fiatın araçları , ve fransızlar gerçekten çok sattı güzel memleketimde . anlam veremedim bir türlü bu araçların neden bu kadar çok sattıklarına . yakıtları hem cinslerine göre gerçekten bir miktar düşüktü . ama , yeni nesil emsalleride bu makası daralttı , yakıt tüketimi konusunda yakaladı bu hiç bir özelliği olmayan araçları .
. . . kendi adıma söylüyorum , sıfır bir fiat a , ikinci el bir almanı her zaman tercih ederim . bu araç ülkemize gelse , piyasanın en tipsizi ( bana göre . zevkler tartışılmaz ) duster gibi , bi çuval para isterler . sıfır duster alacağıma , ikinci el kaya gibi jipler , pikaplar var , mesela navara , mesela amarok , bunlardan alırım . ama herkesin tercihinede saygım var .
müşterinin isteğine önem vermeyen ne marka olursa olsun,almayın:hiçbir modelini,anlasınlar bakalım.aynı şeyi ben yaşadım,dacıa duster almak için bayiye gitdim.fiata zam gelmiş....neymiş çok tutulmuş....nediyon sen hemşerim dedim:50 bin civarında ne araçlar var,size iyi satışlar gider volsvagen alırım dedim.aldımda şükürler olsun,rabbim olmayanlarada nasip etsin.10 gün sonra aradılar gelin görüşelim istediniz renk ve fiyatda indirim falan .....siz kendiniz binin çok tutulmuş mademki ,volsvagen aldım dedim.çok uzatmayayım,bu davranışlar müşteri temsilcilerini marka sahiplerinin aklına soru işareti gelmesi için gerekli.saygılar.
dacıa duster , 50 bin tl mi ? waawww , gerçekten sesli güldüm
allah güle güle kullandırsın . allah olmayanlarada hayırlısıyla nasip etsin . en doğru tercih . .
bu aracada kimse kusura bakmasın para vermem . olsun diyelim 30 bin tl . 30 bin tl ye ne araçlar var . bunun gibi 2 tanesini peşine takıp sürükler .