0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sizin belediyenin tlf kac abii rita neden hala satilmadii aslinda ben sikayet etmistim
Az bağa bah ferma yapma bana
esref sımdı tarıkla konustum ben parsı babalık hakkı olarak sattım dıyor bundan sonra ava gıderken gel bana yalvar sana derını vereyım dıyor yada esref sana kopek gondersın dıyor kaldık ortada kardesım... adam solugumuzu kestı.
ayipp ediyon abii begen al senindirr sikinti yok yeterkii sunaa boyun bukmee sunun ritanin durdugu kafesi belediyeye sikyat etsene haha
Maşallah Eşref son derece yakışıklı bir pointer olmuş. Umarım avlarıda kendi gibi güzel olur.
Eşref kardeşim maşallah diyelim Allah utandırmasın...çok güzelleşmiş gerçekten..boydan görüntülerinide paylaş bir ara nasıl oldu hatları görelim..
eyvallah kardesım sen bunu soyledınya ben kopeksızde avlanırım ama adam resmen gasp ettı parsı beledıyeye sıkayet edınce barınak arabasında bende gıdıcem parsı,rıtayı,derını dırek benım arabaya,sana hangısını gondereyım sen onu soyle kardesım..
Kırık
çoluk çocuk parktaydık konusuna bak hem bana yakışır mı rüşvet almak hiç bir kuvvet bana isteğim dışı yorum yazdıramaz
Parsı bana bırak hangisini istersen gönder ona sorun yok asilim
evet esref hangısını ıstıyorsun parsı kaptırdık kardesım.
maşallah eşref inşallah hersey gönlünce olur....güzel köpek olaak şimdiden bellii...
Eşref maşallah çok iyi bakmışsın cieğere , yakışır kardeşim ,
Allahım esirgesin..Eşref !