0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
GÜZEL PAYLAŞIMLAR GERÇEKTEN, KÖPEĞİNİZ GORA DA ÇOK GÜZEL, ÖMÜRLÜ OLSUN, BİRLİKTE UZUN SENELER GÜZEL AVLAR DİLİYORUM SİZE,BİR DRAHTARCI OLARAK. ANKARADAN SELAMLAR.
Maşallah Serhat kardeşim yavruyu büyütmüssün kaç aylık oldu bu canavar ?Gittikçe Pars'a mı benziyor ne ömrü uzun ferması bol olsun Nevşehirden selamlar.
Maaşaallah çok güzel olmuş kısmetse güzel avlarını da görürüz o yatış tamamen parsın imzasını taşıyor
maşallah serhat gelişimi gayet iyi gözüküyor. inşallah sana güzel avlar yaptırır kerata
Serhat desen yatış anlattığın kadarıyla huyları babanın modeli gibi gözüküyor birtek benim gördüğüm ufak fark burnun üst kısmında biraz daha fazla sakal tüyü var ancak sanırım o üstteki tüyler bir dönem sonra dökülüp seyrelecek ve babaya daha çok benziyecek Simininkide öyleydi şimdi aynı baba gibi üst somak tüy çok az.Avlarıda babasından daha da iyi olur inşallah Gorayla sana uzun keyifli ve bol avlı bir beraberlik diliyorum kardeşim.
Maşşllh . Hık demiş bubasının burnundan düşmüş . Ufuk Abi aynen söylediğin gibi köpek ava gittikçe yaş ilerledikçe burnun üstündeki tüylerde dökülür koca dana 2 olarak gezer meralarda Gelişimi de gayet güzel.Tüyü kadr avı olsun inşallah Serhat Bey ; Seneye inşallah tüm sakallıların olduğu bir organizasyon yapabiliriz. Rstgele
dana oğlu dana maşallah gelişimi çok güzel ,yeni sezonda avlarınıda izleriz inşallah.
maşallah serhat güzel olmuş kardeşimimage upload