Gönderen Konu: enrico del akgün  (Okunma sayısı 1622 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mevlüt ALÇIKAYA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
enrico del akgün
« : 08 Mart 2013, 17:24:05 »
araziye gezmeye çıkmıştık. gezerken enrico ferma verdi epey uzaktı yavaş yavaş vardık keklik beklerken av sezonu boyunca göremediğim çokdeğerli dostum[  tavşan]  kalktı ve kaçmaya başladı ardındanda bizimki koşmaya başla

« Son Düzenleme: 08 Mart 2013, 17:30:41 Gönderen: Mevlüt ALÇIKAYA »
Mevlüt ALÇIKAYA
1976 ANKARA

Çevrimdışı Mevlüt ALÇIKAYA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: enrico del akgün
« Yanıtla #1 : 08 Mart 2013, 18:09:24 »
yavrudan pointer besleyen arkadaşlara.tavsiyem sürekli köpek değiştirmesinler azimle sabretsinler.inanınki sonu gerçekten çok mutlu oluyor.ama öncelikle aldıkları yavrununda soyunu bilmeleri gerekiyor verdiği para bi yere emekleri  harcadığı zaman boşa gitmesin. örneğin benim enrico 6ay kuş peşinde koştu artık ümidi kesmiştim çünkü koca köpek olmuştu ama bi faliyet yoktu.allahtan ondan ayrı 2tane yetişkin köpeğim vardıki avda boşa gezmiyordum.enriconun önünde şeri ve pomy ferma veriyor bende vurabildiğimi vuruyordum yani ne iş yaptığımızı çözmesi gerekiyordu.yine ava çıkmış ve arazide geziyorduk enrico ferma verdi şeri ona patrone yapmadığı için fazla heveslenmedim ve  fermanın boş olabileceğini düşündüm yan yana epey yürüdük niçe sonra şeride ferma verdi ozaman tamam dedim ve hep beraber 20 30 metre falan daha yürüdük ve 15e yakın kınalı kalktı ve orada hemen limitleri doldurdum.artık ogünden sonra beni ava vede güzelsahnelere doyurdu.artık o çok uzun mesafeli fermalarıyla beni mest eden bir köpek.
« Son Düzenleme: 08 Mart 2013, 18:18:00 Gönderen: Mevlüt ALÇIKAYA »
Mevlüt ALÇIKAYA
1976 ANKARA

Çevrimdışı Hidayet EVREN

• *
« Yanıtla #2 : 08 Mart 2013, 19:29:02 »
Mevlüt bey MURAT AKGÜN den alınan köpekler boş çıkmaz bendede Baron Del Akgün var harikalar yaratıyor selamlar
  • Huğlu 401B
  • Benelli Rafaello SL
  • Beratta 390 AL Silver Mallard
  • Beratta 391 Urika
  • Pointer
  • Kurzhaar
1970 BALIKESİR/ANKARA

Çevrimdışı Mustafa YAMANER

• *
« Yanıtla #3 : 23 Mart 2013, 13:17:27 »
Allahım esirgesin....