Arkadaslar öncelikle bana yardımcı olmaya çalıştığınız için sizlere teşekür ederim. Benim en buyuk sıkıntım daha doğrusu web kanalından öğrenemediğim şey bu dosta nasıl davranmalıyım ayrıca internet uzerinde yayınlanan öneklerde genellikle eğitimli d.d kullanılması. bu köpeğin kanında av kanı varsa zaten merada kendini gösterir benim asıl merak ettiğim konu temel eğitim ve ,ileri itaat eğitimi çünkü arastırdığım karadıyla bunlar av esnasında çok önemli şeyler şimdiden yardımlarınızdan dolayı çok teşekür ederim.
işte can alıcı nokta bu av köppegıne av egıtımı verılmez öylebır egıtım yoktur itaat temel egıtım vardır ferma egıtımı dıye bırsey yoktur . kanında olan bırşeydır.
bolca aport yaptırın getır götür yaptırın ben tenis topu ıle yaptırmıştım tenıs topu nesert ne yumusak hayvan dişlıyemıyor ve avıda cıgnemeden getırıyor uzun süre topu at getır yaptırdım tabıkı bu esnada gel otur komutunuda ögretıyorsunuz. ben ögretmedım.
sonra topa bıldırcın kanatı sarıp at getır yaptırdım.
ir iki kere onunde ıple kanat gezdırdım oda ferma fotosu cekmek ıcın . ıple gezdırılen kanat hayvanın kokuyla avlanmasını bıraktırıp görerek avlanmasına sebep oluyor.
köpek itaat egıtımı sabır işidir helekı d.d bıraz fazla oynamayı sever geneldede 1 yasında fılan tam oturaklı olur 1 yasına kadar ortalıgı yıkar
oynamayı sever. egıtımlerde fazla sıkmayın 10 15dk egıtımler yatırın ılk başlarda cok oyunu sevdıgı ıcın oyun tarzında ılerler bu işler.
cogu kişi hayvana ödul vermeyın der ama ben odul sayesınde kısa zamanda getır götur e gel gıti ögrettım ilk başlarda her yaptıgı şey ıcın bırtane şu nesquık in cıkolata komflexi verırdım bayılırdı ona
sonra 3 5 yapmada bır derken sonra vermemeye başladım veşuan köpegımden cok cok memnunum agzında asla cıgnemez dırek yanıma getırır.
ama dedıgım gıbı 1 yasına kadar baya sabır ıster. ama suoper köpeklerdır av kanı yuksek kopektır fazlada ıtaatı kafanıza takmayın zaten sahıbıne asık olan bır köpek avda kım ne vurusa vursun bana getırır benımkı
otur kalk egıtımı yaptırmadım cagırdımmı gelsın vurulanı getırsın bana yeter dedım kım şuanda oyle cagırdımmı yanımda dolasır avını yapar oynarız keyfımıze bakarız
saygılar