Gönderen Konu: SARSILMAZ NAMLU KALİTESİ  (Okunma sayısı 19024 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Murat DİNGİZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: SARSILMAZ NAMLU KALİTESİ
« Yanıtla #25 : 28 Mart 2013, 17:18:35 »
tüfeği sarsılmaza yollayalı 2 hafta oldu ses seda çıkmadı hala ne arayan ne soran oldu
  • fabarm l4s
Murat DİNGİZ
1983 MALATYA/Darende

Çevrimdışı Murat DİNGİZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #26 : 28 Mart 2013, 22:49:43 »
.
  • fabarm l4s
Murat DİNGİZ
1983 MALATYA/Darende

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #27 : 28 Mart 2013, 23:04:01 »
Sarsılmaz'a tlf açıp bir sorsanız iyi olur. Kargo sevk kağıdı da yanınızda olsun bence.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Murat DİNGİZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #28 : 30 Mart 2013, 16:27:12 »
tüfek sarsılmaza gitti onu teyit ettirdimde ne yolladılar ne şunu ypıyoruz bilginiz olsun dediler öyle sürüncemede pazartesi bi arayayım bakalım
  • fabarm l4s
Murat DİNGİZ
1983 MALATYA/Darende

Çevrimdışı Murat DİNGİZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #29 : 10 Nisan 2013, 17:49:25 »
sarsılmazdan tüfeğim geldi
  • fabarm l4s
Murat DİNGİZ
1983 MALATYA/Darende

Çevrimdışı Ümit ÇAGLAR

• *
  • Herkese rastgele
« Yanıtla #30 : 11 Nisan 2013, 11:38:54 »
Tüfeğiniz ne durumda ?
  • Fabarm xlr 5
Ümit ÇAGLAR
1977 KARS

Çevrimdışı Murat DİNGİZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #31 : 11 Nisan 2013, 12:05:16 »
Tüfeğiniz ne durumda ?
valla namlu dışı krom ve boya yapılmış el kundağı ayarlanmış fişek dikme olayına gelince boş kovan şimdi 6 adım ileriye düşüyor ama birşey dikkatimi çekti sesi ve geri tepmesideğişmiş neden bilmiyorum ama daha sert vuruyor dipcik
  • fabarm l4s
Murat DİNGİZ
1983 MALATYA/Darende

Çevrimdışı Taner YENİGÜN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #32 : 11 Nisan 2013, 16:32:50 »
benim sarsılmaz concord un dipciğini konyaya gönderdim 3 cm kesip yerine 3 cm lik kavçuk darbeyi emen dipcik arkası koydurdum şimdi harika oldu önceden omuzum morarır ve agrırdı .şiddetle tavsiye ederim.SAYGILAR
Taner YENİGÜN
1974 SİVAS

Çevrimdışı Murat DİNGİZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #33 : 11 Nisan 2013, 17:05:27 »
benim sarsılmaz concord un dipciğini konyaya gönderdim 3 cm kesip yerine 3 cm lik kavçuk darbeyi emen dipcik arkası koydurdum şimdi harika oldu önceden omuzum morarır ve agrırdı .şiddetle tavsiye ederim.SAYGILAR
neden bu kadar sert tepiyor ANLAMIŞ DEĞİLİM
  • fabarm l4s
Murat DİNGİZ
1983 MALATYA/Darende

ERSİN KARA

• Ziyaretçi
« Yanıtla #34 : 11 Nisan 2013, 17:19:17 »
Murat bey merhaba.Ben ve abimde de SARSILMAZ süper poze var.Bu sene abimde aynı sıkıntıyı yaşadı.Yağışlı bir av dönüşü silahını temizlemeden kutusuna koymuş ve birkaç gün sonra çıkarttığında namlu üzerinde paslanmaya başlayan yerler görmüş. Bana da gösterdi bende baktım aynı dediği gibi pas olayı vardı.Fakat ben aynı problemi yaşamadım.Sadece fişek yatağının ve çivilerin olduğu kısımda belli belirsiz kararmalar var.Buda gayet normal diye düşünüyorum.Niye olmuştur derseniz hiçbir fikrim yok.Yani boyalı ve boyası hala sıfır gibi olan bir namlu niye bir kaç günde paslanmaya yüz tutar anlamış değiliz.

Çevrimdışı Murat DİNGİZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #35 : 11 Nisan 2013, 17:45:47 »
Murat bey merhaba.Ben ve abimde de SARSILMAZ süper poze var.Bu sene abimde aynı sıkıntıyı yaşadı.Yağışlı bir av dönüşü silahını temizlemeden kutusuna koymuş ve birkaç gün sonra çıkarttığında namlu üzerinde paslanmaya başlayan yerler görmüş. Bana da gösterdi bende baktım aynı dediği gibi pas olayı vardı.Fakat ben aynı problemi yaşamadım.Sadece fişek yatağının ve çivilerin olduğu kısımda belli belirsiz kararmalar var.Buda gayet normal diye düşünüyorum.Niye olmuştur derseniz hiçbir fikrim yok.Yani boyalı ve boyası hala sıfır gibi olan bir namlu niye bir kaç günde paslanmaya yüz tutar anlamış değiliz.
paslanma konusu sarsılmazda genel bir sorun diye düşünüyorum sarsılmazı olan bir çok arkadaşta bu sorun var ama fabrikaya yolladığınızda ilgilenip hallediyorlar sorununuzu.
  • fabarm l4s
Murat DİNGİZ
1983 MALATYA/Darende

Çevrimdışı Hasan ERKOÇ

• *
« Yanıtla #36 : 18 Şubat 2015, 12:00:57 »
Paslanan namlu iyidir sarsilmazin concordlari superdir
Hasan ERKOÇ
1976 ANAMUR

Çevrimdışı Murat YILMAZ 55

• *
  • Biz Avcıyız, Doğaya Muhtacız...
« Yanıtla #37 : 18 Şubat 2015, 13:48:32 »
arkadaşımdan garantisi bitmemiş sa-w 700 lx almıştım gecen yıl. sağolsun satmadan öncede garantisi bitmeden pas olayı için fabrikaya göndermişti. namluyu yeniden boyamışlar. benim tüfeğim paslanmıyor. ama benim tüfeğin aynısı yeğenimde var devamlı paslanıyor.
sarsılmaz markasının darbesini ben başka bir marka tüfekte görmedim gerçekten sırf herşeyine rağmen yine sadece sarsılmaz kullanırım.
Murat YILMAZ
1985 SAMSUN ÇARŞAMBA- Ünye
iş ve meslek danışmanı

Çevrimdışı Ümit ÇAGLAR

• *
  • Herkese rastgele
« Yanıtla #38 : 18 Şubat 2015, 14:58:36 »
yıl 2000 sarsılmaz concotr 4+1 otomatik aldı ve namlu daha sıfır fakat silaha iyi bakarım.güzel silah arkadaşlar silahınızı alalı 8-10 yıl oldu ise fabrikaya gönderin bakım yapsınlar.yeni iyne içat etmişler darbe takozu icra yayı derken silahı elinize aldıgınızda tanıyamıyorsunuz.mekanizma şıkır şıkır vb.saygılar.
Ben bizzat denemiş olarak söylüyorum. Tüfeğimi masraflıda olsa fabrikaya göndermeyi tercih ederim. Her fabrikadan geliş daha iyi oluyor, çalışması , tesirli mesafesi.
Bir de zavallı tüfeğin hor kullanım , hiç temizlememe, üstüne düşme gibi nedenlerle oluşan zararların giderilmesi gibi ..
Bu arada tüfeğin masraflarında fabrikanın aldığı rakamlar normal de kargo parası kötü...
  • Fabarm xlr 5
Ümit ÇAGLAR
1977 KARS