DEĞERLİ DOSTLAR
Marka değil,, yalnız elinizdeki kullandığınız tüfeğin iyi olup olmaması konusunu göz ardı etmeyiniz ...
bu konularda çok yazıldı çizildi.. dünyanın en iyi markalarıda olsa 3 B serilerinde bile birsürü kafa ağrıtan çok çok ciddi sorunlarla karşılaşabiliyorsunuz
bana soracak olursanız belki elimdeki kullandığım silahın kendine özel durumlarından dolayı HATSAN (luger) markasını tek geçerim,, ancak bu sadece benim elimdeki birim silahın iyi olması ile alakalı bir durumda olabilir..
2005 yılı sezon sonunda aldığım bu modeli bu güne kadar 24-36gr arası sorunsuzca kullandım çevremde bulunan yerli ve yabancı birçok iyi marka silah ile test etme imkanım oldu ve inanın benelli vinciler bile grupman olarak yanına dahi yaklaşamadı s56-s57 pozeler dahi sınıfta kaldı ...
şimdi bu durumda bir BENELLİ VİNCİ,, bir BERETTA s56-57 HATSAN lugerden daha kötü bir silahmıdır diyeceğiz...bu yanlış bir düşünce olur...
örneğin bu sezon başı 20 no bir LAZER (üzümlü) üretimi yarı oto daha aldım 450-500 tl civarı bir bütçeye mal oldu inanın tüm sezon boyunca 12 no hiç bir silahımı elime dahi almadım vuruş gücü ve namlu kalitesi olarak 12 no silahlarımdan bile daha iyi verim aldım diyebilirim ... sezon boyunca 200-250 civarı fişek atmışımdır tahminimce ve sezonun sonunda bir hafta öncesinde arka arkaya 15-20 fişek attığım bir günde iğneye vuran horoz kırıldı şimdi bu durumda bu silah kötüdür ve kalitesizdir diyebilirmiyiz tabiki hayır...
ancak üzümlü üretimi tüfeklerin genel olarak kalitesi çok iyidir diyen bir avcıya rastlayabilirmiyiz tabiki cevap yine HAYIR...
Tüm bu durumların ışığında helede ÜLKEMİZ GİBİ belirli bir üretim standartının olmadığı düşünüldüğünde şu marka ,, birinci ,,bu ikinci,,buda üçüncü gibi bir sıralama yapmak bence doğru olmaz..
YALNIZCA ELİNİZDEKİ KULLANDIĞINIZ BİRİM SİLAHIN İYİ OLUP OLMADIĞI DURUMU
MAALESEF HER MARKA VE MODEL İÇİN İNKAR EDİLEMEYECEK BİR GERÇEKTİR..
TÜM DOSTLARA SEVİP BEĞENEREK KULLANACAĞI BİRİM SİLAHLARI BULUP GÖNÜLLERİNCE AVLANABİLECEKLERİ GÜNLER DİLERİM..
SELAM VE SAYGILARIMLA