Gönderen Konu: Soru Franchi 720 Raptor hakkinda  (Okunma sayısı 4461 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ufuk RASK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Soru Franchi 720 Raptor hakkinda
« : 13 Mart 2013, 11:48:01 »
Bu sonbahar   tufegimin fisek cekme kollunu (turkcesini bilmiyorum) kaybettim. Bayilerle görustum ve yenisini bulamadim Internettenden de baktim oradanda bulamadim.

Size soracagim, Franchi 720 Raptora baska tufeklerin fisek cekme kolu uyarmi? hangi marka ozamman?

Yardiminiz icin önceden tessekur ederim.

Tufegimin resmi:

Ufuk Rask
Isvec / Antalya

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
Ynt: Soru Franchi 720 Raptor hakkinda
« Yanıtla #1 : 13 Mart 2013, 22:36:50 »
Biz ona kurma kolu diyoruz. Bu marka Beretta'ya aitse bulunması gerek. Benellisi olan birinden deneseniz uyabilir kimbilir. Bayisinden sorsanız veya aynından varsa ölçülerini alsanız bulmanız kolaylaşırdı belki.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Ufuk RASK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 13 Mart 2013, 23:06:47 »
Biz ona kurma kolu diyoruz. Bu marka Beretta'ya aitse bulunması gerek. Benellisi olan birinden deneseniz uyabilir kimbilir. Bayisinden sorsanız veya aynından varsa ölçülerini alsanız bulmanız kolaylaşırdı belki.

Berettayida benelliyide denedim ama olmuyor. Bayiden siparisi verdim ama onlardada sadece fast isimli modelinin kolunu gönderdiler baskasi yokmus. Buda olmadi. Bu tufek bizim burada nadir bulunan bir tufek onun icin ölcusunude alamiyorum.

Yinede tessekurler :)
Ufuk Rask
Isvec / Antalya

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #3 : 14 Mart 2013, 21:44:59 »
Ufuk Bey eğer ülkemizde araştırsak onun aynını üretecek bir sürü silahçı bulacağımıza inanıyorum. Ne ki, orjinal olmaz ama derler ya, işlev önemlidir. Diyelim Fast vs modelin tornadan geçirilip uydurulacak imkanı varsa pekala yaptırılır. Anahtar yaptırmaktan kolay olsa gerek.

Tüfeğiniz 2000 lerin ilk yarısında çıkmıştı sanıyorum. Çok eski değil ama yeni de sayılmaz. Yine de şu tüfeğe 10 sene geçmeden yedek parça üretimini durduranlardan bir daha almamak gerek. Ayıptır. 10 sene sonra kaldır at mı demek istiyorlar! Sanki öyle. İnşallah halledersiniz. Buradan bu tüfekten almak düşünenlere de uyarı olsun :(
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

The following users thanked this post: Ümit DOĞRU

Çevrimdışı Ufuk RASK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 15 Mart 2013, 00:35:28 »
Ufuk Bey eğer ülkemizde araştırsak onun aynını üretecek bir sürü silahçı bulacağımıza inanıyorum. Ne ki, orjinal olmaz ama derler ya, işlev önemlidir. Diyelim Fast vs modelin tornadan geçirilip uydurulacak imkanı varsa pekala yaptırılır. Anahtar yaptırmaktan kolay olsa gerek.

Tüfeğiniz 2000 lerin ilk yarısında çıkmıştı sanıyorum. Çok eski değil ama yeni de sayılmaz. Yine de şu tüfeğe 10 sene geçmeden yedek parça üretimini durduranlardan bir daha almamak gerek. Ayıptır. 10 sene sonra kaldır at mı demek istiyorlar! Sanki öyle. İnşallah halledersiniz. Buradan bu tüfekten almak düşünenlere de uyarı olsun :(

Orjinali olsun diyorum ama bu gidisle bulunacak gibi gözukmuyor. Ben eniyisi bu isten anlayan bir silahci ile göruseyim. Bu arada gecici taktigim vidaya devam :)
Ufuk Rask
Isvec / Antalya

Çevrimdışı Oktay AKTAŞ 13

• *
« Yanıtla #5 : 05 Nisan 2013, 15:41:51 »
merhabalar sarsılmaz silah sayiye birsorun bende förs class var avrupa sarsılmazda var aynı
Oktay AKTAŞ
1968 BİTLİS AHLAT
van ercişte ikamet etmekteyim 05312917838

Çevrimdışı Ufuk RASK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 30 Nisan 2013, 11:01:37 »
Volkan beyin yardimiyla Ingiltereden getirttim :) Yinede sagolun...
Ufuk Rask
Isvec / Antalya