Gönderen Konu: Vurulan domuzlar  (Okunma sayısı 2731 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ufuk RASK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Vurulan domuzlar
« : 08 Mart 2013, 11:43:43 »
Merakimdan soruyorum, vurdugunuz domuzlarin ettini ne yapiyorsunuz?
Ufuk Rask
Isvec / Antalya

Çevrimiçi Abdullah ORUÇ

• Müdavim Üyemiz
  • "Yaradılanı Sev, YARADAN'dan Ötürü"
Ynt: Vurulan domuzlar
« Yanıtla #1 : 08 Mart 2013, 13:08:57 »
dağdaki kurtlara kuşlara yem yapıyoruz.
(köfte yapanlarda var tabi... )
  • Armsan Phenemo 28" - 21" Barrel
  • Best Arms 24" Slug Barrel
Abdullah ORUC
 1982 BURSA

"Yaradılanı Sev, YARADAN'dan Ötürü"

Çevrimdışı Kadir GONAYDIN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 08 Mart 2013, 14:12:56 »
ben avlamıyorum ama en doğrusunun doğada bırakılması olduğunu düşünüyorum.

vurup köpeklerine yediren arkadaşların olduğunu biliyorum ve onların domuzu yiyen hayvanlardan dahi bulaşabilecek hastalıklar konusunda bilinçlenmelerini tavsiye ederim.
Kadir GONAYDIN-1978 İstanbul - Beylikdüzü

Yedi yaşında ki bir çocuk kalbimizdekileri bilse dağların arkasına kaçarız. Mevla (c.c.) her şeyi biliyor, hiç utanmıyoruz.

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
« Yanıtla #3 : 08 Mart 2013, 14:19:24 »
ben avlamıyorum ama en doğrusunun doğada bırakılması olduğunu düşünüyorum.

vurup köpeklerine yediren arkadaşların olduğunu biliyorum ve onların domuzu yiyen hayvanlardan dahi bulaşabilecek hastalıklar konusunda bilinçlenmelerini tavsiye ederim.

Ben avlıyorum.  Hem heyecan verici av, hem de çiftçilere yardım amaçlı bir av.  Ama doğada bırakılması ve bulaşıcı hastalıklar  konusunda size katılıyorum
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)

Çevrimdışı Nurettin AYDIN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 08 Mart 2013, 19:53:37 »
domuz eti kópeyi yaragislidir,  kópeyin salyasinda asit vardir kemikleri eritmek icin kópekte   túglerinde  asiri mikrop vardir,

tebi  bazi mikroplardan kópekler etkilenebilir, malúm eskiden olmuyan mikroplar simdi var,

domuz mikrobundan  kópek fazla etkilenmez  ama,  dogru olan kópekleri domuz etine bisirerek verilmesi en dogru olan budur, cig et kópekleri  dokuna bilir, nede olsa etle beslenmediginden kópekler,

kópekler cig et cok yediginde,yedirildiginde,ormanda rasladigi  koyun keciye saldirip  parcalayabilir,  kópeklerin  bu sekilde bir etki yapar cig et yemeleri,

benim kópeklerim  sakar porsuk yakaladi bir kac tane, sakar porsuk yakaladiktan sonra keci parcalamayi basladi kópeklerim,

iki tane kópeyim ayni durmu yasadim, eski avcilar sóglemisti inanmamistim,  basima gelince inandim,
neden oluyor sakar porsuk kokusu biraz kecinin kokusuna benziyor, kópekte  sakar porsuk yakaladigindan  kecinin kokusu burnuna sakar porsuk kokusu gibi gelince keciye  yakalayip parcalaliyor kópek,
Nurettin AYDIN
1966-Hollanda