Gönderen Konu: SLM AVCI DOSTLARIM ABİLERİM KARDEŞLERİM SARSILMAZ MI- ARMSAN MI ?  (Okunma sayısı 3651 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Murat DİNGİZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Sizce sarsılmaz mı armsan mı neden ? Sarsılmazın düşük gr fişeklerdeki başarısını gördüm (24 gr) uzak menzilinide biliyorum armsanın artıları nelerdir? Tercih edecek olursak hangisinde karar kılmalıyız?
  • fabarm l4s
Murat DİNGİZ
1983 MALATYA/Darende

Mustafa Kabadayı

• Ziyaretçi
hiç düşünmeden armsan alabilirsin.bende a612w combo var.her yönüyle harika avrupa düzeyinde bir tüfek.tavsiye ederim.

Çevrimdışı Şenay YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Arkadaşlm sarsmazı var  çok memnun bence huğlu kooparatif....
  • huğlu kop g601 yoto 71 namlu
  • huğlu kop 104 A 76 mamlu
  • Sarsılmaz Leopard y oto 71 namlu
istanbul  Çatalca 1971                                                                         5354139014l

Çevrimdışı Buğra METİLLİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
armsan phenoma aura w var..çok memnunum kesinlikle armsan..612 kullanmadım bişey diyemem ama phenoma güzel tüfek..bi avcı abimde sarsılmaz oto var çok sert bi tüfek sanki yıldız poze(bende var o yüzden)resmen abimin omzunu morarttı..ama tüfek şans işi onun haricinde atıyo fişekleri sıkıntısız..huğludan uzak durun çifte harici almayın..poze ve otoları başarısız..bu arada hem huğlu poze hem otosunu bizzat kendim kullandım..

Çevrimdışı Emrah DUMAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
almayin arkadasim armsan sonra herkezde ayni tufek oluyo kiskaniyorum benim tufegimden almislar yine diye  :D
1986 DÜZCE/HOLLANDA

Çevrimdışı Ünal SAYGILI

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
arkadaşım  her 2 side türkiyenin önde gelen markasıdır ve kalitelidir bundan emin olabilirsin seçim senin  şimdiden hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
1974-Marmaris
muğla
angaralı

Emrah CANDAN

• Ziyaretçi
sarsılmazın 99 model concord l  modelini kullandım gezi yüksek olanlardan. tüfek birazcık kaba gibi ama yakması yıkması çok iyiydi. yeni sarsılmazlardan yangını iyi olan da var olmayan da. eski tadı yok. armsanın reklamları çok iyi, görünen kadarıyla güzel ve kibar tüfek. ama ele alıp kullanmadığım için ona bir şey diyemem. ama sarsılmaza göre illaki işçilik farkı vardır, ve armsan fotoğraflarda daha kibar görünüyor...

Çevrimdışı Mustafa GÜRHAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Sarsılmaz çok sağlam, Armsan ise mobil şok konusunda türkiyenin en iyisi diyebilirim. Karar senin...
Mustafa GÜRHAN
1980 istanbul / ataşehir