arkadaşlar bıldırcınları genellikle bilinen ya ızgara yaparım yada fırında folyo ile kapatıp öyle yaparım yada güveç şeklinde ocakta yaparım
domates biber karabiber pul biberi ve soğan koyarım sadece bir miktar tereyağı sürerim altına yapışmasın diye o kadar güveç içinde aynı şekilde geçerli sadece çok yağlı olurlarsa ızgaraya koyup mısır unu ile pişiririm
güveçte tencereyi folyo ile kesin örtün hava aldırmayın
tavşanında sadece satır köftesini yaparım etlerini güzelce ayıkladıktan sonra peçka güzine köy sobası odun ile yanan sobada pişiririm lezzetine doyum olmaz baharat konusu kişisel zevkinize kalmış acı pek koymanızı tavsiye etmem etin tadını alamıyorsunuz köy salçası koyarım sadece sulandırılmış şekilde sıcak su ile çok leziz bir tat veriyor