Gönderen Konu: Barınaklardaki Avcılara asla sahiplendirme yapılmayacaktır ! uyarısı  (Okunma sayısı 5251 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Samet BİRİCİK

• Avlak Yönetici
arkadaşlar genelde köpek barınaklarındaki  Avcılara asla sahiplendirme yapılmayacaktır ! uyarısı beni cidden çileden çıkartıyor yani çıldırmamak için kendimi zor tutuyorum acaba bizim kadar köpeğine sahip çıkap onu kollayan gözü gibi bakan başka birisi varmıdır merak ediyorum açıkçası kaç tane köpek buldum yavru sahiplenmek istedim ama vermediler bi ton tartıştım ! köpeklerin kanındaki doğayı inkar ettiriyorlar resmen bunlar
  • Kırklareli
  • İstanbul
  • https://www.facebook.com/motorlumuhre/
1986-istanbul

Çevrimdışı Serdar ÖZBAY

• *
İyide kardeşim avcı olduğun alnındamı yazıyor, avcı olduğunu söylemeyiver sende  ;)
Serdar ÖZBAY
1960-Kocaeli

Çevrimdışı Murat ATAK

• *
  Biz avcılar terör eylemleri yapıyoruz ya onlara göre haliyle köpekleri de bu işlere alet ettiğimizden kendilerince buna insanlık namına engel olmaya çalışıyorlar.Zaten o ellerindeki av köpeği diye de adlandırılmıyor dünya da da bizde de terör köpeği diye biliniyor.

« Son Düzenleme: 06 Mart 2013, 22:21:01 Gönderen: Murat ATAK »
Murat ATAK
1973 YERKÖY/YOZGAT

Çevrimdışı Samet BİRİCİK

• Avlak Yönetici
o öyle olmuyor işte araştırma yapıyorlar cidden gelip incelemede bile bulunmak isteyen manyaklar tanıdım ben
  • Kırklareli
  • İstanbul
1986-istanbul

Çevrimdışı Serdar ÖZBAY

• *
o zaman avcı olmayan birine aldırmakmı gerekiyor.
Serdar ÖZBAY
1960-Kocaeli

Çevrimdışı Samet BİRİCİK

• Avlak Yönetici
o zaman avcı olmayan birine aldırmakmı gerekiyor.

çoğu manyak zaten evde beslicekseniz alın diyor resmen kafayı yemişler evet avla alakası olmayan birisine aldırmak lazım sahiplendirmeyi
  • Kırklareli
  • İstanbul
1986-istanbul

Çevrimdışı Ümit TAŞER

• Müdavim Üyemiz
Akılları sıra yabani hayvanları koruyorlar :D Geçenlerde bir hayvanseverle(!) tartıştım bu konuyu nasıl avlıyosunuz diyor. Bende cevaben sen et yemiyormusun nasıl kıyıyorsun o hayvanlara yemek için dedidim ve ekledim. Sen kışın ortasında 1-2 m kar altında yabani hayvanları korumak için en yaptım diye sordum haliyle cevap veremedi üstüne birde hayvan dediğin sadece sokağında gezen kedi köpek değildir, kutuplardaki foklar, kutup ayıları için birşeymi yaptın da benim avcılığıma karışıyorsun dedim ve tartışma zaferle sonuçlandı. Diyeceğim o ki bu akıl yoksunları hayvan sevgisini sadece sokakta gezen 2-3 köpekten ibaret biliyorlar.
  • Akkar altay 61slug, 66 seritsiz, 71 seritli
  • Huglu 104A 76cm super poze

Çevrimdışı Yücel ATAY 10

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
ben bitane kopoy almıştım kimse bana bişi sormadı sıkıntı yoktu yani ..
Yücel ATAY
1985 balıkesir

Çevrimdışı Samet BİRİCİK

• Avlak Yönetici
Akılları sıra yabani hayvanları koruyorlar :D Geçenlerde bir hayvanseverle(!) tartıştım bu konuyu nasıl avlıyosunuz diyor. Bende cevaben sen et yemiyormusun nasıl kıyıyorsun o hayvanlara yemek için dedidim ve ekledim. Sen kışın ortasında 1-2 m kar altında yabani hayvanları korumak için en yaptım diye sordum haliyle cevap veremedi üstüne birde hayvan dediğin sadece sokağında gezen kedi köpek değildir, kutuplardaki foklar, kutup ayıları için birşeymi yaptın da benim avcılığıma karışıyorsun dedim ve tartışma zaferle sonuçlandı. Diyeceğim o ki bu akıl yoksunları hayvan sevgisini sadece sokakta gezen 2-3 köpekten ibaret biliyorlar.

cidden bazılarının psikolojik sorunları var bende tartıştım hayvanın doğasında olan kanında olan bişeyi değiştiremezsiniz dedim bununki değişti diyo bide pişkin pişkin =) tövbe sabır dedim gittim
  • Kırklareli
  • İstanbul
1986-istanbul

Çevrimdışı Samet BİRİCİK

• Avlak Yönetici
ben bitane kopoy almıştım kimse bana bişi sormadı sıkıntı yoktu yani ..

valla benim köpeğe vericek bütçem yok açıkçası o yüzden barınaklardan bakıcam artık
  • Kırklareli
  • İstanbul
1986-istanbul

Çevrimdışı Özgür YAŞAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
ne hayvan severliği arkadaşlar,barınaklar resmen hayvan katliamı yapıyorlar,hayvanları kısırlaştırıp sokaklara salıyorlar,bunasıl hayvan severlikmiş anlamadım,resmen köpeklere soykırımı yapıyorlar.bırakın arkadaşlar oralardan köpek alınmaz,soyu belli olmayan köpeğe biz avcılar sahip çıkmak isteyince avcıya verilmezmiş,aynısını istanbulda bir barınak bana söyledi;biz av için köpek veremiyoruz dedi,haliyle av köpeğini çifte sürecek ,yük taşıtacak ...değilim ya,doğruyu söyledim,ava çıkıyorum deyince olmaz dedi.boşuna uzatmayayım hayvan severlikle alakaları yok,bağışkoparmak peşindeler.bilmediğiniz köpeği alıpda başınıza dert almayın derim,yinede avcı arkadaşlardan sahiplenmeye bakalım.11 yavrudan3 ü öldü8 kaldı,7tanesinide parasız olarak isteyen çevremdeki tanıdıklaıma verdim,inşaalah en kısa zamanda siz avcı arkadaşlara köpek hediye eden arkadaşlar denk gelirde güzel köpek sahibi olursunuz,vermiş olacağınız emekleriniz boşa gitmemesi dileklerimle.selamlar.
Özgür YAŞAR
1975 tuzla_istanbul

Çevrimdışı Samet BİRİCİK

• Avlak Yönetici
ne hayvan severliği arkadaşlar,barınaklar resmen hayvan katliamı yapıyorlar,hayvanları kısırlaştırıp sokaklara salıyorlar,bunasıl hayvan severlikmiş anlamadım,resmen köpeklere soykırımı yapıyorlar.bırakın arkadaşlar oralardan köpek alınmaz,soyu belli olmayan köpeğe biz avcılar sahip çıkmak isteyince avcıya verilmezmiş,aynısını istanbulda bir barınak bana söyledi;biz av için köpek veremiyoruz dedi,haliyle av köpeğini çifte sürecek ,yük taşıtacak ...değilim ya,doğruyu söyledim,ava çıkıyorum deyince olmaz dedi.boşuna uzatmayayım hayvan severlikle alakaları yok,bağışkoparmak peşindeler.bilmediğiniz köpeği alıpda başınıza dert almayın derim,yinede avcı arkadaşlardan sahiplenmeye bakalım.11 yavrudan3 ü öldü8 kaldı,7tanesinide parasız olarak isteyen çevremdeki tanıdıklaıma verdim,inşaalah en kısa zamanda siz avcı arkadaşlara köpek hediye eden arkadaşlar denk gelirde güzel köpek sahibi olursunuz,vermiş olacağınız emekleriniz boşa gitmemesi dileklerimle.selamlar.

herkes köpek doğursada satsam mantığında artık para kazanmak adına hayvanı doğurtuyorlar ben buna karşıyım işte
  • Kırklareli
  • İstanbul
1986-istanbul

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **

Özgür kardeşime gönülden katılıyorum. HANGİ HAK VE HUKUKİLE  KEDİ VEKÖPEKLERİ  KISIRLAŞTIRIYORLAR. O HAYVANLARIN İNSANCA KONUŞACAK DİLLERİ OLSA TÜM HAYVANSEVERLERE KÜFREDERLER. ALLAHIN YARATTIĞINI HANGİ ADALET ANLAYIŞI İLE ÇİFTLEŞMELERİNİ KISIRLAŞTIRARAK  ENGELLİYORLAR?  KISIRLAŞTIRMA ESNASINDA VEYA SONRADANÖLEN HAYVANLARIN HADDİ HESABI YOK BU MU HAYVANSEVERLİK ANLAYIŞI?  O KISIRLAŞTIRILAN VE HAPİSHANE GİBİ BARINAKLARA KOYULAN HAYVANLARA HAKTANIN SA İNANIYORUM Kİ  O HAYVANSEVER GEÇİNEN ANORMAL KİŞİLERİ O HAYVANLARDA KISIRLAŞTIRIR VE   HAPİSHANE BARINAKLARA KOYARLAR.  O İNSANLARA SORSAN HAYVANLARA İYİLİK YAPTIKLARINI SÖYLERLER. BU MU İYİLİK ANLAYIŞI? YOK EFENDİM  KEDİLER KÖPEKLER ÇOĞALIRMIŞ. SİZE NE?  ÇOĞALIRSA ÇOĞALSINLAR. ONLARMI DEDİLER BİZİ KISIRLAŞTIRIN VEYA HAPİSANE GİBİ BARINAKLARA SOKUN DİYE?  ONLARI DA BİZLER GİBİ  ALLAH YARATTI  O ZAMAN KAFAMIZA ESTİKÇE VEYA KENDİ İNSANİ DOĞRUMUZ DİYE  DOĞA DA YAŞAYAN İSTEDİĞİMİZ VEYA KEYFİMİZE GÖRE BELİRLEDİĞİMİZ TÜM HAYVANLARI KISIRLAŞTIRALIM. 1940 YILINDA 2 Cİ DÜNYA SAVAŞINDAKİ TEMERKÜZ KAMPLARI GİBİ BARINAKLARA SOKALIM YAVAŞ YAVAŞ SOYUNU SOPUNU KURUTALIM.  ÖYLE Mİ?   HAYVAN HAKLARI EVRENSEL BEYANNAMESİNİN HANGİ MADDESİ NE GÖRE  HAYVANLARIN ÇİFTLEŞME HAKKINI  VE ÖZGÜRLÜKLERİNİ ELLERİNDEN ALIYORSUNUZ?  HİÇBİR HAYVANSEVER  AVCILARIMIZIN BU KONULARDA TIRNAĞI DAHİ OLMAZLAR. BANA GÖRE  KARŞILAŞTIRILACAKOLURSAK; TÜM AVCILARIMIZ O HAYVANSEVERİM DİYEN KİŞİLERDEN DAHA İYİ HAYVANSEVERDİRLER.
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)

Çevrimdışı Samet BİRİCİK

• Avlak Yönetici

Özgür kardeşime gönülden katılıyorum. HANGİ HAK VE HUKUKİLE  KEDİ VEKÖPEKLERİ  KISIRLAŞTIRIYORLAR. O HAYVANLARIN İNSANCA KONUŞACAK DİLLERİ OLSA TÜM HAYVANSEVERLERE KÜFREDERLER. ALLAHIN YARATTIĞINI HANGİ ADALET ANLAYIŞI İLE ÇİFTLEŞMELERİNİ KISIRLAŞTIRARAK  ENGELLİYORLAR?  KISIRLAŞTIRMA ESNASINDA VEYA SONRADANÖLEN HAYVANLARIN HADDİ HESABI YOK BU MU HAYVANSEVERLİK ANLAYIŞI?  O KISIRLAŞTIRILAN VE HAPİSHANE GİBİ BARINAKLARA KOYULAN HAYVANLARA HAKTANIN SA İNANIYORUM Kİ  O HAYVANSEVER GEÇİNEN ANORMAL KİŞİLERİ O HAYVANLARDA KISIRLAŞTIRIR VE   HAPİSHANE BARINAKLARA KOYARLAR.  O İNSANLARA SORSAN HAYVANLARA İYİLİK YAPTIKLARINI SÖYLERLER. BU MU İYİLİK ANLAYIŞI? YOK EFENDİM  KEDİLER KÖPEKLER ÇOĞALIRMIŞ. SİZE NE?  ÇOĞALIRSA ÇOĞALSINLAR. ONLARMI DEDİLER BİZİ KISIRLAŞTIRIN VEYA HAPİSANE GİBİ BARINAKLARA SOKUN DİYE?  ONLARI DA BİZLER GİBİ  ALLAH YARATTI  O ZAMAN KAFAMIZA ESTİKÇE VEYA KENDİ İNSANİ DOĞRUMUZ DİYE  DOĞA DA YAŞAYAN İSTEDİĞİMİZ VEYA KEYFİMİZE GÖRE BELİRLEDİĞİMİZ TÜM HAYVANLARI KISIRLAŞTIRALIM. 1940 YILINDA 2 Cİ DÜNYA SAVAŞINDAKİ TEMERKÜZ KAMPLARI GİBİ BARINAKLARA SOKALIM YAVAŞ YAVAŞ SOYUNU SOPUNU KURUTALIM.  ÖYLE Mİ?   HAYVAN HAKLARI EVRENSEL BEYANNAMESİNİN HANGİ MADDESİ NE GÖRE  HAYVANLARIN ÇİFTLEŞME HAKKINI  VE ÖZGÜRLÜKLERİNİ ELLERİNDEN ALIYORSUNUZ?  HİÇBİR HAYVANSEVER  AVCILARIMIZIN BU KONULARDA TIRNAĞI DAHİ OLMAZLAR. BANA GÖRE  KARŞILAŞTIRILACAKOLURSAK; TÜM AVCILARIMIZ O HAYVANSEVERİM DİYEN KİŞİLERDEN DAHA İYİ HAYVANSEVERDİRLER.

5199 sayılı HAYVANLARI SAKIN KORU-MA yasası ile getirilen “Barınak” kavramı maalesef kendi ihtiyaçlarının üzerinde hayvan istihdam etmekte belediyelerin en son para harcamak istedikleri işkence merkezleri haline gelmiştir. Barınaklar tüm yerel yönetimlerce hayvanların hapis edildiği , yaşamaya mahkum edildiği yerler olarak algılanmış ve oraya gerekli maddi yardımın aktarılmaması ve gönüllülerle işbirliğinin reddedilmesi sonucunda maalesef  nazi kampından beter hayvanların yemek ve su bulamadıkları için birbirlerini bile yedikleri soykırım merkezleri haline dönüşmüştür.
  • Kırklareli
  • İstanbul
1986-istanbul

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
avcıya vermemeleri gayet mantıklı, avcı köpegi av yapsın diye alır,ordaki köpeklerin pekçogu sorunlu köpekler,av yapmazsa direk sokaga yada ormana bırakılacaktır,bunu önlemek için avcıya vermezler....
ben bırakmam ben salmam diyebilirsinizde her avcıyada kefil olabilirmisiniz.....
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Samet BİRİCİK

• Avlak Yönetici
avcıya vermemeleri gayet mantıklı, avcı köpegi av yapsın diye alır,ordaki köpeklerin pekçogu sorunlu köpekler,av yapmazsa direk sokaga yada ormana bırakılacaktır,bunu önlemek için avcıya vermezler....
ben bırakmam ben salmam diyebilirsinizde her avcıyada kefil olabilirmisiniz.....

yavru köpekleride vermiyolar fark etmiyor bu olay
  • Kırklareli
  • İstanbul
1986-istanbul