Gönderen Konu: yeni otomatik nitro beast  (Okunma sayısı 58983 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Merdan KAÇAR

• Müdavim Üyemiz
Ynt: yeni otomatik nitro beast
« Yanıtla #75 : 05 Ağustos 2013, 18:51:02 »
Sayın Can Kaçmaz bakın SAYIN diyorum. Çünkü burası internet ortamı ve bu sitede saygıdeğer bir site.
Önce saygılı olmayı öğrenin. Kimseye ismiyle hitap etme hakkınız yok.

Öte yandan kimsenin Huğlu'ya bir şey yapma kastı da yok.  Olamaz da. Ortaya yeni bir ürün çıkarılmış ve eleştiriyi de hakediyor. Devlet sırrı gibi saklayıp onca meraktan sonra piyasaya sürdükleri şey çok yeni bir buluş değil. O fiyatı da haketmiyor. Ha siz alır kullanırsınız beğenirsiniz o ayrı. Güle güle de kullanın.

Bir bakın bakalım yerli tüketiciye 1750'ye köstükleri o tüfekleri ABD'de kaça satıyorlar. Sadece Huğlusu değil Ata'sı, Armsan'ı hepsi...Bilinçsizce sağa sola saldırmadan ufku geniş üreticilerimize biraz da bu yönden bakın bakalım.

Bu sözlerim Sayın Doğan Akal için de geçerli.

Memlekette kinetik enerjili tüfek yapılır gazlıya kara çalınır menzili kısa diye, gazlı yapılır kinetiğe kara çalınır tepiyor, düşük gramajda çalışmıyor diye...Hangisi doğru...Ufuk dediğiniz şey bundan ibarettir. Gazlı tek pistonla yapılır HER ŞEYİ ATAR denilir, bir yıl sonra ağır dolu pistonu çıkarılır. Öve öve bitirilemezken bir iki sene sonra da valfli üretmeye başlarlar. Mantalite bundan ibarettir...Üstelik valfli sistemler onlarca yıldır piyasadayken yapılır bunlar...Eh neyi hakettiğimiz de görüntüden belli zaten fazla söze gerek yok...

Merdan KAÇAR
1970-Ankara

Çevrimdışı Ferhat DEMİRCİ

• *
« Yanıtla #76 : 05 Ağustos 2013, 19:01:35 »
Sayın Can Kaçmaz bakın SAYIN diyorum. Çünkü burası internet ortamı ve bu sitede saygıdeğer bir site.
Önce saygılı olmayı öğrenin. Kimseye ismiyle hitap etme hakkınız yok.

Öte yandan kimsenin Huğlu'ya bir şey yapma kastı da yok.  Olamaz da. Ortaya yeni bir ürün çıkarılmış ve eleştiriyi de hakediyor. Devlet sırrı gibi saklayıp onca meraktan sonra piyasaya sürdükleri şey çok yeni bir buluş değil. O fiyatı da haketmiyor. Ha siz alır kullanırsınız beğenirsiniz o ayrı. Güle güle de kullanın.

Bir bakın bakalım yerli tüketiciye 1750'ye köstükleri o tüfekleri ABD'de kaça satıyorlar. Sadece Huğlusu değil Ata'sı, Armsan'ı hepsi...Bilinçsizce sağa sola saldırmadan ufku geniş üreticilerimize biraz da bu yönden bakın bakalım.

Memlekette kinetik enerjili tüfek yapılır gazlıya kara çalınır menzili kısa diye, gazlı yapılır kinetiğe kara çalınır tepiyor, düşük gramajda çalışmıyor diye...Hangisi doğru...Ufuk dediğiniz şey bundan ibarettir. Gazlı tek pistonla yapılır HER ŞEYİ ATAR denilir, bir yıl sonra ağır dolu pistonu çıkarılır. Öve öve bitirilemezken bir iki sene sonra da valfli üretmeye başlarlar. Mantalite bundan ibarettir...Üstelik valfli sistemler onlarca yıldır piyasadayken yapılır bunlar...Eh neyi hakettiğimiz de görüntüden belli zaten fazla söze gerek yok...

Elinize sağlık fikirlerime tercüman olmuşsunuz.
     1750 Köstüklerini  Amerikada 333 dolardan satarlar muhtemelen, acı ama gerçek
« Son Düzenleme: 05 Ağustos 2013, 19:02:38 Gönderen: Ferhat DEMİRCİ »
Ferhat DEMİRCİ
1979 ADANA
[email protected]

Çevrimdışı Ünal ÇELİK

• *
« Yanıtla #77 : 05 Ağustos 2013, 19:19:48 »
birol bey siz hangi tüfek kullanıyosunuz ne tavsiye edersiniz
Ünal ÇELİK
1975 ist

Çevrimdışı Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #78 : 05 Ağustos 2013, 19:20:03 »
 :)
« Son Düzenleme: 02 Haziran 2016, 15:48:46 Gönderen: Hüseyin ÜSTÜN »
  • Mertmak MX5 Combo 61cm Slug 71cm mobil şoklu
OSMANİYE / 1980

Can Kaçmaz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #79 : 05 Ağustos 2013, 19:21:24 »
Ben size Merdan Kaçar tam isminizle hitap ettim. Vinci'den ondan bundan esinlenilseydi diye yorum yapıp Avrupa özentinizi göstermekten çekinmiyorsunuz, biraz da kültürlerinden birşey alsaydınız bari. Fransız burjuvasında ve İngiltere Kraliyet erkanında bir kişiye tam ismiyle hitap etmek ona gösterilen en büyük saygıdır.

Ayrıca neden bu kadar gerildiğinizi anlamıyorum. Ben bir yorum yaptım sadece ve sizin yaptığınız eleştirileri de eleştirdim. Sizin kendi eleştiri ve yorumunuza beklediğiniz saygıyı bende aynı şekilde kendi eleştiri ve yorumumua bekleme hakkına sahip olduğumu düşünüyorum.

Çevrimdışı Ünal ÇELİK

• *
« Yanıtla #80 : 05 Ağustos 2013, 19:26:58 »
can bey kafaya takmayın çok yanlış konuşan var okuyorum bilinçlenmek için paylaşım yapan yok..adamın elinde ne varsa o tüfek onmumara başka tanımaz yorumlarda böyle ortaya çıkıyo kendi tüfeğinden başkasına iyi diyemiyor adam burownig şöyle böyle diyo ama elinebile almadığına emin olun   
Ünal ÇELİK
1975 ist

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #81 : 05 Ağustos 2013, 19:32:08 »
Ben size Merdan Kaçar tam isminizle hitap ettim. Vinci'den ondan bundan esinlenilseydi diye yorum yapıp Avrupa özentinizi göstermekten çekinmiyorsunuz, biraz da kültürlerinden birşey alsaydınız bari. Fransız burjuvasında ve İngiltere Kraliyet erkanında bir kişiye tam ismiyle hitap etmek ona gösterilen en büyük saygıdır.

Ayrıca neden bu kadar gerildiğinizi anlamıyorum. Ben bir yorum yaptım sadece ve sizin yaptığınız eleştirileri de eleştirdim. Sizin kendi eleştiri ve yorumunuza beklediğiniz saygıyı bende aynı şekilde kendi eleştiri ve yorumumua bekleme hakkına sahip olduğumu düşünüyorum.

can bu diger konudaki mesajına cevaptır...
be gereksiz insan bak bakalım oraya yazdıgım yorumda firma ismi geçiyormu,yoksa genel bir yorummu bunun bile farkına varmaktan aciz birisin.... üye ismi üzerine tıkladıgında geşmiş mesajlarını okuyabilirsin..... biz burda neredeyse tüm firmalarda görülen hataları aksamaları yazmışızdır eleştirmişizdir... hatda beretta browning gibi amiral gemisi modelleri dahil eleştirmişizdi,.... senin gül hatırına hugluyumu eleştirmeyecegiz....  filmin sonunu izleyip ahkam kesmeye çalışıyorsun,maçanı sık eleştiri yapanların geçmiş mesajlarınıda oku... okumak zor geliyorsa birkaç ay sessiz takip et kimkimdir inmidir cinmidir ögren kimsenin vebalini almamış olursun.... sana tavsiyem filmin sonunu degil tamamını izle öyle fikir sahibi ol...... bilgilen bilgilendir..... bizde sebeplenelim........
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Can EMiR

• *
  • Kırmızı ve Beyaz
« Yanıtla #82 : 05 Ağustos 2013, 19:32:25 »
can bey kafaya takmayın çok yanlış konuşan var okuyorum bilinçlenmek için paylaşım yapan yok..adamın elinde ne varsa o tüfek onmumara başka tanımaz yorumlarda böyle ortaya çıkıyo kendi tüfeğinden başkasına iyi diyemiyor adam burownig şöyle böyle diyo ama elinebile almadığına emin olun   

Biliyorum Ünal kardeşim,  benim kızdığım bir çok noktanın ana nedenide bu. Adam daha silahı görmemiş, av yapmamış silah tavsiyesinde bulunan kardeşimize Nitro al, töbe yarabbii.

Ben işin 19 aydır bir fiil içerisindeyim, gene soran insana temkinli yaklaşıyorum, maşallah katalogta gördükleri ürün hakkında insana bu kadr abartılı yorumlar nasıl yapılıyor hayret.
Avcılık Merhamet ve Vicdan Gerektiren Bir Sorumluluktur. İkisini Bir Arada Taşımayana Avcı Değil, İNSAN Bile Denemez. EMİR

https://www.facebook.com/kirmizivebeyaz
0542 560 EMiR

Çevrimdışı Ünal ÇELİK

• *
« Yanıtla #83 : 05 Ağustos 2013, 19:38:14 »
can bey örnek ben benelliyi elime almam çünkü ısınamadım belkide 10 kere incelemişimdir ama siz çok beyene bilirsiniz bukadar firma parakazanacak tabiki herkez aynı malı kullanmıcak herkez aynı arabaya binmicek bende burownig hastasıyım
Ünal ÇELİK
1975 ist

Çevrimdışı Merdan KAÇAR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #84 : 05 Ağustos 2013, 20:03:18 »
Can kaçmaz burası Fransa değil Türkiye. Bende Türküm ve Türk gibi anlarım.

Ecnebinin ahlak anlayışından adabından siz nasiplenin benim ihtiyacım yok.

Bende benelli yok hiç bir zaman da olmadı. Ama büyüklüğüne saygı duyarım. Browningin de, Berettanın da. Ama o firmalar da eleştirilmez değildi hiç bir zaman gözümde ve yeri geldiğinde eleştirdim de.

Takılmışsınız Vinci'nin mekanizmasına...

Peki geri alıyorum sözümü...Hadi o zaman Huğlu 401'in mekanizmasını bari yapsaydı. Siz ne sanıyorsanız 401'in mekanizmasını....Huğlu'nun icadı mı? Ya da namlu uzantısına geri kısımdan kilitlenen şu andaki modelin mekanizmasını kendileri mi icat etti...Kısa geri tepmeli namlu hareketini Huğlu mu buldu sanıyorsunuz...Esinlenme olayı olmasaydı bugün silah sanayi bu seviyeye gelemezdi. 1911 A1 Colt olmasaydı, Browning P 35 olmazdı. Browning olmasaydı, CZ75 olmazdı. Walther P-38 olmasaydı beretta 92F olmazdı...Bir sonrakinde hep bir öncesinin izi vardır.

Önce bir bakın Huğlusu, Vursan'ı, Ata'sı nelerden ESİNLENMİŞ öğrenin sonra gelin ahkam kesin. İnsanları yabancı hayranlığıyla suçlama ucuzluğundan da vazgeçin....

« Son Düzenleme: 05 Ağustos 2013, 20:07:06 Gönderen: Merdan KAÇAR »
Merdan KAÇAR
1970-Ankara

Çevrimdışı Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #85 : 05 Ağustos 2013, 20:35:53 »
« Son Düzenleme: 02 Haziran 2016, 16:08:48 Gönderen: Hüseyin ÜSTÜN »
OSMANİYE / 1980

The following users thanked this post: Selim UYGUN

Çevrimdışı Ersen ÖLMEZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #86 : 05 Ağustos 2013, 20:49:33 »
Tekrar merhaba arkadaşlar sanırım forma benide çekeceksiniz :) önceki yorumuma ilginiz için teşekkür ederim,sanırım daha cok tartışacak cok konusacak yorumlar getireceğiz bu tüfeğe.Öncelikle katıldığım ana fikir tüfeği eline alan arkadaşlar tabi benim gibi yorumlar yapabilir ancak belli markaların yandaşı olmak için daha görmeden eleştirenler veya tersi sırf hugluyu korumak için öne cıkan arkadaslar lütfen tartışmayı bırakalım tüfeği konuşalım.Ben tüfekten bahsetmiştim en kısa sürede ki arefe günü tatil veya bayramda videolar cekip paylaşacağım sizlerle bende.İlk mesajımda hersey olumlu (el kundağı ve fiyat hariç) idi testlerde biz sıkıntı yaşamadık ama sizlerlede cekip paylaşacağım eksik veya fazla üzerinde tartısırız.Şİmdilik ilk denemelerimizde bence tüfek performansta 10 numara görselde 8 fiyatta türkiye piyasasına göre 8  puan alır.

youtube ta montaj videoları gördüm isteyenler için linki paylaşıyorum.

1983 ANKARA

Çevrimdışı Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #87 : 05 Ağustos 2013, 20:51:08 »
« Son Düzenleme: 02 Haziran 2016, 16:08:31 Gönderen: Hüseyin ÜSTÜN »
OSMANİYE / 1980

Çevrimdışı Harun KOCA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #88 : 05 Ağustos 2013, 20:54:32 »
 O0
Bu kadar.hararetli tartışma kavgaya dönüştü Elele bunu çözecek bizleriz.yorum yapmadan sadece
Evet hayır denmesini beklemeyin kimsenin.burası paylaşım sitesi.herkes konuşacak.yeni üye olanlara
Çocuk muamelesi yapılmasın...( İNTERNET PAYLASIMLARINA YENI BASLADIK AVCILIKTA ESKIYIZ EVELALLAH)
kimse kimseyi tanımıyor.edepte haya vardır.
ÖNCE VATAN
1978 ankara

Çevrimdışı Ersen ÖLMEZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #89 : 05 Ağustos 2013, 21:06:23 »
Fiyatlar konusunda arkadaşlar genel olarak şöyle diyebilirim bildiğim (av partilerinde değişik zamanlarda değişik firma çalışanları ile birlikte olma fırsatı olduğu için biliyorum) kadarıyla üzümlü dolaylarında istanbula fason çalışanlar firmalar hariç fiyat yurtdışına daha ucuz gisiyor ancak şu fark var Türkiyede av üfeğine %45 civarında vergi var ve buda 2 tüfeğin biri devlete demek düşündüğünüzde yurt dışına 300 dolara satılıyorsa türkiye fiyatı 300*1,9=570 tl + %42 vergi eklersek 800 tl ye malolur  ama yurtdışında bu gider yok  onun için bize pahalı geliyor.bu konuyuda firma sorumlularıda cevaplarsa daha dogru olur
1983 ANKARA

Çevrimdışı Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #90 : 05 Ağustos 2013, 21:15:26 »
« Son Düzenleme: 02 Haziran 2016, 16:08:13 Gönderen: Hüseyin ÜSTÜN »
OSMANİYE / 1980

Çevrimdışı Yücel SARIÇAM

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #91 : 05 Ağustos 2013, 21:17:39 »
90 metrede 17 20 saçma delik varsa 150 metrede tek kursunla iyi grupman yapılır şevrotinde müthiş olur:)benelli, beretta,browning,fabarm,rizzini,perazzi boşuna argelere para veriyo vay beee.trap tüfeği almaz kimse 5   10 milyar veripte ne gerek varki.benellinin yıldızdan ördek düşürme işini nitro elinden aldı.tebrik ederim güzel çalışma güzel bi yenilik  8) ??? ::) :) ;) :D ;D >:( :( :o ^-^ >:D :'( :-* :-\
Yücel SARIÇAM
1990 zonguldak

Çevrimdışı Ersen ÖLMEZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #92 : 05 Ağustos 2013, 21:34:33 »
hayırlı akşamlar tekrar,az önce nitro beasti alan denediğimiz tüfeğin sahibi arkadaşla konustum telefonla birazda forumdaki yazılardan bahsettim dedikleri hoşuma gitti.Tam olmasada hatırladıklarımı paylaşıyorum :)

ben:Abi senin tüfek amma tartışılıyor kimi mükemmel diyor kimi 601 in aynısı
arkadaş:Ne alaka tüfeği hiç elllerine almışlarmı
ben:var alan onlarda sökmüş 601 de değişiklikler yap nitro diyorlar aslında dediklerini yaparsan doğru nitro
arkadaş:sen atmadınmı tepme fazla olsada daha etkili tepmede olacak tabi su tabancası mı bu oyun oynayacak( :))))) burası güzeldi)
ben:öylede abi mutlakabir söküp paylaşalım fotografları birde video cekmemiz lazım bu merakı yine biz dindireceğiz
arkadaş:tamam ama ben görünmem videoda sen görün kamera beni şişman gösteriyor :))

sadece paylaşmak istedim ortam yumusasın diye videoları cekince paylacagım arkadaşlar ama özet nitro arkadastan da tam not aldı
1983 ANKARA

Can Kaçmaz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #93 : 05 Ağustos 2013, 21:43:10 »
can bu diger konudaki mesajına cevaptır...
be gereksiz insan bak bakalım oraya yazdıgım yorumda firma ismi geçiyormu,yoksa genel bir yorummu bunun bile farkına varmaktan aciz birisin.... üye ismi üzerine tıkladıgında geşmiş mesajlarını okuyabilirsin..... biz burda neredeyse tüm firmalarda görülen hataları aksamaları yazmışızdır eleştirmişizdir... hatda beretta browning gibi amiral gemisi modelleri dahil eleştirmişizdi,.... senin gül hatırına hugluyumu eleştirmeyecegiz....  filmin sonunu izleyip ahkam kesmeye çalışıyorsun,maçanı sık eleştiri yapanların geçmiş mesajlarınıda oku... okumak zor geliyorsa birkaç ay sessiz takip et kimkimdir inmidir cinmidir ögren kimsenin vebalini almamış olursun.... sana tavsiyem filmin sonunu degil tamamını izle öyle fikir sahibi ol...... bilgilen bilgilendir..... bizde sebeplenelim........

Gereksiz insan sözünü size iade ediyorum, kem söz sahibine aittir. Eleştirilerinizin eleştirilmesini olgunlukla karşılayabildiğinizde konuşabilir ve bilgi paylaşımı yapabiliriz.

Can Kaçmaz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #94 : 05 Ağustos 2013, 21:47:06 »
Fiyatlar konusunda arkadaşlar genel olarak şöyle diyebilirim bildiğim (av partilerinde değişik zamanlarda değişik firma çalışanları ile birlikte olma fırsatı olduğu için biliyorum) kadarıyla üzümlü dolaylarında istanbula fason çalışanlar firmalar hariç fiyat yurtdışına daha ucuz gisiyor ancak şu fark var Türkiyede av üfeğine %45 civarında vergi var ve buda 2 tüfeğin biri devlete demek düşündüğünüzde yurt dışına 300 dolara satılıyorsa türkiye fiyatı 300*1,9=570 tl + %42 vergi eklersek 800 tl ye malolur  ama yurtdışında bu gider yok  onun için bize pahalı geliyor.bu konuyuda firma sorumlularıda cevaplarsa daha dogru olur

Çok doğru bir bilgi tebrik ederim, çok az avcı ya da yerli tüfek kullanıcısı yurt içine satılan tüfeklerde %42 vergi olduğunu bilir...Bu da yapılan her iki tüfekten birinin devlete vergi olarak verildiği anlamına gelir, başka bir deyişle her üretilen tüfeğin parasının neredeyse yarısının devlete vergi olarak ödendiği anlamına gelir.

Napsın tüfek üreticileri, bedava mı dağıtsın tüfeği...
« Son Düzenleme: 05 Ağustos 2013, 21:52:37 Gönderen: Can KAÇMAZ »

Çevrimdışı Can EMiR

• *
  • Kırmızı ve Beyaz
« Yanıtla #95 : 05 Ağustos 2013, 23:25:56 »
Şimdi eğri oturup doğru konuşmak lazım, resmi iş yapan büyük firmalar (Ata, Armsan, Huğlu, akkar vb.) için en büyük sıkıntı alınan vergi oranları.
fiyatı 300*1,9=570 tl + %42 bu oran yaklaşık olarak çok doğrudur. ama merdiven altı yapımlar için bu geçerli değil.

Oh be sonunda silahın sökülmesini gördük, paylaşan arkadaş sağolsun.

Burada şahsen tartışılacak, kavgaya dönüşecek bir durum yok dostlar, şahsi söylemlerim, büyük firmalardan köklü değişim olmuş ürünler görmek. Bu da biz Türk kullanıcıların en büyük talebi diye düşünüyorum, yoksa ne işim var el alemin yabancı silahı ile avlanmaya.
« Son Düzenleme: 05 Ağustos 2013, 23:33:57 Gönderen: Can EMiR »
Avcılık Merhamet ve Vicdan Gerektiren Bir Sorumluluktur. İkisini Bir Arada Taşımayana Avcı Değil, İNSAN Bile Denemez. EMİR

https://www.facebook.com/kirmizivebeyaz
0542 560 EMiR

Çevrimdışı Ersen ÖLMEZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #96 : 06 Ağustos 2013, 00:06:36 »
rica ederim youtube da buldum paylaştım inş atış videolarıda ceker paylaşırım
1983 ANKARA

Çevrimdışı Merdan KAÇAR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #97 : 06 Ağustos 2013, 00:23:22 »
Videodaki görüntüde ana yayı komprese eden ve 601'de de aynı olan açma kolunun ön bölünün en azından daha ağır yapılması bu sistem için uygun olurdu. Kinetik sistemin felsefesinin temelinde gerek benelli tipi direk tepen tüfek gövdesi modelinde gerek bu tip hareketli namlu modelinde ağır bir bloğun patlama anında yerinde kalma direncini mekanizmanın kilitli kalması yönünde kullanması yatar.  Benelli sistemde bunu sağlayan döner kafa arkasındaki ağır kütledir. Bu kütle patlama sırasında geri tepen tüfek içinde yerini muhafaza yönünde direnirken aynı zamanda kilidi de kilitli kalma yönünde zorlar.  Bu zorlama sert fişeklerde tepmenin yüksekliğiyle orantılı daha fazla hafif fişeklerde daha azdır. Olması gereken de budur....(aşağıdaki bölüm bu mantık çerçevesinde değerlendirilmeli)

Nitro beast'de kilit açma kolunun ön yüzündeki kaynakla maşaya tespit edilmiş bölüm (namlu tepme yayı somununun altındaki bölüm) daha ağır yapılsaydı kuş gibi hafif mekanizma kilit bloğu ile son derece yumuşak ana yaya sistemi kilitli tutma yönünde yardımcı olabilirdi. Yani benelli sistemdeki döner başlıklı bölümün arkasındaki bloğun görevini görebilirdi. Sistem daha güvenilir olurdu.

Burada ana yayın da hareketli namlu nedeniyle sistemin kazanacağı hızın yüksek olması dolayısıyla benelli vb sabit namlulu türlerde olduğundan daha sert (ama asla bir gazlı kadar sert değil) olması da daha iyi olurdu. Videolarda boş kovanlar bu yüzden çılgın gibi terkediyor silahı...Çok basit bu tip modifikasyonlarla tüfek daha mütekamil hale getirilebilir. Bahsedilen tepme de bu şekilde kontrol altına alınabilir.
« Son Düzenleme: 06 Ağustos 2013, 00:26:40 Gönderen: Merdan KAÇAR »
Merdan KAÇAR
1970-Ankara

Çevrimdışı Erol SARI

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #98 : 06 Ağustos 2013, 15:22:07 »
Huğlu Nitro=El kundağı
Gerçekten  çok kötü bir el kundağı olmuş.Tüfeği elinize aldığınızda rahatsız ediyor.
İnşallah çalışma sistemi, namlusu bu açığı kapatır.
Bugün 71 namlu BERATTA A300 QUTLENDARIMI ARMER AVA almaya gittiğimde gördüm ;)(armer ava tekrardan ilgi ve alakaları için sevgi ve saygılarımı iletiyorum)
Belkide berattanın üstüne kaba geldi ancak ben beğenmedim....
Erol SARI
1976 KONYA

Doğan Akal

• Ziyaretçi
« Yanıtla #99 : 06 Ağustos 2013, 16:59:33 »

Elinize sağlık fikirlerime tercüman olmuşsunuz.
     1750 Köstüklerini  Amerikada 333 dolardan satarlar muhtemelen, acı ama gerçek

Bana bilinçsizce sağa sola saldırmadan önce diyen insanlar malesef daha türkiye'de satılan tüfeklere %18kdv + %23/24 ötv ortalama toplam %41/42 civarında vergi olduğunundan bi haber yurt içi ve avrupa fiyat politikasını eleştiriyorlar, varın gerisini siz düşünün