Gönderen Konu: DAR GELİRLİLER AVLANAMAZMIŞ......  (Okunma sayısı 7545 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

musa karakuşçu

• Ziyaretçi
DAR GELİRLİLER AVLANAMAZMIŞ......
« : 26 Mart 2013, 12:28:23 »
evet bu söylem bir kaç sendir ayyuka çıkmış durumda bende bundan ciddi cidii rahatsızlık duyuyorum....
ve bu düşünceyi savunanlarada bikaç cümle yazıverdim......
buyursu okusunlar....

Bilmiyorum bu yetkiyi nereden buluyorsunuz…(bu şekilde düşünen herkese)
başkalarının hakkında karar vermek hele ki hiç tanımadığınız insanlar hakkında karar vermek haddini nasıl kendinizde buluyorsunuz…parası olmayan avcılık yapmasın Ne demek…?
siz hangi cüretle bu şekilde konuşabiliyorsunuz…
avcılık sadece durumu olanların yapabileceği bir şey mi..?
durumu olanlar durumu olmayalar yani zenginler ve fakirler olarak insanları sınıflara ayırmak ve avcılığı da toplumun sadece varlıklı sınıfı yapabilir şeklindeki imalar doğrusu ne kültürümüze nede dinimizin özüne uyan bir davranıştır…
sınıfsal avcılık Fransa İngiltere gibi Avrupa ülkelerinde olur.. biz Frenk miyiz?.  ısrarla bu Frenk gavurlarının adetlerini ülkemizde hayata geçirme çabanız neden…
biz bu gavurlarla çanak kalede savaşmadık mı dinimiz için öfr adet törelerimiz için bu gavurlarla vuruşmadık mı?
şimdi neden bu gavur adetleri ülkemize sokulmaya çalışılıyor…ataya cedde bu ihanet neden..?
Sadece zenginler avlansın diyerek fakirleri ve durumu olmayanları neden dışlıyorlar ye kendileri de durumu olmasaydı birileri onları dışlasaydı o zaman da aynı sözü söyleyebilecekleriydi… empati yapamayacak kadar bencil beyinlerin bu söylemesi gerçi çok normal fakat bizimde varlıklı olmayan ve ırkdaşımız vatandaşımız dindaşımız olan varlıksız kardeşlerimizi de savunmamız bir o kadar normal…
fakirleri dar gelirliler dışlayanların Türkiye’de ki fikir babaları da
yaban tv de bir konuşmasında parası olmayan da avlanmasın canım diyen ÖMER BORAVALIDIR …..
Bunlar bir takım bir zümre tarafından teşvik edilen bir yerlerden nemalanmak isteyen bir taifedir…
kaldı ki Türkiye’nin gelir dağılımı kişi başına yıllık geliri meydanda kapasitesi ortadadır,, ekonomisinin %80 Kobilerin üzerinde olan bu ülkede halkın neredeyse %80 i asgari yahut asgariden biraz fazla ücretle çalışmaktadır…aslında yapılması gereken fakirlere dar gelirlilere yüklenmek değil avcılık masraflarının aşağı çekilmesi için uğraşı vermektir…tabi bu iş yürek ve cesaret istediğinden firmalara bakanlıkla uğraşmak zor geldiğin kolay olan yolu seçip garibana vurmayı tercih ediyorlar….
Bu insanlar kısaca şunu yapıyorlar güçlüden yana olup zayıfı eziyorlar… Yaptıkları tam manası ile bu…
dar gelirliler avlanmasın diyerek avcılık ve yaban hayatına katkıda bulunacağını düşünerek bu sözü söylediğini savunanlarda bu yazımı okuyup düşünmek için o beyinlerini kullansınlar…….

HANİ AVCILIK PADİŞAHLA ÇOBANI BİR SOFRAYA OTURDUTDU…
HEKES HADDİNİ BİLSİN….KİMSE KİMSENİN HARCAMALRINA MASRAFLARINA KARIŞMASIN…
EĞER BİR İYİLİK YAPILACAKSA AVCILIĞI OKYLATIRACAKLARSA YETKİLİ MAKAMLARLA UĞRAŞSINLAR ONLARIN YAPTIKLARINI ELEŞTİRSİLER GARİBANIND AYAKASINI BIRAKSINLAR…

DAR GELİLİLER İLE AVLANMAK İSTEMEYENLER AVLAKLARDA DAR GELİRLİLERİ GÖRMEK İSTEMEYENLER GİTSİNER AVRUPADA AVLANSINLAR…..

Çevrimdışı Murat BARIŞ

• *
Ynt: DAR GELİRLİLER AVLANAMAZMIŞ......
« Yanıtla #1 : 26 Mart 2013, 12:56:38 »
Musa ağzına sağlık kardeşim,bende bir köylü olarak diyorum ki avlanmak onların olduğu kadar bizimde hakkımız ,ama maalesef gidişatı o yöne çevirdiler ama
 unutuyorlarki Türkiyenin %65 hala dar gelirli ve köylü vatandaşların oluşturduğunu
sen tepkini yazarak dile getiriyorsun, bende birşeyler yazayım parası olmayan av yapmasın diyen arkadaşların bunu söylemesi gayet doğal ya ithal ettikleri kılık kıyafetleri satacaklar yada kendi köpeklerinin yavrularını ,
problem şurda: aslında klavye başında herkez ahkam kesiyo
 o meşhur avcılar köyüne veya bulundugu yere geldiklerinde herkez o kişilerin söylemlerini unutuyo peşinden koşuyor
.geçenyıl istanbul ve bursa fuarlarında gördüğüm şu ,adamlar yaban standından alışveriş yapmak için ve resim çekilmek için resmen birbirini eziyo olabilir herkezin fikrine saygı duyarım lakin
iki yıl öncede yabanda program yapan arkadaşlardan biri yine biz köylü avcılarını eleştiriyor du kot pantolonla ava gidiyormuşuz diye sonra yaban yaparsa en iyisini yaptı onlarda başladılar giymeye ama aradaki fark bizimki sıradan pantolon onlarınki amerikan avcı pantolonu
çok aktif bir sektör yakaladılar ve müthiş paralar dönüyo neden senin benim için ugraşsınlar ki
Murat BARIŞ
1982 çerkezköy

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
« Yanıtla #2 : 26 Mart 2013, 13:01:19 »
gayette güzel avlanıyorum paşalar gibi hemde her bir anından zevk ala ala, atalarımızın bir sözü vardır i.. ürür kervan yürür diye ne varsa eskilerde varmış beeeeee ;)
Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU

barışgökduman

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 26 Mart 2013, 13:07:12 »
evet bu söylem bir kaç sendir ayyuka çıkmış durumda bende bundan ciddi cidii rahatsızlık duyuyorum....
ve bu düşünceyi savunanlarada bikaç cümle yazıverdim......
buyursu okusunlar....

Bilmiyorum bu yetkiyi nereden buluyorsunuz…(bu şekilde düşünen herkese)
başkalarının hakkında karar vermek hele ki hiç tanımadığınız insanlar hakkında karar vermek haddini nasıl kendinizde buluyorsunuz…parası olmayan avcılık yapmasın Ne demek…?
siz hangi cüretle bu şekilde konuşabiliyorsunuz…
avcılık sadece durumu olanların yapabileceği bir şey mi..?
durumu olanlar durumu olmayalar yani zenginler ve fakirler olarak insanları sınıflara ayırmak ve avcılığı da toplumun sadece varlıklı sınıfı yapabilir şeklindeki imalar doğrusu ne kültürümüze nede dinimizin özüne uyan bir davranıştır…
sınıfsal avcılık Fransa İngiltere gibi Avrupa ülkelerinde olur.. biz Frenk miyiz?.  ısrarla bu Frenk gavurlarının adetlerini ülkemizde hayata geçirme çabanız neden…
biz bu gavurlarla çanak kalede savaşmadık mı dinimiz için öfr adet törelerimiz için bu gavurlarla vuruşmadık mı?
şimdi neden bu gavur adetleri ülkemize sokulmaya çalışılıyor…ataya cedde bu ihanet neden..?
Sadece zenginler avlansın diyerek fakirleri ve durumu olmayanları neden dışlıyorlar ye kendileri de durumu olmasaydı birileri onları dışlasaydı o zaman da aynı sözü söyleyebilecekleriydi… empati yapamayacak kadar bencil beyinlerin bu söylemesi gerçi çok normal fakat bizimde varlıklı olmayan ve ırkdaşımız vatandaşımız dindaşımız olan varlıksız kardeşlerimizi de savunmamız bir o kadar normal…
fakirleri dar gelirliler dışlayanların Türkiye’de ki fikir babaları da
yaban tv de bir konuşmasında parası olmayan da avlanmasın canım diyen ÖMER BORAVALIDIR …..
Bunlar bir takım bir zümre tarafından teşvik edilen bir yerlerden nemalanmak isteyen bir taifedir…
kaldı ki Türkiye’nin gelir dağılımı kişi başına yıllık geliri meydanda kapasitesi ortadadır,, ekonomisinin %80 Kobilerin üzerinde olan bu ülkede halkın neredeyse %80 i asgari yahut asgariden biraz fazla ücretle çalışmaktadır…aslında yapılması gereken fakirlere dar gelirlilere yüklenmek değil avcılık masraflarının aşağı çekilmesi için uğraşı vermektir…tabi bu iş yürek ve cesaret istediğinden firmalara bakanlıkla uğraşmak zor geldiğin kolay olan yolu seçip garibana vurmayı tercih ediyorlar….
Bu insanlar kısaca şunu yapıyorlar güçlüden yana olup zayıfı eziyorlar… Yaptıkları tam manası ile bu…
dar gelirliler avlanmasın diyerek avcılık ve yaban hayatına katkıda bulunacağını düşünerek bu sözü söylediğini savunanlarda bu yazımı okuyup düşünmek için o beyinlerini kullansınlar…….

HANİ AVCILIK PADİŞAHLA ÇOBANI BİR SOFRAYA OTURDUTDU…
HEKES HADDİNİ BİLSİN….KİMSE KİMSENİN HARCAMALRINA MASRAFLARINA KARIŞMASIN…
EĞER BİR İYİLİK YAPILACAKSA AVCILIĞI OKYLATIRACAKLARSA YETKİLİ MAKAMLARLA UĞRAŞSINLAR ONLARIN YAPTIKLARINI ELEŞTİRSİLER GARİBANIND AYAKASINI BIRAKSINLAR…

DAR GELİLİLER İLE AVLANMAK İSTEMEYENLER AVLAKLARDA DAR GELİRLİLERİ GÖRMEK İSTEMEYENLER GİTSİNER AVRUPADA AVLANSINLAR…..

Ağzına sağlık kardeşim..

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 26 Mart 2013, 13:18:26 »

-------------------------

aynen katılıyorum... hatda madem ülkemiz sosyal bir devlet... durumu iyi olmayan avcılarımıza yeşilkart benzeri  uygulama getirmelidir.... tüm vergilerden muaf tutulmalıdırlar......

mesala avkart...
« Son Düzenleme: 26 Mart 2013, 13:22:30 Gönderen: M.Birol DEMİRTAŞ »
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

The following users thanked this post: Şener CANKAT

Çevrimdışı Ekrem YENİ

• *
  • Daday/ Kastamonu Samsun
« Yanıtla #5 : 26 Mart 2013, 13:19:48 »
 O0  Sonuna kadar haklısın kardeşim...
Avcılık bir tutku, tedavi edilemez sevilen bir hastalıktır. Atalarımızdan bize mirastır. Parası olan elbette daha iyi imkanlara sahip ancak illaki o mu avcı olsun, yok öyle bir şey, herkes avını usulünce yapar ve keyfini alır. Kimse karışamaz. Saygılar.
« Son Düzenleme: 26 Mart 2013, 13:24:17 Gönderen: Ekrem YENİ »
1976-Daday / KASTAMONU

Çevrimdışı M.Kemal ATEŞSAL

• *
« Yanıtla #6 : 26 Mart 2013, 13:20:42 »
Musa Kardeşim ağzına sağlık. " Yaptıkları tam manası ile bu…
dar gelirliler avlanmasın diyerek avcılık ve yaban hayatına katkıda bulunacağını düşünerek bu sözü söylediğini savunanlarda bu yazımı okuyup düşünmek için O BEYİNLERİNİ KULLANSINLAR……." demişsin. Sevgili Kardeşim olan bir şey kullanılır, yoksa kullanamazsın. Pahalı giysilerle,  pahalı  Avrupa tüfeklerle avlananlara kimse bir şey demiyor. Adam ucuz tüfekle, kot pantolonuyla ava gidiyorsa ve buna gücü yetiyorsa  size ne bundan, ava mı defileye mi gidiyoruz sanki. Söyleneceklerin hepsini söylemişsin,  tekrar ağzına sağlık...
  • Beretta urika 2 71 namlu
  • Franci Oto 67 namlu
M.K. ATEŞSAL   1951 ANKARA
0 RH (+)

selçukkaygısız

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 26 Mart 2013, 13:28:57 »
yaban tv avcıların hakkını koruduğuna ben de inan mıyorum,bu işi ticarete döktüler,yaptıkları programlarla avcılarımızı özendiriyorlar daha sonra mallarını pazarlıyorlar,bizde köyde büyüdük gerçekten en lüks avcılığı köylüler yapıyor,30 tl lik düdükle,kola turuncu bez parçası bağlamayla avcı olunmaz,Ali Birerdinç abime saygılar sürekli izliyorum ama abi bi domuz vurda görelim yahu ::)

Çevrimdışı Emin KOÇAK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #8 : 26 Mart 2013, 22:33:28 »
HANİ AVCILIK PADİŞAHLA ÇOBANI BİR SOFRAYA OTURTURDU...

Musa seni kandırmışlar. Bu dediğin söz, Türkiye'nin Avrupa Birliğine girmek için müracaatından önce geçerliydi. ;D

Bu arada yirmi üç milyon insan ülkemizde asgari ücretle çalışıyor. Benim merak ettiğim hadi bunların sorumlusu hükümet diyelim. Peki sen hiç bu olanlara çare üreten veya dillendiren muhalefet eden bir parti duydunmu? Demek ki vatandaş memnun. ;)
« Son Düzenleme: 26 Mart 2013, 22:42:26 Gönderen: Emin KOÇAK »
Emin KOÇAK
1953 ANKARA
Uyum fikirlerin ortak olduğu yerde geçerlidir,
Uyum yoksa fikirler çatışıyor demektir.

Çevrimdışı Ziya ÇOBANOĞULLARI

• Müdavim Üyemiz
  • Avın başı rasgele sonu nasiptir.
« Yanıtla #9 : 26 Mart 2013, 22:45:11 »
HANÝ AVCILIK PADÝÞAHLA ÇOBANI BÝR SOFRAYA OTURTURDU...

Musa seni kandýrmýþlar. Bu dediðin söz, Türkiye'nin Avrupa Birliðine girmek için müracaatýndan önceydi. ;D

Emin Usta yorumun beni hayal kırıklığına uğrattı.
Senin gibi bir avcı duayenden çıkabilecek en olmayacak bir yorum olmuş.
« Son Düzenleme: 26 Mart 2013, 22:54:13 Gönderen: Ziya ÇOBANOĞULLARI »
  • Belçika Piper Çakmaklı Çifte(Constantinople-Lazaro Gabay)
  • Çifsan Çsp 555 Süperpoze
  • Sarsılmaz Concorde Yarı otomatik
  • Luigi Franchi Black Magic Yarı otomatik
  • Pietro Beretta S56E
  • Savaşcı Pointer's Altar
Ziya ÇOBANOĞULLARI      A rh +
02.06.1972 Bergama/İZMİR
İkamet : Çandarlı

Çevrimdışı Kerim AVCI

• Free Üye
  • *
« Yanıtla #10 : 26 Mart 2013, 23:14:04 »

Valla Ziya abi Emin abiye katılmamak elde değil..Her geçen gün parasallaştırılan bir avcılık içindeyiz..
Emin hükemet muhalefet değil de bizim varlığmızdan haberdar olan bir siyasi varmı acaba...
Kerim AVCI
1985 Merzifon/AMASYA          0555 714 41 77

Çevrimdışı Osman LİMAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #11 : 26 Mart 2013, 23:47:57 »
Musa teşekkürler yazın için. küçükken babamla birlikte  yamalı pantolon lastik ayakkabı babannemin ördüğü takke ile ava çıkardım. babam kendi hazırladığı fişekle bir iki ördek, tavşan vurur ben taşırdım. öyle fazla paramız yoktu ama paranın alamayacağı bir mutluluk vardı.
 şimdi kendini avcılığın piri sayan güya usta (peh) şahıslar parası olmayan av yapmasın diyor pek te tın..
bunlar bu işi tamamen ticarete çevirmişler.ileri geri konuşup kendi çalıp kendi oynuyorlar.ava gidip teyp kurup kuş vurup,vurduğu avı kesmeyip direk çantaya atıp, yurt dışına gidip sağdan soldan tüfek alıp reklamını yapıp oturduğu yerden biyerleri terlemeden ava atış yapan şahıslar.
 parası olmayanda av yapacak ve yapsın tabiki ama kararınca yerli yerinde.. ilgili mercilerinde avlanma bedel ve ilgili  konuları en uygun seviyelere indirerek kolaylık sağlaması toplumun maddi açıdan dar gelirli  avcılarımızı desteklemesi yarinde olacaktır. saygılar.
  • Huğlu 401 b
  • Sarsılmaz charles daly
  • Vursan 92a
  • Drahtar (dişi),pointer(erkek)
Osman LİMAN
1980 Karaman
Artık ANAMUR...

Çevrimdışı Emin KOÇAK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #12 : 27 Mart 2013, 00:39:50 »

Ziya bey uzun zamandır raslaşamıyoruz nasılsın umarım iyisindir.

Hallacı mansuru bilirsin. Ne demişti halka."Eyy millet sizin taptığınız ilah benim ayaklarımın altında"O muhterem derviş hallacıyı hemen oracıkta katletmişlerdi! Sonra ayağını bastığı yeri kazdılar bir küp altın çıkmıştı!

Hz. Mevlana Ne diyor."Ah! Dilim; Söylediklerin yüzünden kalpler dilim dilim, Söyleyemediklerin yüzünden de kalbim." Yine bir sözünde de şöyle diyor. " Çaresizlik; ALLAH c.c. den gelen en güzel işaretdir; Dua'nın vaktinin geldiğini gösterir."

Üstad Necip Fazıl da şöyle diyor." Dünya güzel olsaydı doğarken ağlamazdık; Yaşarken temiz kalsaydık ölünce yıkanmazdık...  Örnekleri daha uzunca yazabilirim ama uzun yazınca okunacağını sanmıyorum. ;D

Benim makalelerimin bazılarını forumlarda okumuşsun belli. Okumasan bu yorumu yapmazdın. ;) Yüzlerce makalelerimi face de, twit de yayınlıyorum %95 sadece beğeniyorlar. Paylaşan ve yorum yapanlar %5 bundan şunu anlıyorum ki Yazılarımı okumuyorlar.

Yani Kısaca okumayan bir toplum olduğumuzdan hadiseleri anlama ve kavrama kabiliyetimiz zayıf kalıyor. Oysa biz müslümanlara izleyeceğimiz yol gayet açık bildirilmiştir. Kur'ân, Sünnet, İcmâ, Kıyas. Bu düsturlar çerçevesinde varsa bir yanlışım söyle. :-[

http://avlakforum.com/forum/mak-kararlari-av-haberleri-avlak-bilgileri/bu-gun-26-03-2013-milli-parklar-genel-mudurlugune-nezaket-ziyaretinde-bulunduk/msg1127464/#msg1127464

Bu linkteki yorumumu da okursan sevinirim.

Ayrıca seni sitede gördüğüme de gerçekten çok sevindim.
« Son Düzenleme: 05 Ağustos 2014, 20:28:32 Gönderen: Emin KOÇAK »
Emin KOÇAK
1953 ANKARA
Uyum fikirlerin ortak olduğu yerde geçerlidir,
Uyum yoksa fikirler çatışıyor demektir.

onurkaragoz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 27 Mart 2013, 01:32:45 »
soyledıklerınız gercekten dogru kımse kımseyı bu sekılde sınırlandıramaz ama istanbulda yasayan bı ınsan ıcınde kolay bısıy degıl bu

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
« Yanıtla #14 : 27 Mart 2013, 01:45:57 »
Arkadaşlar maalesef türkiye genelinde paralı avlaklar konusu  BAKANLIK tarafından çoktan karara bağlanmış ve konu meclisten geçerek kanunlaşmak üzeredir. Dolayısı ile şu an devletimizi yönetenler sayesinde TÜRKİYEDE PARASI OLAN AVLANACAK. Yani sınırlandırmayı getiren de devlet.
« Son Düzenleme: 27 Mart 2013, 01:47:05 Gönderen: N.Yıldız SÜKAN »
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)

Çevrimdışı Ziya ÇOBANOĞULLARI

• Müdavim Üyemiz
  • Avın başı rasgele sonu nasiptir.
« Yanıtla #15 : 27 Mart 2013, 06:51:06 »
Emin Usta çok şükür iyiyim hamdolsun.
Siz de iyisinizdir inşallah.
Bindik bir âlâmete gidiyoruz kıyamete .....

Kur'an,Sünnet,İcma ve Kıyas nedir çoğumuz bihaber.

Adaşım Ziya Paşa '' Ayinesi iştir kişinin lâfa bakılmaz,Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde ''diyor amma.
Bu zamanda ne ayna kaldı ne de kişi.

Allah'a(c.c) emanet ol Ustam ....

Not: yorumun şimdi biraz olmuş yaaaa okunmaz diye yazmadın sanırım :)
  • Belçika Piper Çakmaklı Çifte(Constantinople-Lazaro Gabay)
  • Çifsan Çsp 555 Süperpoze
  • Sarsılmaz Concorde Yarı otomatik
  • Luigi Franchi Black Magic Yarı otomatik
  • Pietro Beretta S56E
  • Savaşcı Pointer's Altar
Ziya ÇOBANOĞULLARI      A rh +
02.06.1972 Bergama/İZMİR
İkamet : Çandarlı

Çevrimdışı Tuğkan DOĞAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #16 : 27 Mart 2013, 09:14:15 »
gülüp geçiyorum buna bizde zengin değiliz dişimizden tırnağımızdan arttırdıklarımızla avlanıyoruz
1980-Akkuş/ORDU

Çevrimdışı Yetkin YILMAZ

• *
  • Çarşambalı 55
« Yanıtla #17 : 27 Mart 2013, 16:13:56 »
                 Avcı olabilmek için gereken kriterler;
Yaban Don
Yaban içlik
Yaban Pantolon
Yaban Şapka
Yaban Tüfek Kılıfı
Yaban Ceket
Yaban Çizme
Yaban Köpek Maması
Bunları Sipariş Edebilmek İçin Bi Telefon
Ve Tabiki Lidyalıların Buldugu Sizin Hala Bulamadıgınız PARA
SAYGILARIMIZLA YABAN TV
« Son Düzenleme: 27 Mart 2013, 17:44:15 Gönderen: Tuncay KANDEMiR »

1978 / SamSun

Çevrimdışı Yusuf SAĞLAM

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #18 : 27 Mart 2013, 16:18:40 »
 O0 O0
                 Avcı olabilmek için gereken kriterler;
Yaban Don
Yaban içlik
Yaban Pantolon
Yaban Şapka
Yaban Tüfek Kılıfı
Yaban Ceket
Yaban Çizme
Yaban Köpek Maması
Bunları Sipariş Edebilmek İçin Bi Telefon
Ve Tabiki Lidyalıların Buldugu Sizin Hala Bulamadıgınız PARA
SAYGILARIMIZLA YABAN TV

;D ;D ;D ;D hattı tam yazmamışsınız sanırım .  ;D ;D ;D ;D O0 O0 O0 O0
« Son Düzenleme: 27 Mart 2013, 17:44:31 Gönderen: Tuncay KANDEMiR »
  • SKB 3000
  • Gardone bignotti çifte
  • büyük huğlu conkuest
  • irlanda setter
1974 samsun . .  104 a 71 o/u . . kral 76 O/U . . Android magnum 76  yarı otomatik  . .

resim gönder

Çevrimdışı Yetkin YILMAZ

• *
  • Çarşambalı 55
« Yanıtla #19 : 27 Mart 2013, 21:44:14 »
    Biri benim mesajı makaslamış yoksa hatta tamamdı  ;)

1978 / SamSun

Çevrimdışı Yusuf SAĞLAM

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #20 : 27 Mart 2013, 22:13:44 »
 O0 O0 rtük sansürlemiş olmalı  :D  O0 O0
  • SKB 3000
  • Gardone bignotti çifte
  • büyük huğlu conkuest
  • irlanda setter
1974 samsun . .  104 a 71 o/u . . kral 76 O/U . . Android magnum 76  yarı otomatik  . .

resim gönder

Çevrimdışı Y.Emre TOK

• *
« Yanıtla #21 : 27 Mart 2013, 22:26:33 »
Ağzına,yüreğine sağlık Musa arkadaşım pek çoğumuzun görüşlerini dile getirmişin.Sonuçta onlar duayen avcı bizler bohçacıyız, neden derseniz kıçımızda yaban don,pantalon neyin yok kabanımız eski kamuflaj yada yamalı,tüfeğimiz ismini telafuz bile edemediğim frengistan malı değil.
Avcılık harçlarını,pul parasını sezondan 3-5 gün öncesine anca denkleriz. 4-5 gariban toplanıp ava zar zor gideriz neyimize bizim avcılık yalın ayak başı kabak.Keklikte sezon  boyunca 2 paket fişek ya atarız ya atamayız neyse uzatmayım fazla elbet bu haddini bilmezler ders alacak.
Avcılık engellenemez yazacak çizecek çok şey var fakat havanda su dövmekten öteye geçmez. Duayenler köşe başlarını kapmışlar bırakmazlar. sevgi ve saygılarımla cümleten hayırlı akşamlar

Çevrimdışı Yetkin YILMAZ

• *
  • Çarşambalı 55
« Yanıtla #22 : 27 Mart 2013, 22:29:49 »
   Rtük dilde tüncay hocam sansürledi sanırsam sonuçta bölüm sorumlusu o sakınca'lı görmüş makaslamış bizede saygı göstermek düşer. Ben sadece musa arkadaşımın konusuna mizahi bi yaklaşımla destek olmaya çalıştım az abartmış olucamki sansüre takıldık! :)

1978 / SamSun

Çevrimdışı Yetkin YILMAZ

• *
  • Çarşambalı 55
« Yanıtla #23 : 27 Mart 2013, 22:34:53 »
[/b]
Ağzına,yüreğine sağlık Musa arkadaşım pek çoğumuzun görüşlerini dile getirmişin.Sonuçta onlar duayen avcı bizler bohçacıyız, neden derseniz kıçımızda yaban don,pantalon neyin yok kabanımız eski kamuflaj yada yamalı,tüfeğimiz ismini telafuz bile edemediğim frengistan malı değil.
Avcılık harçlarını,pul parasını sezondan 3-5 gün öncesine anca denkleriz. 4-5 gariban toplanıp ava zar zor gideriz neyimize bizim avcılık yalın ayak başı kabak.Keklikte sezon  boyunca 2 paket fişek ya atarız ya atamayız neyse uzatmayım fazla elbet bu haddini bilmezler ders alacak.
Avcılık engellenemez yazacak çizecek çok şey var fakat havanda su dövmekten öteye geçmez. Duayenler köşe başlarını kapmışlar bırakmazlar. sevgi ve saygılarımla cümleten hayırlı akşamlar
    :D :D :D   Hepimiz bu yaban don meselesinden muzdaribiz hocam ortak sorunumuz oldu    :D :D :D

1978 / SamSun