Gönderen Konu: SONUNDA PAŞA'MIN FOTOLARINI EKLEDİM  (Okunma sayısı 3756 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Önder ÖZTÜRK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
SONUNDA PAŞA'MIN FOTOLARINI EKLEDİM
« : 17 Mart 2013, 10:55:38 »
Evet arkadaşlar günler sonra köpeğimin hastalıkları derken durgunluğu derken şimdilerde gayet iyi ve yerinde duramaz oldu bende şöyle hem pazar gününü değerlendirmek hemde paşayı gezdirmek üzre sahaya çıktım ve gerçekten güzel ve eylenceli bir gün oldu bahaneyle ilk fermasınıda görmüş oldumm :D

Çevrimdışı Önder ÖZTÜRK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: SONUNDA PAŞA'MIN FOTOLARINI EKLEDİM
« Yanıtla #1 : 17 Mart 2013, 10:59:47 »

Çevrimdışı Önder ÖZTÜRK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 17 Mart 2013, 11:02:21 »

Çevrimdışı Önder ÖZTÜRK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 17 Mart 2013, 11:04:11 »

Çevrimdışı Savaş KAYGISIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 17 Mart 2013, 12:37:50 »
  PAŞA GÜZEL BİR DRAHTHAAR, ALLAH SAĞLIK VE ÖMÜR VERSİN. BİRLİKDE DAHA NİCE GÜZEL FERMALAR VE AVLAR YAŞARSINIZ VE BİZLERLEDE PAYLAŞIRSINIZ.
  BENİMDE AYNI RENK DİŞİ BİR DRAHTHAARIM VAR, BİR ŞEYİ BİR SEFER GÖRMESİ VE YAPMASI YETERLİ DRAHTHAAR İÇİN, AVDA DAHA DA HARİKA OLARAK SİZE HAREKETİ GÖSTERİYOR VEDE UYGULUYOR. AVCININDA GÖEMEK İSTEDİĞİ KÖPEĞİNDEN BU ZATEN, TEKRAR HAYIRLI OLSUN. ANKARADAN SELAMLAR.
1958-Ankara

Çevrimdışı Önder ÖZTÜRK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 17 Mart 2013, 18:00:49 »
SAVAŞ BEY DÜŞÜNCELERİNİZDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKÜR EDERİM UMARIM ÇOK İYİ AVLAR YAPARIZ DAHA 8 AYLIK OLMASINA VE AVA ÇIKMAMASINA RAĞMEN GÖLLER BÖLGESINDE GEZERKEN KÜÇÜK YAPILI BİR ÖRDEĞE FERMA VERMESI VE BU FERMANINDA SİTİLLİ OLMASI ÇOK HOŞUMA GİTTİ UMARIM AVLARIMIZDA BÖYLE GÜZEL ÇOK FERMALI GEÇER. KENDİNİZE VA AV YOLDAŞINIZA İYİ BAKIN ANKARA YA SELAMLAR...

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 17 Mart 2013, 18:15:13 »
önder'im hadi gözlerin aydın kardeşim :) fermayı gördün sonunda demek gelecek vaad ediyo demekdir kereta :) rasgele avınız bol olsun :)

''her köpek HAVLAR ammmmma her köpek AVLAMAZ'' davşan avcısı 1977-KÜTAHYA MERKEZ

Çevrimdışı Önder ÖZTÜRK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 17 Mart 2013, 22:07:34 »
saol harun abi fermayı gördüm valla :D insallah senin bela gibi olur bende döktürürüm senin gibi ama benimde senin gibi olmam lazım :D

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #8 : 20 Mart 2013, 00:21:17 »
hayrlı olsun .
Haberinden sonra fotoları da .Maşşllah . Umarım sizi avda da mutlu eder.Yeterki tecrübe kazansın . Drahthaar ın yapmayacağı av yokturç.
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
« Yanıtla #9 : 20 Mart 2013, 00:39:51 »
Maşallah. Tatlı sert bakıyor :)  Beraberce nice avlar yapmanızı dilerim
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #10 : 20 Mart 2013, 10:12:52 »
saol harun abi fermayı gördüm valla :D insallah senin bela gibi olur bende döktürürüm senin gibi ama benimde senin gibi olmam lazım :D

olur olur meraklanma biraz ilgi oda zaten sen ziyadesiyle uraşıyon) birazda sezonda av :) bak bela güzel bi avköpeği ama İYİNİN DÜŞMANI DAHA İYİ OLANDIR.bu sözüde unutma :) onun içindir Qurin vom Erthal'i getirtmem :) :) gerçi ben adını POYRAZ olarak değiştirdim ama :D hele havala ısınsın şöle bi piknikvari bişeyle biraz antreman yaptırtalım kardeşim :) :) eğitimlere fuul gaz devam caymak geri adım atmak yok :) :)

''her köpek HAVLAR ammmmma her köpek AVLAMAZ'' davşan avcısı 1977-KÜTAHYA MERKEZ

Çevrimdışı Savaş KAYGISIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #11 : 20 Mart 2013, 20:16:03 »
SAVAŞ BEY DÜŞÜNCELERİNİZDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKÜR EDERİM UMARIM ÇOK İYİ AVLAR YAPARIZ DAHA 8 AYLIK OLMASINA VE AVA ÇIKMAMASINA RAĞMEN GÖLLER BÖLGESINDE GEZERKEN KÜÇÜK YAPILI BİR ÖRDEĞE FERMA VERMESI VE BU FERMANINDA SİTİLLİ OLMASI ÇOK HOŞUMA GİTTİ UMARIM AVLARIMIZDA BÖYLE GÜZEL ÇOK FERMALI GEÇER. KENDİNİZE VA AV YOLDAŞINIZA İYİ BAKIN ANKARA YA SELAMLAR...
    ALEYKÜMSELAM ÖNDER KARDEŞİM. DRAHTHAAR İÇİN DAHA O NEKİ, DAHA NELER GÖRECEKSİN BAK, SONRADA KÖPEĞİNLE GURUR DUYACAKSIN. AMA EMEKDEN KAÇINMAZSAN VE İLKLERİ BİR SEFERBİLE OLSA DOĞRU ŞEKİLDE GÖSTERİRSEN, ÖZELLİKLE BEKLEME KONUSUNDA, EMEĞİNİN CEVABINI AVDA EN İYİ ŞEKİLDE ALIRSIN, DAHA NİCE GÜZEL AVLARA İNŞALLAH. BENDENDE SELAMLAR HEPİNİZE.
1958-Ankara

Çevrimdışı Önder ÖZTÜRK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #12 : 22 Mart 2013, 13:45:49 »
Arkadaşlar abilerim bana vermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı hepinize teşekür ederim. En içten samimiyetimle söylemem gerekirse şu an paşa için gerçekten çok emek sarfediyorum gerçi şu an sadece işten öte kalan zamanımı sadece onunla geçirmeye çalışarak birbirimizi daha iyi tanımaya ve bana alışmasına çalışıyorum ama biraz biraz eğitimlere başladım sizlerinde tecrubeniz ve bana vereceğiniz kısa bilgi ve tiyolarla paşayı çok iyi bir şekilde yetiştireceğime onunda içgüsel damarıylada iyi bir avcı olacağına inanıyorum.  Hepinize tekrardan teşekürler...