Gönderen Konu: ESKİŞEHİRLİ DOSTLARIMIZDAN YARDIM BEKLİYORUM...  (Okunma sayısı 3649 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
ESKİŞEHİRLİ DOSTLARIMIZDAN YARDIM BEKLİYORUM...
« : 20 Şubat 2013, 16:31:54 »
15 Mart'ta Trap Türkiye Şampiyonası elemelerinin Eskişehir ayağına katılacağım..
Eskişehirli dostlarımdan ricam poligona çok uzak olmayan fakat merkezde kalabileceğim, restaurant vb yerlere yakın uygun fiyatta bir otel tavsiye etmeleridir...
İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Cihan AKBEL

• *
  • aw tedevisi olmayan bir hastalıktır
Ynt: ESKİŞEHİRLİ DOSTLARIMIZDAN YARDIM BEKLİYORUM...
« Yanıtla #1 : 20 Şubat 2013, 17:41:21 »
burak bey istediğin şey çook zor çünkü poligon ztn şehrin dışında doğal olarak yakın bi yer bulman çook zor o yüzden yunusemre cad. deki otellere bakabilirsin...
Cihan AKBEL
1987 eskişehir biyolog

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
« Yanıtla #2 : 20 Şubat 2013, 18:09:00 »
burak bey istediğin şey çook zor çünkü poligon ztn şehrin dışında doğal olarak yakın bi yer bulman çook zor o yüzden yunusemre cad. deki otellere bakabilirsin...

Cihan bey poligonun şehir dışında olduğunu biliyorum..Anlatmak istediğim kalacağım otelin de şehrin diğer ucundan olmamasıydı..
İlgi ve alakan için teşekkür ederim..
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı İsa TORUN

• *
« Yanıtla #3 : 20 Şubat 2013, 19:13:18 »
Burak Odunpazarı evlerinin ordaki otellerde ya da Yunus Emre Caddesinin sonundaki otellerden birisi olabilir, buralardan poligona ulaşım daha kolay olur, yine bu civarlar lokantalara falan da yakın, özel olarak öğrenmek istediğin bişey olursa yarın bakabilirim buralara, Allah izin verirse 15 Martta ben de poligonda olacağım...
1984-Afyonkarahisar/Eskişehir
AB rh (-)

windows 7 screen shot

Çevrimdışı Eşref YILDIZ

• *
  • POİNTER HERZAMAN :)
« Yanıtla #4 : 20 Şubat 2013, 19:16:04 »
ozel ucagimlaa seni oraya goturupp birakacaklar pilott kafasi iyi olabilir allttan alirsan sevinirim kankacigim :)
otel isini dusunmee ucakta yatarsin :)
ESREF YILDIZ SAMSUN CARSAMBA 1987

resim yülke

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
« Yanıtla #5 : 20 Şubat 2013, 19:35:43 »
ozel ucagimlaa seni oraya goturupp birakacaklar pilott kafasi iyi olabilir allttan alirsan sevinirim kankacigim :)
otel isini dusunmee ucakta yatarsin :)

Kankacığım senin gönlün zengin biliyorum.... :) :) Köylüden izin al  da beraber gidelim ;)

Burak Odunpazarı evlerinin ordaki otellerde ya da Yunus Emre Caddesinin sonundaki otellerden birisi olabilir, buralardan poligona ulaşım daha kolay olur, yine bu civarlar lokantalara falan da yakın, özel olarak öğrenmek istediğin bişey olursa yarın bakabilirim buralara, Allah izin verirse 15 Martta ben de poligonda olacağım...

İsa bey öncelikle ilgi ve alakanız için teşekkür ederim..
Dediğiniz gibi Yunus Emre caddesindeki otellere gerek Google Earth gerek Google Maps aracılığı ile inceledim..Arslan Otel hakkında olumlu yorumlar yapılıyor..Ayrıca poligona en yakın otellerden biri de bu..Kendileri ile görüştüm cevap bekliyorum..
Sizin fikriniz nedir bu konuda ??
Ayrıca yarışma günü haberleşip iki lafın belini kıralım ;)

Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Faruk AKÇINAR

• *
« Yanıtla #6 : 20 Şubat 2013, 20:01:23 »
Merhabalar;
Aslan otel ve Soyiç otel kalınabilir otellerden birde has otel var isterseniz termal hamamı vs  var ilginiz varsa ücretsiz yararlanabilirsiniz sanırım Eskişehirimizin hamamlarınıda görmüş olursunuz.
  • Beretta S56 20 Cal.
  • Beretta 391 Urika 20 Cal
  • Akus Elite Lux 20 Cal Çifte
  • Stoeger M3000 Peregrine 12 Cal
  • English Setter
Faruk AKÇINAR

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
« Yanıtla #7 : 20 Şubat 2013, 20:22:14 »
Merhabalar;
Aslan otel ve Soyiç otel kalınabilir otellerden birde has otel var isterseniz termal hamamı vs  var ilginiz varsa ücretsiz yararlanabilirsiniz sanırım Eskişehirimizin hamamlarınıda görmüş olursunuz.

Merhabalar Faruk bey..
Soyiç oteli de araştırdım..Konfor bakımından biraz eksik kaldığını söylüyorlar..Has oteli ise bilemiyorum..
Termal hamamı geçtim de başımızı sokacak bir dam olsun yeter bize :)
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Faruk AKÇINAR

• *
« Yanıtla #8 : 20 Şubat 2013, 20:47:15 »
Burak Bey;
Bu 3 seçenek içerisinden seçebilirsiniz aslında daha iyi otellerde var fakat biraz uzaklar poligon'a  İbiş ve Anemon otel vs bu belirtilen oteller hem uygun hem güzeller ...
  • Beretta S56 20 Cal.
  • Beretta 391 Urika 20 Cal
  • Akus Elite Lux 20 Cal Çifte
  • Stoeger M3000 Peregrine 12 Cal
  • English Setter
Faruk AKÇINAR

Çevrimdışı İsa TORUN

• *
« Yanıtla #9 : 20 Şubat 2013, 23:47:29 »
Burak, Aslan da Soyiç de kalınabilinir yerler, termal istersen eğer başka alternatifler de var tabi, gelmeden önce mutlaka haberleşelim...
1984-Afyonkarahisar/Eskişehir
AB rh (-)

windows 7 screen shot

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #10 : 21 Şubat 2013, 00:08:26 »
Daha önce olsaydı otel arama derdim fakat öğrencilik yıllarım bitti :( Evimde kalmadı  .  eskişehir için Otel yeri farketmez çünkü çok büyük bir şehir değil yerleşim olarak merkez ufaktır.Hangi otelde kalsan olur , ulaşım sıkıntısı da olmaz ama şehri iyice bi gez .
Anadolu Üniversitesi kampus içinde de bir otel var .Orası da gayet guzel belki daha da uygun olur . Eğer kalmada sıkıntı olmazsa kesin onu da araştır.O otele gitmeye karar verirsen haberim olsun.Arkadaşm halen orda çalışıyor diye biliyorum.Fakat şehir içinde bir otelde kalırsan gezmesi tozması gece çıkması da rahat olur .
İbiş güzel ama pahalıdır diye tahmin ediyorum . Uygun olsun yeter dersen İstasyon mevkiinde kilere bak .
Tantuni vve çiğ börek yemeden de gelme :)
Başarılar
« Son Düzenleme: 21 Şubat 2013, 00:09:55 Gönderen: Ersin TETİK »
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
« Yanıtla #11 : 21 Şubat 2013, 00:32:03 »

Daha önce olsaydı otel arama derdim fakat öğrencilik yıllarım bitti :( Evimde kalmadı  .  eskişehir için Otel yeri farketmez çünkü çok büyük bir şehir değil yerleşim olarak merkez ufaktır.Hangi otelde kalsan olur , ulaşım sıkıntısı da olmaz ama şehri iyice bi gez .
Anadolu Üniversitesi kampus içinde de bir otel var .Orası da gayet guzel belki daha da uygun olur . Eğer kalmada sıkıntı olmazsa kesin onu da araştır.O otele gitmeye karar verirsen haberim olsun.Arkadaşm halen orda çalışıyor diye biliyorum.Fakat şehir içinde bir otelde kalırsan gezmesi tozması gece çıkması da rahat olur .
İbiş güzel ama pahalıdır diye tahmin ediyorum . Uygun olsun yeter dersen İstasyon mevkiinde kilere bak .
Tantuni vve çiğ börek yemeden de gelme :)
Başarılar

Yalnız gitsem istediğim yerde kalır kafama göre takılırdım ama grup olarak gittiğimiz için orta yolu bulmaya çalışıyoruz Ersin abi..Sağolsun Faruk ve İsa beyler çok yardımcı oldular bu konuda..İnşallah kafamızı sokacak bir yer bulacağız :)

Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Halil KARADENİZ

• Free Üye
  • *
« Yanıtla #12 : 21 Şubat 2013, 08:58:04 »
Burak sana harika bir öğrenci evi ayarlardım ama kuzenim vardı eskişehirde hemde meslektaşın makine mühendisi ama sakarya'ya geçiş yaptı sana yardımcı olurdu ama nasip kısmet işte :)
Halil KARADENİZ 1982-ORDU

resim

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
« Yanıtla #13 : 21 Şubat 2013, 12:18:50 »
Burak sana harika bir öğrenci evi ayarlardım ama kuzenim vardı eskişehirde hemde meslektaşın makine mühendisi ama sakarya'ya geçiş yaptı sana yardımcı olurdu ama nasip kısmet işte :)

Valla çok iyi olurdu usta... :) Aslında benimde birkaç arkadaşım öğrenci evinde kalan ama grup olarak gittiğimiz için birşey diyemiyorum onlara da..
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN