0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
volkan abi bence eksikliklerde anlatılmalıki kimin usta oldugu ortaya çıksın (iftira olmadan) ıspatı olmak kaydı ile... saygı ile allah'a emanetolun
Saygıdeğer Üyeler;Ramazan AKNARÇAY Usta'da çifteme namlu yaptırıyorum. 15-20 gün içinde tüfek gelecek hem eski fotoğrafları hem de yeni fotoğrafları burada paylaşırım. Tüfek eski bir huğlu, alırken dikkat etmediğim bir çok sıkıntıdan dolayı ve yedek namlu için göndermiştim.Telefonda konuştum, kendisi ile henüz tanışamadım. Gayet bilgili ve yapacağı işlemleri ayrıntısı ile anlatıyor. Tavsiyelerde bulunuyor. Şu ana kadar kafama takılan her şeyi sordum ve yardımcı oldu. Bence gayet olumlu bir süreç. İnşallah sonuçları da burada paylaşırım.Selamlar
Ramazan Aknarçay Tam anlamı ile tüfek ile uğraşmıyor gravür ustası diye biliyorum.Bu bilgiyi üzümlüde gezerken silah üreticisi bir arkadaş verdi.Başkalarına iş yaptırdığınnı sadece ustalık olarak gravür ustası olduğunu söylemişti.
bende ali agir abiden yana kullaniyorum oyumu tabi memet tatliyida unutmuyoruz ama ali abinin gerek yaptigi is gerek hemserim olusu ali abiyi secmeme agir basiyor kendim bi is yaptirmadim ama sezonun bitmesini bekledim onumuzdeki zamanlar yaptircam yaptiraan arkadaslarimcok memnun forumdan da takip ettigim kadariyla basarili isler yapmis.