Bendede sarsılmaz franchi var. her ava çıkmamda yağmurlu ve karlı günlerde sırılsıklam ıslandı hep ama ne pas oluştu ne birşey. Hatta arkadaşım benim tüfeği eline aldı incelerken kapıya sürttü, bu nedenle yaklaşık yarım cm kadar namlu ucunda bir çizik oluştu metal kısmı gözüktü boyası gitti yani ama yinede o kısımda bile pas oluşmadı..
Benim değinmek istediğim aslında bu konuyu sarsılmaz firma yetkililerinden bir sorsak. Bu forumda sarsılmazla alakalı kimse yokmu veya av bayii olan birsürü arkadaşımız abimiz var bu konuda bizleri bir aydınlatsalar.
Düşünüyorumda evlerimizde duvarlarımıza yanmaz siline bilir vss. vs.. boyalar kullanabiliyoruz teknolojinin geldiği bu noktada bizler hala çok sağlam bilinen tercihlerimizde zirvelerdeki firmalarımızın hala boyasını konuşmamız beni düşündürüyor.
Ben kullanıcı olarak benim firmamdan övgüyle bahsedilmesinden hoşlanırım.
At Avrat Silah yiğidin şansına derler ama işi şansa bırakmayalım.
Büyük marka firmalar mesela araçlarda bir sıkıntı olduğu zaman binlerce aracını geri çağırıyor eeee bizim silahların namlu boyasında bir sorun olacaksa bunun önlemi alınsın lütfen. Elimizde namlusu paslı 2011-12 model tüfekle gezmeyelim demi ama...
Selam ve saygılarımla....