Her şey yeni eve taşınıp oyma bi dolap yaptırmadan önce evde atılmak üzere sırasını bekleyen vitrine göz dikmemle başladı...
Hem üzerinde çok çalışması gerektiği hem de buna vaktim olmadığı için erteledim...erteledim...erteledim...
Atılası vitrin...
imagesUzun diş gıcırdatan zımparalama işlemlerinden ve deliklere macun çekilmesinden sonra nihayet boyaya başladım...
pic uploadOrtalık dağıldı biraz, hazır dağılmışken odayı atölyeye bağladım...
photo uploaderBoya kuruya dursun, kilit için kapağa delik açtım(pek sağlıklı olmasa da, caydırıcı oldu)
photo sharing sitesBoyanın da kurumasının ardından bikaç raf değişikliği, bikaç kesme işlemi, bikaç vidalama ve dolap yavaş yavaş şekillenmeye başladı...
imagesTüfekleri sabitleyebilmek için uzun uğraşlar sonrası bulduğum ve şeklini biraz değiştirdiğim demirler...
image uploadTabi demirlerin tüfeği çizmemesi lazım, gerekirse pamukla sararız...
image ruTüfeklerin sağlığı için pamukla kundakladığım demirleri dolabın rengine uydurmak için üzerine kumaş geçirip başladım dikmeye... Tornavida, matkap, çekiç, metre, pense falan derken elime birden iğne iplik alınca bocaladım, önce bi tutamadım
pic hostingYavaş yavaş şekilleniyor galiba...
online photo sharingBu alttaki kapaklı kısım, oraya yeni bir raf yaptım, altlı üstlü oldu...
free image hostingMalzemeler de yerleştikten sonra...
upload photosuploadpicture sharingYardımcı malzemeler...
free image hostingEşimin yerleştirme, düzenleme, serpiştirmeleri...
upload photosNasıl da simetrik olmuşlar...
pic uploadBunlar da mazgalların monteli hali...
pic hostingVeee final pozu...
photo sharing websitesSon olarak ön tarafa tek parça cam taktıktan sonra daha şık duracak herhalde, en azından evden taşınıp, ahşap oyma dolap yaptırana kadar...
Cam ve cam kilidini de tamamladım ancak yapım aşamasını görüntüleyemedim, o da uğraştırdı baya...
Ve dolabın son hali...
photo sharing sitesBaşka açı...
upload photosBaşka açı...
free image hostingBöylelikle dolap tamamlanmış oldu...