Gönderen Konu: KIF KAYITLI KÖPEKLERLE KAYITSIZ KÖPEKLERİN EŞLEŞMESİ YASAKLANMIŞTIR.  (Okunma sayısı 3583 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz

KIF Yönetim Kurulunun 16.03.2013 tarihli ve 69 sayılı kararına göre; KIF kayıtlı köpeklerin kayıt altına alınmamış köpeklerle çiftleştirilmesi halinde söz konusu köpek sahiplerinin ve köpeklerinin 1 (bir) yıl süreyle tüm KIF etkinlikleri ve üretimden men edilmesine, bu kararın internet sitemizde duyurulmasına, aynı duyurunun tüm ırk derneklerine yazılı olarak bildirilmesine karar verilmiştir. Bu kararın alınmasının amacı kayıtlı köpek üretimini teşvik etmek ve çiftleşecek tüm köpeklerin kayıt altına alınmasını sağlamaktır,

NOT:

Ayrıca;

Yasağı Kaldırılan Kişiler ve İsimleri:

Mehmet Doğan Kıvrak

Cemal Soydemir

Soner Reisoğlu

Ersoy Altındiş

KIF Yönetim Kurulu
« Son Düzenleme: 25 Mart 2013, 12:50:33 Gönderen: Özhan KELEŞ »
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Alkan YOKSUL

• Forum Yönetici
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
İlginç bir karar. Peki bunu nasıl tespit edecekler, merak ettim doğrusu. Denemek için Tina kızana gelince KIF kayıtlı bir erkekle mi eşlesem ki  :D ;D ;D ;D ;D :D :D ;D :D ;)
  • Baikal IZH27EM1C Nikel
  • Stoeger M3000
  • Kurzhaar/Dişi
28.02.1969 EŞME/UŞAK

Çevrimdışı Alkan YOKSUL

• Forum Yönetici
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
İlginç bir karar. Peki bunu nasıl tespit edecekler, merak ettim doğrusu. Denemek için Tina kızana gelince KIF kayıtlı bir erkekle mi eşlesem ki  :D ;D ;D ;D ;D :D :D ;D :D ;)

Görüyorum ki, sırf latife olsun diye yazdığım yukarıdaki mesajım birilerinin hoşuna gitmemiş. İş Facebooktan mesaj atıp yasaklamaya kadar gitmiş. Oradan cevap yazamadığım için buradan yazıyorum.
Buradan ilan ediyorum KIF'ın yeni yasaklıları arasına beni de alabilirler, çok da umurumda olmaz. Rüzgardan nem kapan Dostunu Düşmanını ayıramayan insanlarla benim işim olmaz. Bu zamana kadar ne KIF taraftarı oldum, ne de alehtarı. Olup olan bir köpeğim var, KIF kaydı yok yaptırmayı da düşünmüyorum. Köpek üreticisi yada tüccarı olmaya da niyetim yok. Herkesin yolu bahtı açık olsun...

Son olarak, iddiamı ıspat için Tina'yı ilk eşlediğimde, mutlaka KIF kayıtlı bir erkekle eşleyeceğim ve yavru alacağım. Bakalım nasıl takip ve ıspat edilecek. Ispat edilirse nasıl bir ceza verilebilecek.
Sayın KIF Yönetimi bir karar almadan önce uygulanabilirliğini göz önüne alın. Türkiye'deki bütün avcılar internet alemine takılmıyor. Eşlediği köpekleri ya da onlardan doğan yavruları internette ilan etmiyorlar. Herekes bir yerlerde kafasına göre takılıyor...

Bakın diğer konu başlığına üyelerimizden biri ne demiş

kıf kimmiş neymişde yasak koyuyor yasak kaldırıyormuş anlamadım?

HOŞUNUZA GİTSE DE GİTMESE DE MAALESEF DURUM BU. DOST ACI SÖYLERMİŞ...
  • Baikal IZH27EM1C Nikel
  • Stoeger M3000
  • Kurzhaar/Dişi
28.02.1969 EŞME/UŞAK

Çevrimdışı Berkay PORSUK

• *
:)  :)  :) 
Berkay PORSUK
1977-Gemlik

Çevrimdışı Olgun SARIAKÇALI

• *
benim kıf kayıtlı 1 drahtörüm var ;D fakat ben ne yarışmaya katılıyorum nede köpek üretiyorum şimdi ben gittim köpegimi eşledim diyelim kıf'ın bana yaptırımı yani verce ceza ne olacak acaba 8) ? veya benim neyimi yasaklayacak ben avcıyım yarışmacı veya üretici degim ?
Olgun SARIAKÇALI
1984 osmaniye

Çevrimdışı İsa TOKATLI

• Müdavim Üyemiz
benim kıf kayıtlı 1 drahtörüm var ;D fakat ben ne yarışmaya katılıyorum nede köpek üretiyorum şimdi ben gittim köpegimi eşledim diyelim kıf'ın bana yaptırımı yani verce ceza ne olacak acaba 8) ? veya benim neyimi yasaklayacak ben avcıyım yarışmacı veya üretici degim ?
Türkiye'deki düzen gün geçtikçe hizmete değil cebe giren paraya çalışıyor maalesef yasaklar,para bayılma değilde  birazda şu işlerden bilgi, etkinlik sahibi olsak nasıl olur acaba... 
İsa TOKATLI
1981 ÇAL/DENİZLİ İKAMET AFYONKARAHİSAR