Gönderen Konu: mutlaka izlenmesi gereken bir video  (Okunma sayısı 1840 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ünal SAYGILI

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
mutlaka izlenmesi gereken bir video
« : 19 Şubat 2013, 09:50:21 »
arkadaşlar pasifik okyanusunda en yakın karaya 2000 mil uzaklıkta bir ada sadece kuşlar yaşıyor  şu görüntülerden ders çıkaralım arkadaşlar

https://www.facebook.com/photo.php?v=10200089470495874&set=vb.1123245030&type=2&theater

1974-Marmaris
muğla
angaralı

Çevrimdışı Ahmet ŞAKİROĞLU

• Onursal Üyemiz
  • ZEHİR AVCI
Ynt: mutlaka izlenmesi gereken bir video
« Yanıtla #1 : 19 Şubat 2013, 12:34:05 »
Paylaşım İçin Teşekkürler Unal Bey..

Normalde bir avcı fazla kuşla resim çekindiği zaman yada avrupalıların avlarını överek bitiremedikleri zaman,sürdürülebilir yaban hayatı avcıları aceba ne yorum yazacaklar merak ettim?

Avcının vurmasıyla kuşun biteceği zannedenler izlesinde baksın bakalım sadece tüfek silah mı zarar veriyor bu hayvanlara?
Ahmet ŞAKİROĞLU(AB R+)
1982/KAYSERİ
Kayseri Merkez Avcılar ve Atıcılık Kulubü
''AV MÜBAH,ODA KAHKAH''
www.anadoluaksesuar.com

Çevrimdışı Ünal SAYGILI

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #2 : 19 Şubat 2013, 20:25:15 »
bir zamanlar keklik cenneti olan anadolu şimdilerde bırak kekliği ucan kuş görmek bile zoraldı çiftçi bilinçsizce zehirli buğdayla gübreile ve denetimsiz ilaçlamayla bitirmenin eşigine geldi ben kesinlikle çiftçiyi suçlamıyorum onları eğitmeyen yetkilierin suçu o tarım zararlısı farelerle mücadelede çifçiyi yalnız bırakan yetkililer suçlu bakın bir fare öldürmek için konulan zehirli buğdayı kuş yer ölür kuşu kartal tilki yer oda ölür burda zararlı çiftçi çıkar çünkü farenin soyu asla bitmez ama kartalın tilkinin kekligin soyu biter ve bitmek üzere NE ZAMAN BİR GÜNAH KEÇİSİ ARANSA HEMEN BULUNUR AVCILAR keşke her insan bir avcı kadar doğa canlısı olsa doğaya minumum zarar verse ama nerde hangi ormana girsek bakıyorsun bir moloz yığını hangi meraya girsen su şişeleri plastik torbalar vs sanki bu dünya babamızdan kalan bir miras gibi hoyratça kirletiliyor  yinede biz avcılar üzerimize düşeni yapalım saygılarımla
1974-Marmaris
muğla
angaralı

Çevrimdışı Yusuf SAĞLAM

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 19 Şubat 2013, 20:49:08 »
bir zamanlar keklik cenneti olan anadolu şimdilerde bırak kekliği ucan kuş görmek bile zoraldı çiftçi bilinçsizce zehirli buğdayla gübreile ve denetimsiz ilaçlamayla bitirmenin eşigine geldi ben kesinlikle çiftçiyi suçlamıyorum onları eğitmeyen yetkilierin suçu o tarım zararlısı farelerle mücadelede çifçiyi yalnız bırakan yetkililer suçlu bakın bir fare öldürmek için konulan zehirli buğdayı kuş yer ölür kuşu kartal tilki yer oda ölür burda zararlı çiftçi çıkar çünkü farenin soyu asla bitmez ama kartalın tilkinin kekligin soyu biter ve bitmek üzere NE ZAMAN BİR GÜNAH KEÇİSİ ARANSA HEMEN BULUNUR AVCILAR keşke her insan bir avcı kadar doğa canlısı olsa doğaya minumum zarar verse ama nerde hangi ormana girsek bakıyorsun bir moloz yığını hangi meraya girsen su şişeleri plastik torbalar vs sanki bu dünya babamızdan kalan bir miras gibi hoyratça kirletiliyor  yinede biz avcılar üzerimize düşeni yapalım saygılarımla
O0 O0 O0 aynen katılıyorum yorumunuza ... tarım yaapabilmek ve daha çok ürün alabilmek için alabildiğine kimyasal ilaç  ve zehir kullanılıyor ... diken ve yabani otları kurutmak için , bilinçsizce  kimyasal zehir kullanılıyor .. bu sebepten ölen karacalardan haberdarım ..kimyasal ilaç ve , haşerattla mücadele için kullanılan kimyasal zehirler , yaban hayatını neredeyse bitirme noktasına geldi ... ne bir yasaklama nede bir önlem alındı şimdiye kadar .. ve doğanın katledimesine neredeyse göz yumuldu ... evimde beslediğim tavukların hepsi , böceklenmesin diye ilaçlanmış buğday ve mısır yüzünden telef oldu .. az buz değil yani bu sayı 150 nin üzerinde .. 1 milyara yakın para verdiydim bu yemlere , ama telef oldu hayvanlar ... aç kalsalardı ölmezlerdi belki ... avlanma günlerini değil 3 E   ,,,  1 E DÜŞÜRSELER  , BU KİMYASALLAR YÜZÜNDEN YABAN HAYATI BİTME NOKTASINA GELECEK İLERLEYEN ZAMANLARDA .... O0 O0 O0
  • SKB 3000
  • Gardone bignotti çifte
  • büyük huğlu conkuest
  • irlanda setter
1974 samsun . .  104 a 71 o/u . . kral 76 O/U . . Android magnum 76  yarı otomatik  . .

resim gönder