0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gerçekten gelişimi çok güzel.Fiziği ve kafa yapısıyla kendini belli ediyor.Bia Zeusun yanında çok iyi bir avcı olacağından hiç şüphe yok.Zaten duruşuyla ben burdayım diyor
maşallah dikkat et abi bu zilliye başı boş bırakma zeuss affetmez
bıldırcın avı yapmak için böyle güzel köpeklere ihtiyacı yok.....sat şu deusla bia yı.....al bitane vitara.....duşakabin gibi arabayla ava gidilmez.
Maşallah.....
Seneye benim kulübeye bağlıyorum bunu ona göre.. Şimdeden hazırla kendini
Hem 35 günlükken al hem eğitimlerine ara ara devam et hemde sezonu dört gözle bekle yok böyle birşey tabi ya körler sağırlar birbirini ağırlar
tarik bey siz bir moderatorsunuz lutfen uyeleri kirici mesajlar atmayiniz zten bu ara uyeliginiz askiyaa alinabilir hala beni tehditt ediyonuzz tuncay hocam bu yazilanlari okumuyormu
Eşref e biz nasıl laf yetiştirelim Tarık baksana adam daire istiyor, o da sadece yüz görümlüğüdür tapusunu vermez yani
Hocama yorum yazdıramadık ya ona yanarım eşrefim
hocamm adam kapida ne varsa evine goturoyor caydirici olmak lazim evde dana kuzu koyun kalmadi caresizim hocam birde onemli konuyaa deginmek istiyorum hoca bu gtarik bey kopek ilanlarinda konusuna yorum atmayanlarin uyeligini askiya alcagini soluyor
Yok yok sana yusuf lazım
apartmandan daire vericen galibaa