Gönderen Konu: Huglu av TF koparetifine cok teşekkür ederim sorun cözülmüştür  (Okunma sayısı 12627 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Abdullah UYAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Huglu av TF koparetifinin bukadarda olmaz dedirtti
« Yanıtla #25 : 18 Mart 2013, 17:30:15 »
Değerli Dostlarımız,

Kendimi tanıtmama izin verin lütfen. İsmim Abdullah Uyar, Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi Yurt içi Satış Sorumlusuyum. Sayın Salim Aker Bey'in fabrikamıza kadar gelerek bu talihsizliği yaşamış olması bizleri de gerçekten üzdü. Bildiğiniz gibi satış ekibimiz ve teknik ekibimiz Almanya fuarından henüz döndüler. Sizlerin de belirttiği gibi Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi 1914 yılından beri dededen toruna kalan tüfekleriyle gurur duymaktadır. Birçok kullanıcımız Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifini ziyaretlerinde fabrika içerisinde de bütün üretim bandımızda gezdirilip tüfeklerin imalat süreçleri kendilerine takdim edilmiştir. Bu şeffaflığı hala korumaktayız. Bütün kullanıcılarımız istedikleri zaman fabrikamıza davetlidir ve bütün fabrikamızı gezebilirler.

Üretim süreci teknoloji ile doğru orantılı olarak sürekli gelişiyor. 30-40 yıllık tüfeklerimizi eskisi gibi aynı şartlar ve aynı yöntemlerle üretmediğimiz doğrudur. Ancak bu, bu kadar eski tüfeklerimize teknik destek vermediğimiz anlamına kesinlikle gelmez. Salim Bey'in yaşadığı talihsizlik Almanya fuarı vesilesiyle malesef teknik ekibimizden birinci, ikinci ve üçüncü sorumlu kişilerle  görüşememiş olmasıdır. Salim Bey bu hayal kırıklığı ile tüfeğini satış servisimizden diğer arkadaşların ısrarlarına rağmen bırakmak istememiştir. Kendilerine tüfeği bırakmaları ve yol masraflarının karşılanması konusunda yapılan bütün ısrarlara rağmen malesef kabul etmemiştir.

Yıllardır Huğlu Kasabasına ve Huğlu Av Tüfekleri Kooperatine ziyaret için gelen dostlarımız bilirler, ziyaret için bile gelmiş olan dostlarımızı Huğlu halkı evlerinde yemek yedirmeden kesinlikle bırakmazlar.

Bütün bunlara rağmen Salim Bey'e hak vermemek tabi ki mümkün değil, sahibi olduğu eski üretim tüfeğe, Kooperatif bünyesinde kim tarafından olursa olsun artık yedek namlu yapılamayacağı söylenmesi Salim Bey'in yaşadığı hayal kırıklığı için yeterli sebep teşkil edecektir. Ancak bütün dostlarımızı buradan bilgilendirmek isterim. Halen 50-60 yıllık tüfeklerimize teknik destek hizmeti vermekteyiz, üretim bandımız ve yöntemlerimiz ne kadar değişirse değişsin bu hizmeti devam ettirmekteyiz. Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi gerekirse seri üretim yapan makina ve ekipmanları durdurup, ayarlarını değiştirip bu servisi sağlayacaktır. Arkadaşlarımızın hatası ilgili teknik ekibin fuardan dönmesini beklemek için Salim Bey'in tüfeğini bekletmemeleridir. Kendileri bu yönde uyarılmış gerekli ikazlar yapılmıştır.

Salim Bey'e de eğer gönül kırıklığı geçmiş ise tüfeğini benim dikkatime karşı ödemeli göndermesi yönünde buradan seslenmek istiyorum.

Siz değerli dostlarımızı bir diğer konu hakkında bilgilendirmek isterim. Bu konu da gerçekten önemli. Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi fabrikası bünyesinde başka yerli veya yabancı menşeli tüfeklere kesinlikle herhangi bir teknik yardım, namlu yapımı, kundak yapımı veya herhangi başka bir konuda ücretli ya da ücretsiz bir servis sağlanmamaktadır.

Son olarak başka bir konu da, yurt içi üretimimiz ve ihracatımız hakkında. Bu konuyla ilgili olarak birkaç ayrı başlık altında da gerekli açıklamaları yaptık ancak siz değerli dostlarımıza ve kullanıcılarımıza yurt içi ve yurt dışı üretimimiz arasında herhangi bir malzeme, ham madde, teknik, yöntem farkı bulunmadığını birkez daha belirtmek isteriz. Sadece bazı tüfek modellerimizde, örneğin 103 FE tüfeğimizi ördek gravürlü olarak işliyoruz, bazı yurt dışı müşterilerimiz bu modeli sülün gravürüyle istemektedir. Tek fark budur. Bunun haricinde herhangi bir fark bulunmamaktadır.

Umarım açıklamalarımız bu noktada aydınlatıcı olmuştur

Saygılarımızla

Abdullah Uyar
Yurtiçi Satış Sorumlusu
Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi
1987-Huğlu-Beyşehir-KONYA

tolgaozhan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : 18 Mart 2013, 17:42:43 »
Abdullah Bey;
Bu yazdıklarınız çok önemli ve biz Huğlu kullanıcıları için gönül rahatlığı anlamına gelen ifadeler. Ben henüz yarın elime ulaşacak bir Huğlu çifteye Sizlerden destek alamadığım, yedek namluyu eski tüfeklere yapamıyoruz dendiği için dışarıdan bir ustamıza yedek namlu yaptırdım. Umarım bundan sonra böyle problemlerle karşılaşmayız. Yerli markalarımıza tereddütsüz güvenmek istiyoruz ve paramızı yabancı markalara değil değerli ustalarımızın alın terlerine ödemek istiyoruz.
Umarım bu açıklayıcı mesajınız bundan sonra huğlu kullanıcılarının referansı olacaktır.
Saygılarımla

Çevrimdışı Yusuf SAĞLAM

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #27 : 18 Mart 2013, 18:09:32 »
 O0 O0 olayın özeti kısaca şöyle sanırım .. başımdan geçen sene geçen bir olay ; bunun benzeri olabilir .. geçen sene trabzona ve meşhur yerlerine  tatil için 2 günlüğüne gittim . sümela ,  uzungöl , karaca mağaraları derken , cumartesi günü öğleden sonra  , yolda gelirken bir baktım , yol kenarında , malını sattığım bir fabrika .. hemen geri döndüm , daldım içeri ..  selam kelam , kendimi tanıttım  ,,,, fiyat almak istiyorum dedim ,,, bakan yok  :( :( :( bir ona soruyorum  >:( bir buna  >:( kimse bakmıyor .. işçiler mal çıkarıyorlar tezgah başında , bizimle ilgilenen ne ilgili nede bir yetkili  var .. moral bozucu bir durum .. ilgili kimse yokmu burda hemşehrim , patron , yönetici falan , işçilerin umurlarında değil  ??? ??? .. patron yok abi çıktı dediler , somurta somurta  :( :( yahu hemşehrim , mal alacam , bağlantı yapacam dedim , bu nasıl iş , böyle bir ticaret anlayışımı olur .. kızdım tabiii , satmicam bu firmanın malını dedim bir daha ,, insan bi buyur eder , bi ilgilenir ... NERDEEEEE , ama işçilere bi sözüm yok , iş idarecide yöneticide biter .. iflas etmiş firma kısa bir zaman sonra .. ABDULLAH BEYİNDE BELİRTTİĞİ GİBİ ( O0 ...... teknik ekibimizden birinci, ikinci ve üçüncü sorumlu kişilerle  görüşememiş olmasıdır. .........  O0)  BİRDE  şu çok önemli , SAMİMİYET ,,,,,,,,, ÖNEMLİ OLAN  , ÜZÜM YEMEKTİR , BAĞCIYI DÖVMEK DEĞİL ... samimiyetsiz insanların maksadı üzüm yemek değil , bağcıyı dövmektir .. bende bir esnafım , bende bazı firmaların mallarını satıyorum , ve şuna emin olun , bir firmanın malını satarken , satış sonrası teknik servisi , HANGİ FİRMANIN İYİYSE O FİRMANIN MALINI SATIYORUM .. MAL  ne kadar kaliteli olursa olsun SATIŞ SONRASI HİZMET VE TEKNİK SERVİS İYİ DEĞİLSE ,  KALİTE BİR ANLAM TAŞIMIYOR ...   O0 O0 O0
  • SKB 3000
  • Gardone bignotti çifte
  • büyük huğlu conkuest
  • irlanda setter
1974 samsun . .  104 a 71 o/u . . kral 76 O/U . . Android magnum 76  yarı otomatik  . .

resim gönder

Çevrimdışı Serdar BAKAL

• Müdavim Üyemiz
  • VARLIĞIM, YÜCE TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN...
« Yanıtla #28 : 18 Mart 2013, 18:40:40 »
Konunun ne olduğunu anladık, Abdullah bey'in yazılarını okuduk ve anladık, bundan sonraki gelişmeleri takip edeceğiz. Bende yerli yapım bir çifte yaptırmak istiyorum onun için firmaları şuanda araştırmak durumundayım...
Serdar BAKAL1982 Bandırma/BALIKESİR,ŞARKÖY0 542 562 36 73

CADIGİLLERDEN LADY

www.youtube.com/Serdarbakal

Çevrimdışı Mehmet AKKUŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #29 : 20 Mart 2013, 16:20:34 »
Konunun ne olduğunu  Abdullah bey'in yazılarını okuyarak  anladık.Kendisine teşekkür ederiz.Umarım bu açıklayıcı mesaj bundan sonra Huğlu kullanıcılarının referansı olacaktır.Salim bey fabrikaya dönüş yaparsa inanıyorumki mağduriyeti giderilecektir.
« Son Düzenleme: 20 Mart 2013, 16:49:19 Gönderen: Mehmet AKKUŞ »
  • Webley Scott (AKUS) SxS 20/66
  • Akus SxS 12/66
  • Özkanlar FX017 12/66
Mehmet AKKUŞ
1973 Kemaliye-ERZİNCAN

Çevrimdışı Kemal BOZKURT

• *
« Yanıtla #30 : 20 Mart 2013, 19:55:23 »
Tamam her iki tarafta haklı olabilir kendince ama bizlerinde bi yanlışı varki oda daha bi konunun ne olduğunu bilmeden tek taraflı düşünerek diğer tarafı karalamak hadi benim başımdan bi olay geçtide bende yorum yaptım ve konusunu açmama rağmen olay sonuçlanana kadar marka adı vermedim bu bahsettiğim başka bir konu ile ilgili, ama bu konuda şimdi kalkıp karşı taraftan biri bi açıklama yapınca herkez susuyor yada iyi dilekleriyle yorum yapmaya başlıyor e noldu şimdi yine sustuk yine kapandı gitti bi konu daha >:( >:( >:(
« Son Düzenleme: 20 Mart 2013, 19:56:56 Gönderen: Kemal BOZKURT »
Kemal BOZKURT
     ^^RİZE^^
1987 İSTANBUL / Kartal

jpg upload

tolgaozhan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #31 : 20 Mart 2013, 20:08:21 »
Kemal Kardeşim;
Neden gitsin konu. Salim Bey'in açtığı başlıktaki konu Abdullah Bey'in açıklamaları ile kapandı ancak senin sıkıntına henüz değinilmedi.
Senin 4. kez dediğin bombayı bekliyorum. Eğer yazdın da ben okumadıysam özür dilerim. Bu forumdaki tüm üyelerinin sorunlarının çözülmesi asıl amaç değil mi? 4. kezde de hala bir gelişme ya da beklediğin sonuç yok sanırım.

Çevrimdışı Kemal BOZKURT

• *
« Yanıtla #32 : 20 Mart 2013, 20:18:06 »
Kemal Kardeşim;
Neden gitsin konu. Salim Bey'in açtığı başlıktaki konu Abdullah Bey'in açıklamaları ile kapandı ancak senin sıkıntına henüz değinilmedi.
Senin 4. kez dediğin bombayı bekliyorum. Eğer yazdın da ben okumadıysam özür dilerim. Bu forumdaki tüm üyelerinin sorunlarının çözülmesi asıl amaç değil mi? 4. kezde de hala bir gelişme ya da beklediğin sonuç yok sanırım.

Tolga abi ben şu anda gemideyim karada değilim tüfeğimi daha test edemedim en kısa zamanda deneme atışlarını yapıp iyi yada kötü burda konusunu açıcam ama şuda bi gerçekki bi tüfeği aynı sebepten 3 kere tamire yolladım bu saatten sonra sıkıntı yapsa ne olur yapmasa ne olur iki av sezonumu rezil etti benim için bitti zaten saygılar abim.
Kemal BOZKURT
     ^^RİZE^^
1987 İSTANBUL / Kartal

jpg upload

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #33 : 20 Mart 2013, 21:08:31 »
Tamam her iki tarafta haklı olabilir kendince ama bizlerinde bi yanlışı varki oda daha bi konunun ne olduğunu bilmeden tek taraflı düşünerek diğer tarafı karalamak hadi benim başımdan bi olay geçtide bende yorum yaptım ve konusunu açmama rağmen olay sonuçlanana kadar marka adı vermedim bu bahsettiğim başka bir konu ile ilgili, ama bu konuda şimdi kalkıp karşı taraftan biri bi açıklama yapınca herkez susuyor yada iyi dilekleriyle yorum yapmaya başlıyor e noldu şimdi yine sustuk yine kapandı gitti bi konu daha >:( >:( >:(
Yerinizde olsam direk Abdullah Uyar Bey'i telefonla ararım. Sorunumu ona izah ederim. Anlaşılan o ki bu tip sorunları çözebilecek yetki ve sorumluluğu taşıyan biri.

Ayrıca buradaki konuyu açan arkadaşımız(ismini hatırlayamadım) Abdullah Bey'den sonra şikayete devam etmedi, yanlışınız var, öyle değil de demedi. Demekki onun açısından sorun yok şu anda. Demek sorunumuz olunca telefonu açıp Abdullah Bey gibi üst düzey bir yetkiliyle muhatap olmak gerekiyormuş. Ya da neyse, bu sefer böyle oldu.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

tolgaozhan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #34 : 20 Mart 2013, 21:21:55 »

Tolga abi ben şu anda gemideyim karada değilim tüfeğimi daha test edemedim en kısa zamanda deneme atışlarını yapıp iyi yada kötü burda konusunu açıcam ama şuda bi gerçekki bi tüfeği aynı sebepten 3 kere tamire yolladım bu saatten sonra sıkıntı yapsa ne olur yapmasa ne olur iki av sezonumu rezil etti benim için bitti zaten saygılar abim.

Valla Kemal Kardeşim ben de olsam aynı şeyi düşünürüm. Sezon bitti mi yeni sezonu iple çekiyoruz. Sezonun ortasında da canımız sıkılmasın . Senin kızgınlığına sonuna kadar katılıyorum. Hayırlısı inşallah.
Selamlar kardeşim iyi çalışmalar

Çevrimdışı Kemal BOZKURT

• *
« Yanıtla #35 : 21 Mart 2013, 00:58:01 »
Yerinizde olsam direk Abdullah Uyar Bey'i telefonla ararım. Sorunumu ona izah ederim. Anlaşılan o ki bu tip sorunları çözebilecek yetki ve sorumluluğu taşıyan biri.

Ayrıca buradaki konuyu açan arkadaşımız(ismini hatırlayamadım) Abdullah Bey'den sonra şikayete devam etmedi, yanlışınız var, öyle değil de demedi. Demekki onun açısından sorun yok şu anda. Demek sorunumuz olunca telefonu açıp Abdullah Bey gibi üst düzey bir yetkiliyle muhatap olmak gerekiyormuş. Ya da neyse, bu sefer böyle oldu.

Hele şu tüfeği elime bi alayımda sorun devam ederse aranması gereken yerleri tabikide arıcam ayrıca yorumun içinde teşekkür ederim Volkan abi demekki sorun çözülmüş
Kemal BOZKURT
     ^^RİZE^^
1987 İSTANBUL / Kartal

jpg upload

Çevrimdışı Kemal BOZKURT

• *
« Yanıtla #36 : 21 Mart 2013, 00:59:40 »
Valla Kemal Kardeşim ben de olsam aynı şeyi düşünürüm. Sezon bitti mi yeni sezonu iple çekiyoruz. Sezonun ortasında da canımız sıkılmasın . Senin kızgınlığına sonuna kadar katılıyorum. Hayırlısı inşallah.
Selamlar kardeşim iyi çalışmalar

Teşekkür ederim abim sanadaiyi çalışmalar izmire selam
Kemal BOZKURT
     ^^RİZE^^
1987 İSTANBUL / Kartal

jpg upload

Çevrimdışı Salim EKER

• *
« Yanıtla #37 : 24 Mart 2013, 00:31:11 »
Arkadaşlar işlerimin yoğunluğu nedeniyle siteye giriş yapmamıştım abdullah beyin dedigine katılmıyorum cünkü tüfegi bırakın demediler fabrikaya zaten almadılar girmek yasak dediler kapının önünden tüfegi iceri götürdüler biraz sonra geldi bizbü tüfegi yapamayız dediler abdullah beye enkısa zamanda ulaşmaya calışacagım benim sorunum  cözülsede cözülmesede bugibi durumların başka arkadaşlarında başına gelmemesini istedigim icin bu konu bukadar uzadı sizleride
 bukonu hakkında bilgi aktaracam
Salim EKER
1978-Konya

Çevrimdışı Salim EKER

• *
Arkadaşlar huğlu koparatifinden SATIŞ MÜDÜRÜ BİLAL ŞİMŞEK beyle görüştüm huğludan çıkan bütün tüfeklerine yedek parça sağlayaçagını söyledi benim konumla yakından ilgilendi tüfegime yedek namlu yapacaklarını söyledi ben de yanına gelip görüşmek istediğimi söyledim buyrun gelin misafirimiz olursunuz dedi ve yanına gittim bu konuyu görüştük benim şansızlıgım ilk gittigimde almanyadaki fuarda olmalarıydı sözün kısası yedek namlum yapılıyor ben burdan Bilal beye ilgi ve alakalarından dolayı  teşekkür ederim saygılarımla.
Salim EKER
1978-Konya

Çevrimdışı Kaan ÇAKIR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Sayın. Abdullah Bey , bir konu hakkında soru sormak istiyorum Türkiye'de çıkan ve dünyanın en kaliteli cevizi olan agaçları neden amerikalı avrupalı kendi para birimine göre 300 dolar ,euro veyahut 700 dolar ,euro olarak alıyor da yerli avcı bunu 1.500 tl ye alıyor sonuçta avrupada amerikada bu  dipçiği adam kendi para birimine göre düşük ücret ile alıyor bizim 300 tl miz gibi oluyor orada 300 dolar, yerli piyasada bizim  300 tl miz nerede 1500tl nerede bu konuya bir el atılmalı kendi ülkemizde çıkan ceviz dipçiklerin agaçlarını biz ucuza kullanamıyacaksak BANANE DÜNYA PİYASASINDAN ...  umarım cevap gelir ...
file:///C:/Users/Cas/Desktop/24022013142.jpg