0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güzel bir organizasyonla sezonu kapatmışsın Halilönemli olan hava değişikliği ve faaliyette bulunmak ortamı yaşamak, seneye daha bereketli olması dileğiyle.....
Geçen hafta Serhat hocam vurdu oradaki ördekleri siz daha neye gidiyorsunuz Şaka bir yana bundan sonra balığa devam usta..
Evet burak Serhat abi vurdu ördekleri bu hafta bizde gittik serhat abi yine avlakta yerini almıştı durum böyle olunca bize ördek vurma şansı kalmıyor Şaka bir yana nasip kısmet meselesi ördek bizim olduğumuz yerde çalışmadı serhat abi yine bişeyler vurdular bu hafta ayni bölgede Senin kümes vardı bir türlü giremedik anlaşılan sansara yedirdin kümesteki kuşları Burak serhat abi senin yüzünden su şehrine saldırdı adamı kümese sokmadın bize kuş bırakmadı orda her tarafa saldırdı
Bende giremedim ki usta kümese..Okul bitti tam av yapacağız derken gördün başımıza gelen olayları..Ama kümesin yerinde duruyor bi yere kaçtığı yok..Bunun önümüzdeki senesi de var...
Halil sana benimle kal dedim kardeşim hemen döndün neyse seni önümüz de ki sezon süper bir yere götüreceğim ama benim il dışı avlar iki gün olur...Senide bir şekilde kaçıracağız artık....Patronu sen bana bırak ben çözerim işi öpüyorum seni.
Kümesteki ördekleri sayarak ayrıldım.Özellikle yeşilleri saydım.Seneye kendime bıraktım.Boz vurmak serbest.Tabiiki Eşreften kalırsa.
Güzel avlar yapmışsın kardeşim. Daha güzellerine İnşallah. Rastgele...
Seneyede bu güzellikte olması dileğiyle Rasgele Usta
halil dolusuyla bosuyla bir sezonu daha kapattik bu sene kimse bise anladigini sanmiyorum birde ustu ustune kopek gezdirmek yasaklandi derken iyice avcinin uzerine gelinmeye baslandi artik beklemedeyiz bakalim daha neler olucak