Gönderen Konu: yeni otomatik nitro beast  (Okunma sayısı 58953 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Erdem VURAL

• *
Ynt: yeni otomatik nitro beast
« Yanıtla #25 : 03 Temmuz 2013, 12:59:56 »
fiyat konusunda bende aynı fikirdeyim.otomatik tüfek pek sevmem ama öyle bir anlatıldıki heves etmemek elde değildi.dün bayide arkadaş ortamında  konuşmalarda fiyatını duyunca hevesim kırıldı.hepsinin de fikri aynıydı.bu fiyata beklenen düzeyde satılacağını sanmıyorum.hayırlısı olsun.
Erdem VURAL
1977-Ankara

Çevrimdışı Eyüp AKAN

• *
« Yanıtla #26 : 06 Temmuz 2013, 00:56:16 »
ben aradim satin alma belgem hazir 1 aya kadar çikar dediler pazarlama yöneticisi 1700 dedi ben dedim bu tüfek çok pahali  bu fiyata iç pazarda bu parayi kimse vermez dedim
böyle fiyat  olursa vaz gecetim dedim üzerine 500 koyar iyi bir avrupa tüfek alirim dedim tüfegin hareketli  namlu olduğunu söyledi kenetik sistemler mermiyi daha ileri sürer
ama hareketli namlular onun kadar ileri atacağini tahmin etmiyorum rus hareketli namlu vardi tutulmadi fiayata bundan uyğundu bence bu fiyata zor fiyat ben kendim şahsen
fiyat indirmezlerse almam  1250 bence iyi ortalma fiayat olmali rakbet yapar yerli tüfek için  birde yerli tüfeklerle avrupa tüfekler arasinda namlu çeligi önemli arkadaşimda  var avrupa suyda sikiyoruz namlu boyu ayni şok ayni benim tüfek ata onun tüfegi berata 303 benimki suyda mermiyi dökerek gidiyor hedefe onunki hedeften  başliyor dağilmaya vark  bu işte namlu çok önemli  sayğilar
« Son Düzenleme: 06 Temmuz 2013, 00:58:02 Gönderen: Eyüp AKAN »
  • Search Pretty Womans in your town for night

Çevrimdışı M.Ali AKDAĞCIK

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #27 : 06 Temmuz 2013, 10:31:12 »
 otoya çok para bencede pekçok otoda aynı durumda zaten veya tümü maceraya atılmak isteyen ve bütçesi elveren meraklısı alır, marka ve sisteme sözüm yok zaten sistemi denenip forumlarda yorumları yapılır bilgi sahibi oluruz elbet nasılki 601 serisi oto seri sürümü ile kullanıcı yorumlarında memnuniyet teşkil ediyorsa alanda yorum yapacaktır sabır...
  • TURKUAZ HK 11, OTOMATİK, 4+1, 12 CAL. 65 CM.
  • LAZER TEK KIRMA, 36 CAL. 65 CM.
İnsanlara hoşgörülü tavrım , bildiklerimin yanılgılarıma yetmeyişindendir,..

Murat Ali Akdağcık
1970 MERSİN

Çevrimdışı Yavuz YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #28 : 06 Temmuz 2013, 11:17:25 »
haraketli namlu ise zaten pek tutulmaz o kadarda övdüler hareketli namlu çıktı zaten o yüzden diyorlar ne kinetik nede gazlı kinetik tüfekler daha iyi gibi benim kinetik lerde
sevmediğim olay icra yayının dipçik te olması bu olayıda akdaş çözmüş ak 212 modeli ile
yavuz yıldız 1978 sivas.İkamet: istanbul

Çevrimdışı Duran AKBULUT

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #29 : 11 Temmuz 2013, 00:31:45 »
1962 Lüleburgaz

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #30 : 11 Temmuz 2013, 22:34:50 »
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2013, 22:36:08 Gönderen: Volkan KÖYDEMİR »
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
« Yanıtla #31 : 11 Temmuz 2013, 23:26:35 »
tanıtım videosunu hiç beğenmedim atılan kovanların gramajlarının bu şekilde belirtilmesi en berbat yönü olmuş bence bu tanıtımla işi zor pattern ve penetrasyonla ilgili bir video daha hoş olurdu neticede boşa sıkmış olmazlardı masraflarda boşa gitmemiş olurdu
Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU

Çevrimdışı Kamil ÜNLÜTÜRK

• Expert Üye
« Yanıtla #32 : 12 Temmuz 2013, 00:15:04 »
Bu tüfeğin kabaca browning double automatic biraz da a-500 sisteminde olduğunu okudum.Trmilitary sitesinde silahlar konusunda çok bilgili olduğu kolayca anlaşılan strongarm nickli üyenin çok detaylı varsayımları var,okunmasını öneririm.İhtiyatlı bir yaklaşımla, namlu geri tepmesinin denenmiş sistemlerde 3,5 cm iken burada 0,5 cm tutulması hasebiyle zaman içinde güçlü dolularda namlu gerisinin ve namlunun darbe etkisiyle dağılacağını öngördüğünden dizaynın yeniden gözden geçirilmesi  görüşünde kendisi.Bilmiyorum zaman ne gösterir.
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #33 : 12 Temmuz 2013, 01:20:21 »
Bu tüfeğin kabaca browning double automatic biraz da a-500 sisteminde olduğunu okudum.Trmilitary sitesinde silahlar konusunda çok bilgili olduğu kolayca anlaşılan strongarm nickli üyenin çok detaylı varsayımları var,okunmasını öneririm.İhtiyatlı bir yaklaşımla, namlu geri tepmesinin denenmiş sistemlerde 3,5 cm iken burada 0,5 cm tutulması hasebiyle zaman içinde güçlü dolularda namlu gerisinin ve namlunun darbe etkisiyle dağılacağını öngördüğünden dizaynın yeniden gözden geçirilmesi  görüşünde kendisi.Bilmiyorum zaman ne gösterir.
Demin konuyu buldum, okumaya başladım ama sonuna kadar sabırla okuyabilir miyim emin değilim. Bilgisi, ilgisi için bir şey diyemem ama okuması, anlaması zahmetli. Dediğim gibi hepsini okuyamadım ama biraz acele yorum olmuş kanısındayım. Şöyle detaylı bir çalışma açıklaması olmadan veya yakından görüp atış yapmadan yorumlarken hataya düşebiliriz. Huğlu bunca zaman hoka-mola formülü gibi sakladığı sistemini ortaya koyduğuna göre, başlangıçtaki iddialarının nasıl olacağını kendileri izah etse fena da olmazdı hani. Şöyle eni konu, ne nasıl oluyor diye. İnşallah yaparlar.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Yusuf AKSU

• *
  • www.AksuAv.com.tr - 1982' den Beri Sizlerle..
    • Online Av Malzemeleri
« Yanıtla #34 : 13 Temmuz 2013, 16:57:15 »
Arkadaşlar Huğlu Nitro Beast Siparişini Verdik, 18 Temmuzda tarafımıza çıkış yapılacaktır.. Ön sipariş ile almak isteyen müşterilerimiz için özel bir uygulamamız da söz konusudur..

https://www.aksuav.com.tr/default.asp?git=9&urun=2017

Saygılar.
Yusuf Polat AKSU - Online Av Malzemeleri - http://www.aksuav.com.tr - Karaman

Çevrimdışı Can EMiR

• *
  • Kırmızı ve Beyaz
« Yanıtla #35 : 23 Temmuz 2013, 00:17:48 »
el kundağı aynı kalmış, hiç bir estetik yanı yok bence huğlu yine aynı huğlu

+1500

Buna ek olarak grupman ve diğer testler yapılmamış, yine ek olarak abd ye giden silahlar ile Türkiye´ye verilen silahlar aynı mı? bence değil :)
Avcılık Merhamet ve Vicdan Gerektiren Bir Sorumluluktur. İkisini Bir Arada Taşımayana Avcı Değil, İNSAN Bile Denemez. EMİR

https://www.facebook.com/kirmizivebeyaz
0542 560 EMiR

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #36 : 23 Temmuz 2013, 00:31:19 »
neyin ne oldugu belli degil... bir serinin devamıda degil... 1700 tl bayılacan, gazlı degil,knetik degil,enerji operasyonlu yarı otomatik tüfekmiş nedemekse...parayı veren sistemi çözer :)))     
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Can EMiR

• *
  • Kırmızı ve Beyaz
« Yanıtla #37 : 23 Temmuz 2013, 02:05:18 »
Birol abi aslında kimsenin günahını almak istemiyorum ama geçenlerde Facebook sayfasında birisi ile tartıştığımızda çok iddialı bir yazı yazdı, aynen sizinle paylaşmak istiyorum.

"ha birde ata dimişsin ya atayı yarın ara siz nereye tüfek yaptırıyorsunuz diye sana söylerler.onlardan önce ben söylim.ÜZÜMLÜDE.saka silah sanayiye.fason üretim yaptırıp millete 3 katı paraya çakarlar bilmem anlatabildimmi sözde bayi. arkadaş. HADİ BUNADA YALAN DESİNLER"

Bir sonra ki mesajında ise armsan ve hatsan´ında üzümlüde fason yaptırdığınız söylemişti.

Bilmiyorum günahı nebali boyunlarına, eğer iftira ise ki şerefinin üzerine yemin etmişti doğru diye, eğer hal böyle ise durum vahim :)
Avcılık Merhamet ve Vicdan Gerektiren Bir Sorumluluktur. İkisini Bir Arada Taşımayana Avcı Değil, İNSAN Bile Denemez. EMİR

https://www.facebook.com/kirmizivebeyaz
0542 560 EMiR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #38 : 23 Temmuz 2013, 07:16:06 »
Birol abi aslında kimsenin günahını almak istemiyorum ama geçenlerde Facebook sayfasında birisi ile tartıştığımızda çok iddialı bir yazı yazdı, aynen sizinle paylaşmak istiyorum.

"ha birde ata dimişsin ya atayı yarın ara siz nereye tüfek yaptırıyorsunuz diye sana söylerler.onlardan önce ben söylim.ÜZÜMLÜDE.saka silah sanayiye.fason üretim yaptırıp millete 3 katı paraya çakarlar bilmem anlatabildimmi sözde bayi. arkadaş. HADİ BUNADA YALAN DESİNLER"

Bir sonra ki mesajında ise armsan ve hatsan´ında üzümlüde fason yaptırdığınız söylemişti.

Bilmiyorum günahı nebali boyunlarına, eğer iftira ise ki şerefinin üzerine yemin etmişti doğru diye, eğer hal böyle ise durum vahim :)

o arkadaş uçmuş.. belki farklı firmalara yaptırdıgı parçalar olabilir.... yabanın çekimleri düzmecemi,...

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Hasan ERKOÇ

• *
« Yanıtla #39 : 31 Temmuz 2013, 10:51:29 »
döner kafa kilt sistemiyle aynı olacağını sanmıyorum gaz deliği olmasa da başka yerden kaçırır gibi geliyor bana çünkü döner kafa da atış sırasında mekanizma başlığı kilitleniyor tüm basınç namluya gidiyor o kısa zaman diliminde saçma namludan çıktıktan sonra mekanizma geri gelip boşu atıyor oysa bunun mekanizmada her hangi bir kilitleme direk geri geliyor gazlı gibi buda saçma etkisinin döner kafa kadar olamayacağını düşündürüyor bana çünkü o anlık kilitleme bence döner kafanın farkı
Hasan ERKOÇ
1976 ANAMUR

Çevrimdışı Merdan KAÇAR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #40 : 01 Ağustos 2013, 18:22:19 »
Alın elinize bir Huğlu 601 otomatik...

Yayını stoegerin yayı ile değiştirin. Piston yerine sabit bir yay dayanağı takıp önüne de namlu geri getirme yayını kondurun.
Gaz deliklerini kapatıp iptal edin,
Namlu kepinin arka kısmını 5 mm kestirip namlunun geriye doğru yay baskısı altında gelip gitmesine olanak sağlayın. Alın size nitro beast...

Mekanizma olarak düz gazlı sistemin mekanizması aynen kullanılmış. Oysa bu mekanizmanın klasik kinetik sistemin ilk tepme anında kilitleme, tepme sonunda da açılma yönündeki çift taraflı becerisiyle uzaktan yakından ilgisi yoktur. Bunun yerine döner başlıklı sistem kullanılsaydı, mekanizma modeli olarak da  Vinci'den esinlenilseydi o zaman o parayı hakederdi bu tüfek. 
« Son Düzenleme: 01 Ağustos 2013, 18:33:44 Gönderen: Merdan KAÇAR »
Merdan KAÇAR
1970-Ankara

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #41 : 01 Ağustos 2013, 22:00:28 »
Birisi şu silahın iç parçalarını detaylı bir fotoğraflasaydı keşke. Durum Merdan Bey'in yazdığı gibiyse, bir nevi kısa geri tepme sistemi oluşturmuşlar. Fakat mekanizmanın geriye doğru hızını, hatta namlunun geriye hızını neyle kontrol ediyorlar anlamadım. Browning A-5 modelinde namlu hızını dengeleyen fren bilezikleri vardı. Kuvvetli fişeklerde namlu hıznı azalatarak mekanizmanın geriye vurma hızını da azaltırdı. Browning A-500 modelinde bu frenleyici gene yoktu gerçi ama kapak takımı gerisinde çifterli iki sıra yay vardı. Hoş, bence acayip karmaşık hale getirmişler. Zaten Browning'in en problemli yivsiz otomatiğiydi.

Yine de kullanan olursa onun geri bildirimini öğrenmek iyi olur. Şu boş kovanların düştüğü mesafeler de biraz bilgi verirdi. Gördüğünüz gibi kullanmadan, yüzeysel yorumdur. Bir şey iddia ettiğim yok. Belki tamamen yanılıyorumdur.
1968

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #42 : 01 Ağustos 2013, 22:47:32 »
Benim anladığım işin özeti DAĞ FARE DOĞURMUŞ hepsi bu
Hakan AKMAN
1970 ANKARA / AFYONKARAHİSARC:\Users\2012\Pictures\photog254iw0.jpg

Can Kaçmaz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #43 : 03 Ağustos 2013, 16:30:23 »
o arkadaş uçmuş.. belki farklı firmalara yaptırdıgı parçalar olabilir.... yabanın çekimleri düzmecemi,...

İstanbul'da bir firma olmak tüfeklerin Üzümlü'de fason yaptırılıp İstanbul'a gelmesine veyahut paketlendiği yerden uçak kargoya gönderilmesine engel teşkil eder mi, teşkil edeceğini düşünmek saflık olmaz mı  :o

Bu firmaların üzümlü ile dirsek teması içinde olduklarını görmemezlikten gelmek, inkar etmek saflık olur. Khan Arms'ın bütün ürün yelpazesi üzümlü üretimidir. Bildiğim kadarıyla da Khan Arms, Armsan ve Atanın ortak olarak kurduğu bir firmadır. Bu firmaların hepsi üzümlü olmasa batar...

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #44 : 03 Ağustos 2013, 17:04:29 »
İstanbul'da bir firma olmak tüfeklerin Üzümlü'de fason yaptırılıp İstanbul'a gelmesine veyahut paketlendiği yerden uçak kargoya gönderilmesine engel teşkil eder mi, teşkil edeceğini düşünmek saflık olmaz mı  :o

Bu firmaların üzümlü ile dirsek teması içinde olduklarını görmemezlikten gelmek, inkar etmek saflık olur. Khan Arms'ın bütün ürün yelpazesi üzümlü üretimidir. Bildiğim kadarıyla da Khan Arms, Armsan ve Atanın ortak olarak kurduğu bir firmadır. Bu firmaların hepsi üzümlü olmasa batar...

bahsi geçen tüfekler istanbulda konyada hakkaride muş da üretiliyor olsa kullanıcı için ne farkederki.... şahsen benim için zerre farketmez... beni ilgilendirmez nerede üteyildigi.... yalnız bunların istanbulda fabrikası oldugunu biliyoruz yaban tv dede görülüyor... belkide sadece montaj yapıyorlardır.... kısaca önemsiz degersiz bir ayrıntı..... hayırlı ramazanlar kadir geceniz kutlu olsun....

VEFAT ETMİŞTİR

Can Kaçmaz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #45 : 03 Ağustos 2013, 17:23:00 »
bahsi geçen tüfekler istanbulda konyada hakkaride muş da üretiliyor olsa kullanıcı için ne farkederki.... şahsen benim için zerre farketmez... beni ilgilendirmez nerede üteyildigi.... yalnız bunların istanbulda fabrikası oldugunu biliyoruz yaban tv dede görülüyor... belkide sadece montaj yapıyorlardır.... kısaca önemsiz degersiz bir ayrıntı..... hayırlı ramazanlar kadir geceniz kutlu olsun....

Önemsiz, değersiz bir ayrıntı olmaktan çok uzak, bence en önemli ayrıntı bu. Bir üreticinin ürünlerini hangi koşullarda, hangi teknoloji ile, hangi test ve kalite kontrol aşamalarından geçerek ürettiğini bilmek çok şey farkettirir. Bir kullanıcı, bir tüketici için bu bilgi çok önemlidir ve çok önemli olmalıdır. Gösterilenin arkasında gerçekten gösterilen var mı yok mu diye araştırmayan, bilmeye çalışmayan bir tüketici, sömürülen ve kullanılan bir tüketici olmaktan öteye geçemez.
Saygılarımla, sizin de ramazanınız ve mübarek kadir geceniz hayırlı olsun

Doğan Akal

• Ziyaretçi
« Yanıtla #46 : 03 Ağustos 2013, 17:55:18 »
Benim anladığım işin özeti DAĞ FARE DOĞURMUŞ hepsi bu
Bence tüfeği görmeden böle peşin önyargılı davranmayın. İşin özeti DAĞ ismi gibi CANAVAR bir tüfek DOĞURMUŞ...Piyasadaki hiçbir otomatik Nitro Beast'in yanına bile yaklaşamaz bana göre...
« Son Düzenleme: 03 Ağustos 2013, 18:46:18 Gönderen: Doğan AKAL »

Doğan Akal

• Ziyaretçi
« Yanıtla #47 : 03 Ağustos 2013, 18:33:52 »

Önemsiz, değersiz bir ayrıntı olmaktan çok uzak, bence en önemli ayrıntı bu. Bir üreticinin ürünlerini hangi koşullarda, hangi teknoloji ile, hangi test ve kalite kontrol aşamalarından geçerek ürettiğini bilmek çok şey farkettirir. Bir kullanıcı, bir tüketici için bu bilgi çok önemlidir ve çok önemli olmalıdır. Gösterilenin arkasında gerçekten gösterilen var mı yok mu diye araştırmayan, bilmeye çalışmayan bir tüketici, sömürülen ve kullanılan bir tüketici olmaktan öteye geçemez.
Saygılarımla, sizin de ramazanınız ve mübarek kadir geceniz hayırlı olsun

Can Kaçmaz, %100 katılıyorum, bilmeyen, bunu önemsiz değersiz bir ayrıntı gibi gören tüketici aşağıdaki durumla yüzleşmek zorunda kalabilir

http://avlakforum.com/forum/ata-av-tufekleri/bir-tufek-keklik-avinda-nasil-bu-hale-gelir/

Can Kaçmaz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #48 : 03 Ağustos 2013, 19:10:35 »
Can Kaçmaz, %100 katılıyorum, bilmeyen, bunu önemsiz değersiz bir ayrıntı gibi gören tüketici aşağıdaki durumla yüzleşmek zorunda kalabilir

http://avlakforum.com/forum/ata-av-tufekleri/bir-tufek-keklik-avinda-nasil-bu-hale-gelir/

Evet ben de gördüm o konuyu forumda, çok şükür kullanıcısına bişey olmamış :(

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #49 : 03 Ağustos 2013, 22:09:12 »
can şimdi tüfek istanbulda üretiliyor ise kaliteli yok konyada üretiliyorsa kalitesizmi diyecegiz...... nerede üretildiginin kalitesiyle ne ilgisi var... stoeger istanbulda üretiliyor, konyada yada üzümlüde üretilmeye başlarsa otomatikman kalitesiz olarakmı kabul edecegiz....

gene söylüyorum... atanın armsanın nerede üretildiginin hiçbir önemi yoktur... borowning olsa belçikamı beretta olsa italyamı diye bakarız,atanın armsanın neyine balayım....

VEFAT ETMİŞTİR