Gönderen Konu: Huglu av TF koparetifine cok teşekkür ederim sorun cözülmüştür  (Okunma sayısı 12622 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Salim EKER

• *
Arkadaşlar merhaba size huğlu av tüfekleri koparatifine yok artık bukadarda olmaz dedirten,   aramda gecen bi olayı paylaşmak  istiyorum .bende 76 namlu neyazıkki huglu markalı siporpozem var yaz mevsiminde bıldırcın avında uzun namluyu kullana mıyorum onun icin kısa namlu yaptırmaya karar verdim ve huğlu av tüfekleri koparatifinin aradım tamir bakım kısmıyla görüştürdüler tüfegimin namlusunun uzun oldugunu  yedek namlu yaptırmak istediğimi söyledim bakım servisinde bana özelliklerini söylememi söylediler ve anlattım sipor poze oldugunu ENJEKTÖRSÜZ  oldugunu yeni cıkanlardan degil eski model oldugunu sıtandart namlu istedigimi söyledim  tamam yaparız gönderin tüfegi dediler ve ben konya beyşehir huglu koparatifine gittim ben tüfegi teslim edecegimi zanne derken  bana nedesinler biz sadece yeni model tüfeklere yapıyoruz demesinler bu tüfegin kilit sistemini üretmiyoruz dediler özellikle telefonda sormama ragmen yaparız dediler neyazıkki yapamayacaklarını söyleyip başlarından savdılar ben binbir zahmetlere katlanarak huglu av tüfekleri koparatifi fabrikasına gidiyorum ve bana söylediklerine bak ozaman neden dededen toruna uzun ömürlü tüfek deyip satıyorlar sattıkları füfegin arkasında durmuyorlar yapamıyacaklarını telefonda söyleye bilirlerdi bizde oralara kadar gidecezdiye masraf etmezdik kısaca bundan böyle huglu tüfeklerine hayır diyorum kimseyede tavsiye etmiyorum sizi bilgilendirmek istedim sakın ola telefonda biz kısa namlu yaparız derlerse inanmamaklazım
« Son Düzenleme: 05 Nisan 2013, 18:48:59 Gönderen: Salim EKER »
Salim EKER
1978-Konya

Çevrimdışı Cahit BURGAZ

• *
Ynt: Huglu av TF koparetifinin bukadarda olmaz dedirtti
« Yanıtla #1 : 12 Mart 2013, 19:53:25 »
salım bey gercekten cok ayıp etmısler.demekkı artık adımız var dıye ısı bastan savma yapıyorlar. huglu marka tufek alacakların bıraz dusunmelerı lazım.sattıgı malların arkasında durmuyolarsa
Cahit BURGAZ
1983 AYDIN

Çevrimdışı Salim EKER

• *
« Yanıtla #2 : 12 Mart 2013, 20:08:41 »
fabrikada tüfegimden söktükleri namlunun üstündeki tırnagı bile takmamışlar yerine olmadıgını farkedince  üstelik geri dönüp tırnagı arattırdık
Salim EKER
1978-Konya

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #3 : 12 Mart 2013, 20:10:17 »
Salim bey merhaba

Huğlu av tüfekleri kooperatifinde bu güne dek böyle bir sorunla karşılaşmadık diyebilirim

Aksine Kooperatifte 20 yıllık bir tüfeğime yedek namlu yaptırırken eski namludaki problemide görüp ücretsiz değişim yapılmıştı

Eğer İsterseniz sizin adınıza birde ben görişiyim Selamlar.
  • Le Fusil Darne Saint-Etienne V 19 Paris France

Çevrimdışı Salim EKER

• *
« Yanıtla #4 : 12 Mart 2013, 20:24:11 »
bana dedikleri elimizde bu namlunun kilidinin olmadıgını yapabilmemiz icin tezgahların degiştirilmesi gerektigini bununda cokzor oldugunu söylediler benim kızdıgım nokta ise yaparız getirin deyipte neyazıkki oralara kadar gidip yapamayız demeleri
Salim EKER
1978-Konya

Çevrimdışı Salim EKER

• *
« Yanıtla #5 : 12 Mart 2013, 20:45:48 »
emin bey fabrika bırakın namlu yapmasını huglunun icindeki dışarıya esnafa götürün onlar belki yapabilir diyorlar  fabrikanın yapamadıgını esnaf nasıl yapsın genede götürdüm tırnagın olmadıgınıda onlar farketti ben av sezonu acılıncaya kadar farkedemezdim heralde neyzıkki o arkadaşlarda fabrikanın yapamadıgını biz yapamayız dediler cok üzüldüm bir dün ya markasının bi yedeknamlu bile yapamayız demesi üzücü
Salim EKER
1978-Konya

tolgaozhan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 12 Mart 2013, 20:52:52 »
Maalesef aynı sorunla ben de karşılaştım ve karşılaşmaya devam ediyorum. Yeni aldığım eski model bir Huğlu çifteye yedek namlu yaptırmak için aradım aynı sebeple yapamayız dediler. Ben de Ramazan Usta'ya (Aknarçay) gönderdim tüfeği.
 1982 Yapımı bir  Huğlu Süperpozem var. Hatta satışa koymuş ardından sıkıntımı giderince satmaktan vazgeçmiştim. Ona da yedek namlu yapamayacaklarını ancak aynı fişek yataklarını kullanarak namlu millerini değiştirebileceklerini söylediler.
Salim Bey; Bu alternatifi deneyebilirsiniz. (Namlu millerinin değiştirilmesi)
Selamlar

Çevrimdışı M.Emre TORUN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 12 Mart 2013, 21:14:26 »
Salim bey geçen yıl benimde başıma buna benzer bi olay gelmişti.Telefonda otomatik tüfeğime 55 cm slug namlu yaptırmak istediğimi söyledim tamam dediler tüfeği gönderdim biraz zaman geçtikten sonra tüfek geldi baktım namlu 55 cm fakat gez-göz yok düz seritli bi namlu göndermişler.Dedim ki yoğunlardır bi karışıklık olmuştur tekrar konuştum sadece namlu yu göndermemi söylediler.Tekrar gönderdim aradan 10-15 gün geçti haber gelmeyince aradım biz slug namlu yapmıyoruz namlulara gez- göz takmıyoruz yapabileceğimiz herhangi bisey yok dediler.Bende en azından 61 cm namlu ile değiştirin bıldırcında kullanayım dedim Allah tan onu değiştirdiler. O gün den sonra huğlu benim içinde bitti.Tamam yaptıkları silahlara sözüm yok kaliteli silahlar üretiyolar fakat bu olay başıma geldikten sonra huğludan bi daha alışveriş yapmam yakın çevremden kimseyede yaptırmam
MEHMET EMRE TORUN
 BURDUR\BUCAK

Çevrimdışı Kadir TOPÇU

• *
« Yanıtla #8 : 12 Mart 2013, 22:32:57 »
buna benzer sorunlar baskalarınında başına geldı duyduk . bendede 76 cıftelerı var bu sene 71 yaptırmayı dusunuyorum ama bende boyle bır sorunla karsılasmaktan korkuyorum
Kadir TOPÇU
1984-ADANAlıyık

Çevrimdışı Salim EKER

• *
« Yanıtla #9 : 12 Mart 2013, 22:49:39 »
kadir bey bu anlattıklarım bu gün yani 13*03 2013 de oldu gecen hafta telefonla konuştum üstelik iki defa aradım ilkinde bilgi aldım yedek namlu yaparız dediler ikincisinde getiriyorum dedim yaparız buyrun getirin dediler    neyazıkki hüsrana ugradım isterseniz sizde deneyin şansınızı ben sadece başımdan geceni sizlerle paylaşmak istedim telefonda konuşulana güvenipte yolacıkmayın
Salim EKER
1978-Konya

Çevrimdışı Seyit ÖCAL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #10 : 13 Mart 2013, 07:47:08 »
Salim bey kesin fabrikada CNC Torna tezgahının programını değiştirmeye üşenmişlerdir. Geçen gün gazetelerden birinde okudum Amerikada yeni silah yasasından dolayı Ülkemizdeki markalar Amerika'ya silah yetiştirmek için çok yoğun çalışıyorlarmış. Sebebi buna benzer bir durum olmasın..? Sizinle mükellef olup yaparız diyen çalışan acaba yetkisi dışında mı bir söz verdi başka birisi müdahale edip gerimi çevirdiler bir sürü soru işaretim var.?
Fabrika kapsamını bilmiyorum ne kadar teknolojik sist. cihaz vs. var.? Ama biz kullanıcılarda müşteriyiz öyle aldın iş bitti olmaz. Hem bizim amacımız Ülkemizin firmalarına sahip çıkmak değilmi bu sevgi bu aşk karşılıksız olursa ilişkilerin tadı kaçar...
Gerekirse sahibine kadar ulaşın mail gönderin bu işin bir açıklaması olmalı. Bu forumla bağlantıları yoksa eğer o zaman resmi gazetede yayınlasınlar bizden silah alıp sonra gelipte namlu, dipçik vss. vss. parça talebinde bulunmayın diye.. Yada satın alırken belirtsinler.
Benim dededen kalma tek kırmayı geçen yıl yolladım sıfır gibi yapıp temizleyip namluyu boyayıp dipcik takıp yolladılar... Varsa bir mazeretleri, geçerli bir nedenleri en azından size izah edip daha sonrada olsa yardımcı olup bizlerlede mazereti ve konunun olumlu-olumsuz sonucunu paylaşamasalarda, sizin aracılığınızla haberimiz olsun lütfen...
Umarım en kısa sürede çözümle sonuçlanır... Merakla sonucunu bekliyoruz.
Selamlar...
« Son Düzenleme: 13 Mart 2013, 07:50:31 Gönderen: Seyit ÖCAL »
Seyit-ÖCAL
1983-SİVAS
Arh+

Çevrimdışı Halil KARADENİZ

• Free Üye
  • *
« Yanıtla #11 : 13 Mart 2013, 08:26:35 »
Huğlu şahıs malı olmadığındanmıdır bilinmez ama bu tür sorunla bende karşılaştım tüfeği gönderin dediler gönderdik 15 gün sonra tüfek geri geldi telefon açtım ne oldu neden namlu yapılmadı diye 90 lı yılların başında üretilen tüfek bunlar tezgah ayarları değişmesi gerekiyor o yüzden yapamayız dediler herhalde KOOPERATİF ANLAYIŞINDAN BÖYLE OLUYOR SANIRIM.
Halil KARADENİZ 1982-ORDU

resim

Çevrimdışı T.Levent SÜKAN

• *
« Yanıtla #12 : 13 Mart 2013, 08:32:09 »
Av tüfeklerimden 2 si huğlu kooparatif imalatıdır. Fabrikaya sadece bakım için gönderdim bir problem yaşamadım. Parça değişimi olsaydı problem yaşarmıydım bilemiyorum.  Ama  madem tüfek imal ediyorlar hangi tarihli imalat olursa olsun mutlaka yedek parça temini de  olmalıdır.
Ankaralı avcı  Levent Sükan

photo storage
Yıl 1996 köpeklerim prens ve prenses

selçukkaygısız

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 13 Mart 2013, 09:13:20 »
zeynel beyle görüştünüz mü,çok samimi ve güvenilir bir insan,söz verdiyse mutlaka yapar,

Çevrimdışı Rahim Özgür AKINCI

• Müdavim Üyemiz
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
« Yanıtla #14 : 13 Mart 2013, 09:56:20 »
Salim cok mu eski tüfegin pozelerin cok eskilerinde kilit sistemi farklı olanlar var seninkide onlardan sanırım kooparitif yapmıyorsa dışardan yaptırmanda zor kooparatif mutlaka yapardır ama biraz meşagatlı iş görmüşlerdir şimdiki sistem tamamen farklı olunca ugraş ister telefonla grşüp gidip boş gelmen tabi yakışıksız olmuş neyseki konyadasın uzak bi memleketten gelen olsa idi ne olacaktı peki yapılan iş ayıp bence telefonla grştügünde tam olayı anlatamamış da olabilirsin belki ama .... sonuçta kooparatif şu konumda hatalı bence
huglumuzu yere göge sıgdıramıyoruz hem memleketimin tüfegi oluşundan hemde kalite bakımından ama huglu koop.bazen eksik kalıyor
Rahim Özgür AKINCI
KONYA-1979             0535 674 29 63

Çevrimdışı Salim EKER

• *
« Yanıtla #15 : 13 Mart 2013, 14:43:01 »
rahim telefonda güzelce izah ettim tamir bakımdaki calışan sorumlu kişiye tüfegimin yaklaşık 20 yıllık oldugunu bana söyledigi enjektörsüz olsun farketmez dedi yaklaşık bir ile iki ay sürer dedi tamam dedim parasını söyledi itiraz etmedim tüfegi götürdüm bu kilidi yapamayız tezgahı bozamayız dediler bana deselerdi arkadaş yogun calışıyoruz şuanda olmaz sonra desinler bizde onagöre hareket ederdik ben yakındayım ya uzaktan gelseydim neolacaktı ama şu biğercek huglunun halkı cok cana yakın benimle fabrikanın ilgilenecegi yerine oranın halkı ilgilendi onun icin cok teşekkür ederim cay ocagında sordular hayırdır nicin geldiniz dediler anlattım olayları üzüldüler bu yedek namlu işimi kim cözecek bilmiyorum tüfegimden memnunum kısa namlu olacaktiye  yeni tüfek almakta istemiyorum.
Salim EKER
1978-Konya

Çevrimdışı Ramazan YILDIZ 20

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #16 : 13 Mart 2013, 15:42:10 »
Saçma bu işler gerçekten. CNC tezgahının programını değiştirmek bu kadar zor muymuş :)  Basit şeyler bunlar. Bir firma tüm kapasitesini sadece üretime ayırırsa zamanla kaybede kaybede elinde hiçbirşey kalmadığını anlayacaktır. Umarım çok geçmeden anlarlar. Ayrıca dışarıya silah yetiştireceğine kendi yurduna sattığı silahların daha çok arkasında durması gerektiğine aykırı olan bu durum, kesinlikle bu şirketin yaşadığı topluma hakarettir...
  • Stoeger m2000 2012 model standart combo
  • sarsılmaz sp-flash 86
  • Huğlu Çifte
  • English Pointer
1990 DENİZLİ
Karavanacı Avcı

onurkaragoz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 15 Mart 2013, 16:38:36 »
bu konu yarası olanların yarasını acmıs gıbı gozukuyor aynı yara bende de oldugu ıcın sessız kalamadım benım ıcın huglu cok ozel bı markadadır benım dedem babam ve butun deger verdıgım ınsanlar huglu tufeklerı var ve hala saglam bende buna dayanarak hugludan baska tufek almam dedım ve ruhsatımı alır almaz tufegın sıparısını verdık tamam ıkı haftaya gelır dedıler ve ınanırmısınız dedım pazarlık bıle yapmayalım yeterkı temız saglam ıstedıgım gelsın bu arada ben sol tufek ıstıyordum solak oldugumdan 10 gun gectıkten sonra sol tufek ıcın 3 ay beklemenız gereklı dedıler bı anda soyledıklerınden donduler mecburen baska bı markaya yonelmek zorunda kaldım fakat yoneldıgım markada yıne ıstedıgım tufegı getırmedı bana ve pek ılgı alaka varmı dersenız ıkısındede goremedım arkadaslar bana kalırsa bu markaların halkla ılıskılerdekı ınsanları egıtım yoksunu ve bılgısız dıye dusunuyorum bır ıkıncısı de bu markalar yurtdısı taleplerı bu aralar fazla oldugu ıcın kendı ınsanlarını ıkıncı plana atıyorlar ılk oncelıgı ıhracata verıyorlar bız yerlı uretım yerlı uretım gelıssınler dıye yırtınırken onlar bızı ıkıncı plana atıyorlar

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #18 : 16 Mart 2013, 00:25:49 »
bu konu yarası olanların yarasını acmıs gıbı gozukuyor aynı yara bende de oldugu ıcın sessız kalamadım benım ıcın huglu cok ozel bı markadadır benım dedem babam ve butun deger verdıgım ınsanlar huglu tufeklerı var ve hala saglam bende buna dayanarak hugludan baska tufek almam dedım ve ruhsatımı alır almaz tufegın sıparısını verdık tamam ıkı haftaya gelır dedıler ve ınanırmısınız dedım pazarlık bıle yapmayalım yeterkı temız saglam ıstedıgım gelsın bu arada ben sol tufek ıstıyordum solak oldugumdan 10 gun gectıkten sonra sol tufek ıcın 3 ay beklemenız gereklı dedıler bı anda soyledıklerınden donduler mecburen baska bı markaya yonelmek zorunda kaldım fakat yoneldıgım markada yıne ıstedıgım tufegı getırmedı bana ve pek ılgı alaka varmı dersenız ıkısındede goremedım arkadaslar bana kalırsa bu markaların halkla ılıskılerdekı ınsanları egıtım yoksunu ve bılgısız dıye dusunuyorum bır ıkıncısı de bu markalar yurtdısı taleplerı bu aralar fazla oldugu ıcın kendı ınsanlarını ıkıncı plana atıyorlar ılk oncelıgı ıhracata verıyorlar bız yerlı uretım yerlı uretım gelıssınler dıye yırtınırken onlar bızı ıkıncı plana atıyorlar
Aynen öyle yapıyorlar. Ancak reklam amaçlı değil ama şunu söylemek isterim ki stoeger tüfeğim var buna yedek namlu aldım daha yeni. Firma ile görüştüğüm kişiler gayet net bilgiler ve cevaplar veriyor. Yurt dışı ihracı yüzünden yoğun olsalar dahi kendi imalatlarınında arkasındalar benim gördüğüm ve değerlendirdiğim
  • sarsılmaz sp-flash 86
  • Huğlu Çifte
  • English Pointer
1990 DENİZLİ
Karavanacı Avcı

Çevrimdışı Kemal BOZKURT

• *
« Yanıtla #19 : 16 Mart 2013, 00:41:09 »
Benimde bi bombam var ama yakında dua ediyorum inşallah elimdeki o bomba 4.kez patlamaz yoksa ben patlatıcam birilerini burdan (4.kez)
Kemal BOZKURT
     ^^RİZE^^
1987 İSTANBUL / Kartal

jpg upload

onurkaragoz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #20 : 16 Mart 2013, 00:58:26 »
ben yınede onlara guvenmek ıstıyorum bı kac kısının yalan yanlıs bılgı vermesıyle kotulemıyım dıyorum yınede ıcımde bı ıyı tarafı gorme cabası var ılk huglu alıyım dedım olmadı ama yınede bı 103 de sıparısı verıyım mı dıye kararsızım bı poze olucak ama hangı marka olucagı bellı degıl ıste gonlum nedense hugluya gıdıyor yınede

Çevrimdışı Mehmet GÖNEL

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #21 : 16 Mart 2013, 09:17:09 »
Huğlu'nun yerli tüketiciyi mağdur etmesi, bindiği dalı kestiğini gösterir.Çağımız CNC torna teknolojisinde eski yıllarda üretilmiş tüfekler için parça üretmek hiç de zor değil.Tezgahta eski model silahlar için bir parti parça üretilip ,tamir işlerinde ve isteğe göre diğer işlerde kullanılabilir.Bu gayet kolay bir iştir, ancak bu Huğlu'nun zihniyetinin değiştğini gösteriyor.

Belki ilginç gelecek ama geçenlerde yine bu sitemizde , Huğlu'da av bayii ve tüfek ustası olan ALİ AĞIR adındaki beyefendi bir Fransız marka süperpoze av tüfeğine  gayet güzel bir yedek namlu yaptıklarını övünerek anlatmış, yaptıkları tüfeğin ve yedek namlunun resimlerini de internette bizimle paylaşmış.Bu yabancı tüfeğe yedek namlu yapmak için CNC tornanın programını tabi ki değiştirmek gerekir.DEMEK Kİ , İSTERLERSE BAL GİBİ YAPILABİLİYOR.Bence sorun zihniyet.Canları isterse, hele birazda paranın ucunu görürlerse taşın suyunu bile çıkarırlar.Ama canları isterse.Ama şunu söylemeden de geçemiyorum.Huğlu' da zihniyet de , kalite de herşey kişiden kişiye değişebiliyor.İki farklı kişiye yapılan aynı işten, farklı fiyatlar isteniyor.Yapılan işin biri çok kaliteli iken,diğeri ise tam bir hayal kırıklığı yaşatabiliyor.Huğlu da bir standart maalesef yok.
Mehmet GÖNEL
1973 ÇANAKKALE/ LAPSEKİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #22 : 16 Mart 2013, 10:45:35 »
Bugün için bir poze alsam diyorum kendime. Seçimim yerli malı olacaksa önce müşteri memnuniyetini araştırırım. Sağlamlıkta ayrıca önemli ancak müşteri memnuniyetsiz bir sağlamlığın tek başına hiçbir önemi yok. Bunun yanı sıra ithal bir tüfek almak istersemde yine sağlamlık, fiyat ikilisinden başka ülkemizde rahatlıkla sorunlarının giderilebilmesini de arardım.
  • sarsılmaz sp-flash 86
  • Huğlu Çifte
  • English Pointer
1990 DENİZLİ
Karavanacı Avcı

Çevrimdışı Mehmet AKKUŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #23 : 16 Mart 2013, 12:27:14 »
Huğlu Koop yerli tüketiciyi mağdur etmesi alışılmışın dışında bir durum.Bu kadar söze hala bir yetkilinin cevap vermemesi çok üzücü bu kadar köklü bir firmanın daha ilgili olmasını bekliyoruz
« Son Düzenleme: 16 Mart 2013, 12:32:19 Gönderen: Mehmet AKKUŞ »
  • Webley Scott (AKUS) SxS 20/66
  • Akus SxS 12/66
  • Özkanlar FX017 12/66
Mehmet AKKUŞ
1973 Kemaliye-ERZİNCAN

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #24 : 16 Mart 2013, 14:20:44 »
aslında huglunun depolarında yüzlerce yedek namlu vardır.. arayıp bulmaları gerekirdi..... baştan savmışlar....
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR