Gönderen Konu: ARKADAŞLAR KÖPEĞİM ÇOK DURGUN LÜTFEN YARDIM :(  (Okunma sayısı 2100 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Önder ÖZTÜRK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Arkadaşlar köpeğimi dün aksam şansızlık üzre araba çarptı hemen veterınere götürdüm allahtan hiçbir problemi çıkmadı ancak yemesinde herhangi bir problem olmamasına rağmen köpeğim çok durgun 8 aylık olmasına rağmen oyun oynamıyor ne bileyim sanki üzgünmüş gibi bakıyor lütfen bana yardımcı olun (Not: köpeğimi alalı daha 1 hafta oluyor bundanda kaynaklanıyor olabilirmi sonuçta drahtaar lar bildiğim kadarıyla çok enerjik köpelker)

Çevrimdışı Mustafa BİTMEZ

• Müdavim Üyemiz
  • POLATLILI
Ynt: ARKADAŞLAR KÖPEĞİM ÇOK DURGUN LÜTFEN YARDIM :(
« Yanıtla #1 : 11 Mart 2013, 07:33:04 »
önder kardeşim alalı daha 1 hafta olmuş yerini deni yadırgıyodur her drahtaar oyun mereklısı olmaz agır olanlarda olur inş kazadan dolayı degildir kendi atlatır sana alışınca şımarır kafanı yorma kanı saglam bi drahtaarsa korkma resim koysanda baksaydık
images
  • Beretta pigeon 2 drahtaar tibet
  • Beratta A400unico ultimec kick of drahtaar amon
  • Çifsan poze Drahtaar meks
Mustafa BİTMEZ
1977 ankara
polatlı.
MEJNUN NASIL LEYLAYA AŞIKSA BENDE DRAHTARA AŞIGIM:)

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
« Yanıtla #2 : 11 Mart 2013, 08:03:13 »
Önder kardeş,  köpeğinde fiziksel bir darbe veya yaralanma yoksa muhtemelen kaza şokunu yaşıyordur. Yani korkmuştur.  O yüzden durgundur. Geçer  dert  etme.
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)

Çevrimdışı Önder ÖZTÜRK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 16 Mart 2013, 15:31:44 »
ARKADAŞLAR RESİMLERİ DAHA YÜKLEYEMEDİM AMA İNSALLAH EN KISA SÜREDE YÜKLETECEĞİM BU ARA DURUMU ÇOK İYİ KORKTUĞUM GİBİ OLMADI NASIL ŞIMARIYOR NASIL  BİR GÖRSENİZ.

Çevrimdışı Önder ÖZTÜRK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 16 Mart 2013, 15:32:29 »
BU ARA MUSTAFA ABİ SENİN YOLDAŞIN BURNUNUN ÜZERİNE ANLININ ORTASINA BİRAZ BEYAZLIK KOY AYNISI ::D