Sevgili Kardeşim bundan 1 ay evvel tamire çift namlu bir tüfek geldi,iki namlunun da seri numarası farklı ve ilginçtir ki bu tüfek av teskeresine işlenmiş.
Tabi ki herzaman sık karşılaşılan bir durum olmasada zaman zaman yaşanıyor.
sn.koçak
ben ilgili açıklamayı sizin belirtmiş olduğunuz
<<Size bir örnek vereyim bayi mesela 71 namlu bir ağaç aksamlı tüfek istedi,ağaç aksamlı tüfek var lakin 71 namlu yok,pazarlamacı bayiyi bulmuş tüfek alacak bırakırmı,hemen plastik aksam bir tüfekten 71 namluyu ağaç tüfeğe takıyor,ağaçın namluyu alıyor plastik olana takıyor,bu sefer ne oluyor ortada iki tane yarım tüfek,namlular mekanizma ile kilitlemeyi tamamlamayınca bu sefer ne oluyor --aaa patlamadı,fişeği çıkarmadı,namlu oynuyor,kundak pompalı tüfek gibi,şok girmedi vs. diye devam eder bu sorunlar. FAkat bu olandan ne firmanın haberi vardır nede satan bayinin,tema şudur ben tüfeği satttım paramı aldım,gerisi Hatsan ı bağlar.>>
tırnak içerisindeki yoruma istinaden yaptım şuan yapmış olduğunuz açıklama bu duruma anlatmaya veya olağanmış gibi göstermeye yeter bir açıklama değil kanımca....
sadi bey aslında siz benim ne anlatmak istediğimi gayet iyi anladınız ve ilgili açıklmayı mutlak yaparsınız çünki iyi niyetinizden asla şüphem yok ,,yanlış insanlara mahsus bir durum ,, iyi niyetli olduktan sonra her yanlışın bir telafisi mutlak vardır.....