Ben yıldız aldım aldığım tüfekten sıkıntılarım vardı bu yüzden konya huğluda bu siteden aldığım usta önerilerine göre çifteme baktırmaya götürdüm 18,35 denen iç çap oradaki ölçümde 18,28-18,29 geldi, fişek yatağının bitim halkasının çıktıntı yaptığı tespit edildi yani kalemi içeri sokarken takılma yapıyordu aynısını torun pozede denedik sıkıntı yok, şok yönleri hatalı olduğu tesbit edildi keza attığım avlarda yıkım yapmıyordu, kurşunda sapmalar vardı, namlu ile yatak birleşme yeri hatalı bulundu. Sonuç namlusunun atılması ve sıfır namlu yapılması gerekiyordu fabrikaya gönderdim gelen cevaplar şu biz 65 ülkeye ihraç yapıyoruz namlular standart makinede deliniyor ve iç çap 18,35 den fazla o usta onu nasıl ölçmüş
yataktaki sıkıntıdan bahsettiğimde aynısının torun firmasında görmediğimizden söz ettiğimde gelen cevap onlar silah yapma işini bizden çaldı biz ki 65 ülkeye ihraç etmiş firmayız
şoklardan söz ettiğimde atıştaki denemelerde hiç bir sıkıntı olmadığı tesbit edilmiş
huğlu vs gibi firmalar yıldızı karalamaya odaklandıklarından falan da söz etti neticede sorunların hepsi çözülmüş oldu yıldız hakkında takdir sizlerin