0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
DERİN i yetiştiren Rahmetli Osman KORKMAZ ustamıza Hakan AKIŞ abime ve ANKARALI USTALAR ekibine sonsuz teşekkürler DERİN le devam ustalar...
kardesım hayranım su anlatım tarzına nerden bulursun bu sozlerı neyse gelelım coluk cocuga bugun rıta ve parsı cıftlestırmekle nekadar dogru adım attıgımızı bırkez daha gorduk sonuc DERİNNNN ınsallah su yer sıkıntısıyla ılgılı bır sorun cıkmazda pars ve rıtayı tekrar cıftlestırıp avcıdostlarımıza nıce derınler kazandırırız. hersey gonlunce olsun kardesım.
Direkten döndün valla RİTA az kalsın gidiyordu çok bakardın sen daha fotolara
rita güzel pars güzel ama eşreffff bu derinde kırıklık kesin var oturarak veriyo ankarada karışmış olsa gerek bu derinnn...
cok iyi konuyaa deginmisin icine setter kacmis bunun
:)deriiinnn mevzu bu konular kardeşlerim bişey anlatmaya veya söylemeye gerek yok.. (görünen köy kılavuz istemez) allah coluk cocuklarınıza uzun ömürler versin kardeşim.
maşallah allah nazardan saklasın, böyle fermalara can kurban , av köpeklerinde en önemli aradığım özellik patrone durmasıdır ,patrone durmayan köpekleri malesef merada çok görüyoruz ve diğer köpeğin avını bozuyor kuşunda erken kalkmasına yol açıyor ,ben bunun örneğini çok gördüm böyle köpeklerle ava çıkmamaya gayret ediyorum çünkü adamda moral bırakmıyor ,köpeğin ferma çakmış başında adrenalin yükseliyor ve sonra diğer arkadaşın köğeği geliyor köpeğin önünde cirit atarak puşmuş olan kuşu kaçırıyor ,tavan yapmış moral bir anda taban oluyor ,ve tüfeğide sırtına astırıyor ben bunları çok yaşamış biriyim,,onun için köpekler birbirlerinin bulduğu ava saygı gösterip patrone durmalı,yani takım ruhu önemli,,maşallah rita ,pars ve derin de süper bir ekip olmuş,,, :çok yazdım galiba,,
güzel bir mera, güzel köpekler ve güzel fotolar.tarıkcım çok güzel hareketler bunlar.Allah mutlu aile tablosunu bozmasın.senelerce devam. [abini gönderme artık bankaya sen gel ahbab]
daha çok düşman çatlatıcaz sadıcım sen rahat ol. 2015 de tarih yazacak tarih derinin yavruları. o zaman milletin tüğleri diken diken olacak. aslında bu konuya erken girdim galiba ama o yıl sanki hiç gelmeyecek. derin derin ne yaptın sen ya bizi ne hayallere uçurduğunu bi bilsen ah ulen ah yav tarık bu köpek bize kafayı kırdıracak valla. bilmem aramızdaki dostluktan bilmem köpeğinin güzelliğinden galiba senden fazla düşünüyorum derin'i.
tarık merhaba maşallah hepsi çok ğüzel herşey ğönlüne olsun selamlar
Eyvallah kardeşim ekibimizin her köpeği çok güzel benim gözümde dahada güzel olacaklar biz bu yolda yürüyelim pointere aşk dorukta