0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ağzımın suyu aktı arkadaşlar afiyet olsun
Afiyet olsun muhabbetiniz bol olsun burak
Sağolasın usta...Sen balıklara ara verdin bu ara..Hayırdır deniz mi kurudu
Deniz kurudu valla hava muhalefeti dolayısıyla istavrit tirsi yok çiftlik balıklarıda beni bozar sandalım bakımda şuan mayıs ayını bekliyorum balıkları daha bol yiyeceğiz bu sene
İnşallah usta inşallah...Bu seneki gibi istavrit çinekop oldu mu değme o zaman keyife...
İLK ÖNCE İSTAVRİT VE RUS KEFALİNİ BEKLİYORUM BURAK DAHA SONRA LÜFERLERİ BU YIL LÜFER ÇOK OLACAK ŞİMDİDEN LÜFERCİLERE SÖYLÜYEYİM
Hadi bakalım usta inşallah ağzını duası Yanlız Rus kefali 3-4 senedir uğramıyor bizim oralara..Hasret kaldık yüzüne..Sİzin orada durum ne ??
2-3 SEZONDUR BENDE GÖRMEDİM FAZLA BİR KAÇ TANE YAKALIYORUZ BU SENE OLACAK DİYE ÜMİTLERİM VAR BAKALIM HAYIRLISI
Bu sene çok iyimser konuşuyorsun usta...Lüferler ruslar... Hadi bakalım
Halil ve Burak kardeşim biz Ankara'lılar ağzımız sulanarak yazdıklarınızı okuyoruz. Bizim buralarda çiftlik miftlik hepsi birbirine karıştı. Böyle güzel şeyleri yazarak bize eziyet etmeyin lütfen, gene de sizlere afiyetler olsun, sevgiyle kalın.
burak utanmıyormusun böyle resimler atmaya birilerin biyeri şişereceksin muhabbettiniz bol olsun selamlar
Bu ekip çok gıdiklaniy bu aralar Burak bişe duyamıyoruz ağdan soldan
Hayat mücadele,ayakta kalmak için çırpınmak gerek,yıpranmamak için de kötülükleri ayıklamak... Belki de görmezden gelmek... İyi düşün iyi olsun sözü bilim tarafından da kanıtlandıBİR KÖTÜMSERİN GÖZ YAŞIMI BİR İYİMSERİN GÜLÜŞÜMÜ?Bir iyimserin dünyaya bakış açısı ömrüde uzatıyor burak her zaman iyimser olacaksın
allah dostluğunuzu daim etsin,herşey mükemmel olmuş,selamlar
Walla bende Şenol'a uydum Zafer abi...Ama yakınlarda yapıcaz yine bi muhabbet..Mutlaka haberin olur Yaw usta döktürmüşsün ne diyeyim şimdi ben sana.. Söylediklerinde sonuna kadar haklısın..Biz yine iyiyi düşünelim o zaman
Ne demişler burak iyilik yap denize at balık bilmezse halik bilir