Ufuk bey,
Söylentiye göre Merkez av komisyonu kotalı avlarda susturucu kullanılamasını ve mke nin bir yurt dışı firmasıyla anlaşarak tüfeklerimizin susturulmasını öngöreceklermiş.Kulüp başkanımız seminereden geldikten sonra bizlere böyle bir bildirimde bulundu söylenti de olabilir gerçekde.Şimdi geçelim işin sizi ilgilendiren tarafına yani sorulara
1.Magnum kalibreye silencer takılırmı takılırsa hayvanların rahatsız olmaması söz konusumu yani ses ciddi manada azalıyormu
2.Bizler kendi tornacımıza silenecer yaptırabilirmiyiz.Benim muzzle breaker ı gören tornacım bunu dedem de yapar dedi gerçekten de o dediyse dedesi de yapar çünkü ne dediğini bilen birisi.Sadece istediği şey proje yada örnği.
3.Siz de bildiğim kadarıyla silencer kullanıyorsunuz.Ve 300 metre grupmanınız muhteşem silencerın grupmana etki etmediği belli peki mermi çekirdeği düşümünü etkiliyormu.Yani 300 metrede 40 cm düşen çekirdek silencer takınca düşüm daha da artıyormu yani 70 80 cm falanmı oluyor.
4.Bedding gibi görsel bir açıkalama beklemiyorum desem yalan olur.You tube dan izlediğim tüm videolar havalı tüfek silencer için sizin bizlere daha açıklayıcı videolar ekleyeceğinizi ümit ediyorum.
Bedding olayına gelince mobilyacı arkadaşım bu aralar işleri biraz yoğun boşa çıkınca inşallah halledeceğiz ve bende o zamana fofo nasıl yüklenir onu öğreneceğim..
Saygılarr..