domuz eti kópeyi yaragislidir, kópeyin salyasinda asit vardir kemikleri eritmek icin kópekte túglerinde asiri mikrop vardir,
tebi bazi mikroplardan kópekler etkilenebilir, malúm eskiden olmuyan mikroplar simdi var,
domuz mikrobundan kópek fazla etkilenmez ama, dogru olan kópekleri domuz etine bisirerek verilmesi en dogru olan budur, cig et kópekleri dokuna bilir, nede olsa etle beslenmediginden kópekler,
kópekler cig et cok yediginde,yedirildiginde,ormanda rasladigi koyun keciye saldirip parcalayabilir, kópeklerin bu sekilde bir etki yapar cig et yemeleri,
benim kópeklerim sakar porsuk yakaladi bir kac tane, sakar porsuk yakaladiktan sonra keci parcalamayi basladi kópeklerim,
iki tane kópeyim ayni durmu yasadim, eski avcilar sóglemisti inanmamistim, basima gelince inandim,
neden oluyor sakar porsuk kokusu biraz kecinin kokusuna benziyor, kópekte sakar porsuk yakaladigindan kecinin kokusu burnuna sakar porsuk kokusu gibi gelince keciye yakalayip parcalaliyor kópek,