Gönderen Konu: Lussinin Anne olmasına yaklaşık 1 hafta kaldı...  (Okunma sayısı 1650 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Osman KÖRÜKCÜ

• Müdavim Üyemiz
    • Sulusaray Kasabası Resmi Web Sitesi
Merhaba değerli avlak dostları Mustafa Yıldırım Hocanın Artist ve İnci Köpeklerinin Yavrusu benim sahiplendiğim Lussi'nin Anne olmasına yaklaşık 1 hafta kaldı...
Doğum öncesi ve doğum sonrası değerli bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim. malum ilk köpek deneyimim ve ilk defa yavru alıyorum bu durumda ustalardan yardım istemezsek mutlaka birşeyleri yanlış ve eksik yapıp sonra üzülürüz. bilgilerini paylaşan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Osman KÖRÜKCÜ
1981 Nevşehir
0535 764 7219

Çevrimdışı Kenan TEKİN

• Müdavim Üyemiz
Ynt: Lussinin Anne olmasına yaklaşık 1 hafta kaldı...
« Yanıtla #1 : 05 Mart 2013, 11:04:45 »
Osman abi öncelikle hayırlı uğurlu olsun .

Lussi'nin haftada 3 gün ava gittigini biliyorum , sırf bu pointere keklik göstemek için 5 kere Sivas'a gittigini biliyorum 1,5 yaşında olmasına ragmen en az 3 sezonda yapacagı avı yapmıştır bu pointer.

Güzel bir eşleşme oldugu kanısındayım çünkü Tommy fizik olarak çok üstün bir pointer Lussi ise hızı, hırsıyla ve merakıyla görenlerin begenisini kazanıyor bu eşleşmeden çok iyi kan yavruların çıkacagına süphem yok.

Lussi'nin kan hattının Fransa pointer klubüne dayandıgını biliyorum . Dogum öncesi tavsiyeleri ve incelikleri ustalar yazacaklardır . Fakat konu pointer klübü başlığı altına taşınırsa daha aktif olur ve paylaşım sayısı ve fikirler çoğalır.
Kenan TEKİN
1985 KONYA\EREĞLİ
NEVŞEHİR

Çevrimdışı Ömer BÜYÜK

• *
« Yanıtla #2 : 05 Mart 2013, 12:36:39 »
Osmanım hayırlı doğumu olur inşallah bi sorun yaşamadan kurtulur lusi. Doğum öncesi gezmesi doğumun kolaylaştırır onun için günde çok abartmadan bi dolaştır lusiyi böylece hem doğum stresinden uzaklaşır hayvan hemde ilk doğumu olacağı için daha az sıkıntı çeker. Yavrular doğduktan sonrada iş yarı yarıya senle lusiye düşüyor.
Sen ona iyi bakacaksın oda yavrularına iyi bakacak. Ama bu biraz şans işi bazı köpekler yavruya çok meraklı olur bazısıda pek tınlamaz bakalım hep beraber göreceğiz.
Ömer BÜYÜK
1982 NEVŞEHİR

Çevrimdışı Osman KÖRÜKCÜ

• Müdavim Üyemiz
    • Sulusaray Kasabası Resmi Web Sitesi
« Yanıtla #3 : 06 Mart 2013, 13:03:47 »
vermiş olduğunuz değerli bilgelir ve değerli yorumlarınız için teşekkür ederim dpslarım inşallah sorunsuz bir doğum gerçekleşir ve yavrular sağlıklı bir şekilde büyürler.
Osman KÖRÜKCÜ
1981 Nevşehir
0535 764 7219

Çevrimdışı Kenan TEKİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 06 Mart 2013, 14:10:06 »

Almanya'da bulunan bir çiftlikte hamile köpeklerin yavrulaması için oluşturulmuş örnek bir ortam.
Kenan TEKİN
1985 KONYA\EREĞLİ
NEVŞEHİR

Çevrimdışı Mustafa YAMANER

• *
« Yanıtla #5 : 06 Mart 2013, 15:56:50 »
Allahım sağlıklı sıhhatli bebeler nasip etsin..
Mustafa YAMANER
1965 EREĞLİ-KONYA / ADANA