILARI YAKALAMAYIÇOK İSTİYORMUŞ  (Okunma sayısı 7473 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
 :D Medarı iftiharımız, sanatcımız, hayvanseverimiz, hayvancı, Y.onca AVCİMİK  FAHRİ AV MÜFETTİŞİ olup,  en ufak hata yapsa bile avcıları yakalamak için kendi özel aracına binerek  var gücü ile mücadele edecekmiş. Bunun için de yetkili mercilere başvurmuş. Yetkilliler de FAHRİ AV MÜFETTİŞİ olabilmesi için önce avcı olması (vergi harcını yatırnasını)  ve avlanma belgesi,pulunu alıp kursa gitmesi gerektiğini söylemişler.Bunun üzerine  AVCİMİK,  ben zaten avcı düşmanıyım delimiyim avcı olayım diyerek tepkisini koymuş :D   eee naapalım kanun böyle  demişler :)   Yazık  yaaa,  avcimik in  bu durumuna çok üzüldüm doğrusu. Artık bu tip insanlar boşluktan ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar.  İnşallah boşluktan kurtulurlarda normal hayata dönerler.
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)

Çevrimdışı Ahmet ŞAKİROĞLU

• Onursal Üyemiz
  • ZEHİR AVCI
Ben o sanatçı adı altındaki popçu teyzeme çok üzülürüm..Her izlediğimde yazık elbiseleri yırtık yırtık olur...Aslına ulaşabilsekte ona bi takım elbise göndersem yazık ya...Bide şarkı diye bi tıngırtısı vardı KENDİNE GEL SEN KENDİNE KENDİNE GEL..HADDİNİ BİL SEN HADDİNİ HADDİNİ BİL...

Dağlarda bandıra bandıra yerler dikkat etsin ;D ;D ;D
« Son Düzenleme: 27 Mart 2013, 09:08:51 Gönderen: Ahmet ŞAKİROĞLU »
Ahmet ŞAKİROĞLU(AB R+)
1982/KAYSERİ
Kayseri Merkez Avcılar ve Atıcılık Kulubü
''AV MÜBAH,ODA KAHKAH''
www.anadoluaksesuar.com

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Emrah GİRGİN

• Müdavim Üyemiz
  • Emrah GİRGİN
çılgın bediş deyilmi bu ya

jpg image hosting
Emrah Girgin
DENİZLİ-ÇİVRİL
...İnanmak yağmur duasına giderken şemsiyeyi yanına almaktır...

Çevrimdışı Bilal PAZVANT

• *
Avcıları kimse sevmek zorunda değil.Keşke böyle insanların sayısı artsa da içimizdeki bohçacılar temizlense de avcılığa ve avcılara olan bakış açısı değişse.

selçukkaygısız

• Ziyaretçi
Aboneyim abone :)

Çevrimdışı Ramazan KİLLİ

• Onursal Üyemiz
Hayvan severleri düşman olarak görmüyorum.

Onların bizi düşman olarak görmelerinin nedeninin, etraflarında avcılığın felsefesini doğru anlatabilmiş bir avcı olmamasından kaynaklandığını düşünüyorum.
Yani ülkemizdeki temel sorun burada da geçerli, karşımızdakini dinlememek, onu anlamaya çalışmamak.

Oysa gerçek avcılarla, kendilerinin o kadar çok ortak paydaları mevcut ki, pek çok yerde birlikte hareket bile edilebilir.

Ama cehalet ve ön yargı herşeyi mahvediyor,

Baksana aklıevvel hanımefendi, fahri av müfettişi olunca neler yapacağını hayal ediyor,
Fahri av müfettişinin görev ve yetkileri ile ilgili hiç bir bilgisi olmadığı ayan beyan ..
1970 Antalya (İkamet Eşme/UŞAK) 

Çevrimdışı Uğur ŞENLİK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Bu saygı değer sanatçılar vatana millete hayırlı nesiller yetiştireyim demezler
ama angil dingil işlerle uğraşıp herhangi bir bilgi birikimi olmadığı konularla medyanın gündeminde kalmak isterler.
bütün hikaye bundan ibaret hayvanları koruma falan hikaye
Allah akıl fikir versin  >:(
  • Akkar 512 çifte
  • Akkar Altay
  • Armsan 620
Uğur ŞENLİK
1969 zonguldak

Çevrimdışı Yusuf SAĞLAM

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
 O0 O0 O0 az dinlemediniz yonca evcimiği  ;D  .. eleştiri olabilir , olacaktırda ,  eleştiriye açık olmayanlar , gelişme kaydedemezler .. önemli olan sevgi ve saygı çevçeresinde , birbirimizi anlayabilmek , en azından anlamaya çalışmak .. yonca evcimik  avcılara önyargılarıyla yaklaşmış olabilir ,  ama bu , onun kötü bir insan olduğu anlamına gelmez ... O0 O0 O0
  • SKB 3000
  • Gardone bignotti çifte
  • büyük huğlu conkuest
  • irlanda setter
1974 samsun . .  104 a 71 o/u . . kral 76 O/U . . Android magnum 76  yarı otomatik  . .

resim gönder

Çevrimdışı Seyit ÖCAL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
 O0
Yerinde bir harekete karar vermiş Kendisini destekliyorum Desteklemek istiyorum...      ;D
 O0
Seyit-ÖCAL
1983-SİVAS
Arh+

Çevrimdışı Emin KOÇAK

• Müdavim Üyemiz
Yonca hanım; Fahri av müfettişi olmak için avcılık şartı olduğundan teftiş yetkisi alamamışsınız buna çok üzüldüğümü bilmenizi isterim. Vatana millete faydalı olmak istiyorsanız, Fahri trafik müfettişliği de var. Yalnız bunun da şartı yüksek okul mezunu olmak ve adli sicil kaydı olmamak. Bu şartlara uyuyorsanız hemen müracaat edin hatta size yardımcıda olurum. 8)
Emin KOÇAK
1953 ANKARA
Uyum fikirlerin ortak olduğu yerde geçerlidir,
Uyum yoksa fikirler çatışıyor demektir.

Çevrimdışı Kemal BOZKURT

• *
Hastasıyız dedeeeeeeeeeeeeeee
Kemal BOZKURT
     ^^RİZE^^
1987 İSTANBUL / Kartal

jpg upload

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
Fahri sanatçılıktan sonra şimdide müfettiş.Müfettiş işini Hababam sınıfındaki müfettiş işi zannetti galiba
  • Stoeger peregrine max 5
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK
Lüleburgaz/KIRKLARELİ  1976

Çevrimdışı Raha BOLAT

• Müdavim Üyemiz
Sen ilk önce katlettiğin sanatın,katlettiğin gençliğin hesabını ver,biz avların hesabını vermeye razıyız.
Raha BOLAT
1977 kırıkkale

Çevrimdışı Hüseyin ÖZEN 35

• Müdavim Üyemiz
Gündemden düştü ya teyzem napsın.Kendine meşgale arıyor sanırım  :)
Hüseyin ÖZEN
1983 İZMİR KEMALPAŞA
0 rh +

Çevrimdışı Ramazan HAK

• Müdavim Üyemiz
bizim hakkımızda ne düşünüyorsa ,allah ona 1000 mislini versin..
Ramazan HAK  1971  ARH+  Muğla

Çevrimdışı Samet BİRİCİK

• Avlak Yönetici
Teröristmiyiz biz ? Kafayı yemiş bunlar  >:D belgeleri alsın gelsin beraber avlanalım bi bıldırcın ızgara yedirelim =))
  • Kırklareli
  • İstanbul
  • https://www.facebook.com/motorlumuhre/
1986-istanbul

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
bandıra bandıra yiyeni kalmamış teyzemizin
bandıracak avcı arıyor anlaşılan
Hakan AKMAN
1970 ANKARA / AFYONKARAHİSARC:\Users\2012\Pictures\photog254iw0.jpg

Çevrimdışı Engin MAKAS

• *
Avcıları kulannıp, gündem oluşturmak istiyor. Fakat avcılığı ve avcıyı sevenin sayısı Yonca hanım'ı sevenlerden çoktur. Keşke recekten müfettiş olsada gerçekleri görse. Fazla sürmez 1 yıl sonra Taban Tv de :)
« Son Düzenleme: 28 Mart 2013, 12:06:30 Gönderen: Engin MAKAS »
Torungil
İzmir / Kemalpaşa. 1979
arh +
KALİTE KONTROL AUDATÖR
Bazı tüfekler fişek seçmez. Bazı avcılar tüfek seçmez.

Çevrimiçi M.Ali AKDAĞCIK

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
  affınıza sığınaraktan söylüyorum '' avlanılmaktan belki av olmaktan'' sıkılmıştır avcimik, bu ne pehriz bu ne lahana turşusu her önüme gelen avcıyla uğraşmakta avcı kadar doluyla karışık yağmur yağsın tepenizden aşağı beyin hücreleri az çalışan insan kirliliğinden bıktım şahsen sinirleniyorum midem yanmaya başladı boşverin gelin arkadaş sizede soda ısmarlıyayım şimdi avcı dostlar olmadan olmaz. yaşasın avcılarrrrrrrr....  ;D
  • TURKUAZ HK 11, OTOMATİK, 4+1, 12 CAL. 65 CM.
  • LAZER TEK KIRMA, 36 CAL. 65 CM.
İnsanlara hoşgörülü tavrım , bildiklerimin yanılgılarıma yetmeyişindendir,..

Murat Ali Akdağcık
1970 MERSİN

Çevrimdışı T.Levent SÜKAN

• *
Elbetteki herkesin avcıları ve avcılığı sevmesi beklenemez. Kendini bilen yasalara uyan bütün avcılar olarak, KANUNSUZ AVCILARA karşıyız ve böyle düşünen bir çok avcı zaten bunun mücadelesini yapıyor.  Ama herşeyden evvel insanlar birbirlerine karşı saygılı olmak zorundalar .  Ben avcı düşmanıyım demek, sırf kendi ego sunu tatmin  için FAHRİ AV Müfettişi olmak  ne kadar doğru?  Hele hele türkiyeye mal olmuş  ve bir kısım vatandaş tarafından sevilen bir sanatçıya ne kadar yakışıyor?  Gayet açık ortada.
Ankaralı avcı  Levent Sükan

photo storage
Yıl 1996 köpeklerim prens ve prenses

Çevrimdışı Harun KARAOSMANOĞLU

• Müdavim Üyemiz
Avcılardan bi arkadaşı oldu da terk ettiyse  öç almak isteyebilir.Ama hepsi niye, fazla gelir diyorum .Bir daha düşünmesinde fayda var.
                                                                                            RASTGELSİN AVCİMİK
Harun KARAOSMANOĞLU
1964 KASTAMONU         [email protected]
0 542 603 30 29 Kurt, Ayı dahil TAHNİT VE TROFE YAPILIR
Puanter ve Drahthaar  itinalı tavşan avı yapılır.

Çevrimdışı Akif ARSLAN

• *
"Balığa gelince afiyetle yiyenler ,balıkçıya tebessümle bakanlar avcıya gelince doğa savunucusu kesiliyor. Bu basiretsiz insanlara soruyorum balıkların suçu ne ozaman. Onların farkı ne keklikten bıldırcından tavşandan? Hayvan yerine konulmuyor mu onlar? Ona da karşı çıkın madem... işinize geldiği gibi hareket ediyorsunuz.Şov yapıyorsunuz. Gidin fakire fukaraya harcayın vaktinizi paranızı." demek isterdim o hanımefendiye.
Akif ARSLAN
1980 KARAMAN

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
"Balığa gelince afiyetle yiyenler ,balıkçıya tebessümle bakanlar avcıya gelince doğa savunucusu kesiliyor. Bu basiretsiz insanlara soruyorum balıkların suçu ne ozaman. Onların farkı ne keklikten bıldırcından tavşandan? Hayvan yerine konulmuyor mu onlar? Ona da karşı çıkın madem... işinize geldiği gibi hareket ediyorsunuz.Şov yapıyorsunuz. Gidin fakire fukaraya harcayın vaktinizi paranızı." demek isterdim o hanımefendiye.
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)

Çevrimdışı Mutlu SEZYER

• Müdavim Üyemiz
    • http://site.mynet.com/vizsla/vizslaturk/
Abla çıksın meraya gezsin bakalım, dans etmeye benziyomu ;D ;D
Mutlu SEZYER1977 Söke AYDIN 05433406518