Sarsılmaz tüfeklerinin iyi ve kötü yönleri nelerdir? neden sarsılmaz tüfek kullanıyorsunuz(bu gun fiyatları orta seviyedeki ikinci el bir avrupaya yakın) ? sarsılmaz tüfeklere yatkın en iyi fişek hangisidir? sarsılmazla yaşadığınız en iyi av hikayeniz nelerdir? bunları sormamdaki amaç tüfeğimi daha iyi tanıyabilmek için ustalardan yardım almak
konu başlığını ele alacak olursak;
SARSILMAZ SAW 700 S kullanıcısıyım. her tüfeğin kullanıcıya göreceli olarak artıları ve eksileri vardır. tartışılır..
neden sarsılmaz sorusuna gelirsek evet ikinci el avrupa tüfek alıp kullanabilridim ama sarsılmaz saw 700 s in o tüfeklerden aman aman cok farkı yok bence, ikisiylede avı vuruyorsunuz. malzeme kalitesi iyi kötü tartışılır ama öenmli olan tüfeğin ihtiyaçlara cevap vermesi. ihtiyacı karşılıyorsa bence sorun yok.
fişek konusunda ben b&p kullanıcıyım. her avda b&p kullanıyorum daha yumşak ve etkili geliyor bana.
tavşan avında bir keresinde bir tepeden diğer tepedeki tavşanı vururken kendim bile şaşırdım ve refleks olarak tüfeği çevirip şöyle bir baktım nasıl vurudn ordaki tavşanı dedim

) mesafe ortalama 90 metre vardır. fişek b&p longe range (uzun mesafede cok iyi)
dogru şok ve dogru mühimmatla mükemmel sonuçlar almak cok da zor olmasa.
bir de başka markalara bakınca yok müsteri memnuyeti cok iyi falan laflar oluyor. bence memnuniyet tüfeğin sürekli arıza nedeniyle tamire gidip güler yüzle sorun halledilip gönderilmesiyle kalmamalı. bence asıl önemlisi silahın arıza vermeden uzun ömürlü kullanılması. ben sarsılmaz kullananların fabrikaya silah gönderdiğini nadir duydum. gönderenlerle de zaten gayet iyi ilgilenip garanti dışı tüfekleri bile ücretsiz tamir edip gönderdiklerinide gördüm. sarsılmaz yerli sanayide en iyilerden biri bence. bunu kullandıkça anlıyorsunuz. kullananlaın çogunlugu da memnun kalıyorsa ki gördüğümde o yönde o zamn sıkıntı yok.