Gönderen Konu: SARSILMAZ NAMLU KALİTESİ  (Okunma sayısı 19020 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Murat DİNGİZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
SARSILMAZ NAMLU KALİTESİ
« : 18 Şubat 2013, 22:57:44 »
herkese iyi günler sarsılmaz namluda hengi çeliği kullanıyor bilen varmı acaba şimdiden teşekkür ederim.
  • fabarm l4s
Murat DİNGİZ
1983 MALATYA/Darende

Çevrimiçi B.Ulaş EREN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: SARSILMAZ NAMLU KALİTESİ
« Yanıtla #1 : 19 Şubat 2013, 08:43:51 »
sarsilmaz kullanicisiyim benim bildigim kadariyla 4140 celik kullaniyor diye biliyorum
  • D.K MAYA
ULAŞ EREN
Antalya / konyaaltı

Çevrimdışı Kadir ÇALIKLI

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 19 Şubat 2013, 09:27:48 »
ne çeliği kulanıyrlar bilmiyorum ama ben sarsılmazboing kullanıyorum çok memnunum
Kadir ÇALIKLI
1972 UŞAK

Çevrimdışı Murat DİNGİZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 19 Şubat 2013, 17:35:23 »
bende sarsılmaz concorde lx kullanıyorum alalı iki sene olmadı tamam güzel tüfek beklentilere cevap veriyo tutukluk yapmıyo 24 g kadar her fişeği çalıştırıyo etkili mesafesi piyasadaki tüm yerli tüfeklerden iyi (çevremdeki tüm tüfeklerle denedik) ama gel gör ki bu sene ava gidip geldiğim akşam tüfeği yağmaladım temizlemedim ertesi gün elime aldığımda namlu dışı pas yapmıştı
  • fabarm l4s
Murat DİNGİZ
1983 MALATYA/Darende

Çevrimdışı Uygar TANDOĞAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 19 Şubat 2013, 17:39:49 »
zannedersem hepsi 4140 çelik kullanıyor.farkı yaratan birleştirme konisi uzunluğu ve namlu gerisi genişlik ve namlu iç çapı.
  • HUĞLU RENOVA SENTETİK 66CM
  • VURSAN 92A EUROPE 66cm
  • HUĞLU GX 812 TACTICAL
Uygar TANDOĞAN
1977 MUĞLA

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #5 : 19 Şubat 2013, 22:02:48 »
Sanıyorum namlularında yalnızca Chrom-Moly diye bir şey yazıyordu. Buysa muhtemelen Krom-Molibden çelik olan AISI-4140(SAE-4140) olmalı. Şimdi bir de Krom-Nikel-Molibden kullanıldığını okuyoruz(misal Hatsan). Sarsılmaz'daki değişmediyse Cr-Mo idi.

... 24 g kadar her fişeği çalıştırıyo..
Murat Bey, tüfeğiniz yeni aldığınızda da 24 g ile çalışıyor muydu?
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Yusuf SAĞLAM

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 19 Şubat 2013, 22:23:07 »
 O0 O0
bende sarsılmaz concorde lx kullanıyorum alalı iki sene olmadı tamam güzel tüfek beklentilere cevap veriyo tutukluk yapmıyo 24 g kadar her fişeği çalıştırıyo etkili mesafesi piyasadaki tüm yerli tüfeklerden iyi (çevremdeki tüm tüfeklerle denedik) ama gel gör ki bu sene ava gidip geldiğim akşam tüfeği yağmaladım temizlemedim ertesi gün elime aldığımda namlu dışı pas yapmıştı
  O0 O0 çok extrem bir durum yoksa 41 40 kalite çeliktir  tahminimce ... ama tüfeğinizin namlusu paslanma veya karıncalanma yaptıysa boyasında bir sorun var demektir , ve bu pası yağmurlu ve nemli havalarda sürekli yapacaktır .. bir ay bile dursa namlu dışının pas yapmaması gerekir ... ıslanmış ve nemlenmiş bir tüfekte , boyalı yerlerde paslanma ve karıncalanma olmaması gerekir .. boya yapılamayan , kasa ve namlu yerlerinde paslanma meydana gelebilir ama , namlu dışında bu sorunun meydana gelmemesi gerekir ... 2 yıl hiç yağlamadığım ve bakımını yapmadığım  20 yıllık pozemin namlusunda , en ufak bir dezanformasyon meydana gelmedi , sadece yatak ve kilit mandalları bölgesinde paslanmlar oldu ... sizin , namlu kalitesi ile bir sorununuz yok tahminimce , sorun sadece namlu boyasında .. saygılar ... O0 O0 O0
  • SKB 3000
  • Gardone bignotti çifte
  • büyük huğlu conkuest
  • irlanda setter
1974 samsun . .  104 a 71 o/u . . kral 76 O/U . . Android magnum 76  yarı otomatik  . .

resim gönder

The following users thanked this post: Serkan ÜNVER

Çevrimdışı Seyit ÖCAL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 19 Şubat 2013, 22:37:29 »
  O0
Bendede sarsılmaz franchi var. her ava çıkmamda yağmurlu ve karlı günlerde sırılsıklam ıslandı hep ama ne pas oluştu ne birşey. Hatta arkadaşım benim tüfeği eline aldı incelerken kapıya sürttü, bu nedenle yaklaşık yarım cm kadar namlu ucunda bir çizik oluştu metal kısmı gözüktü boyası gitti yani ama yinede o kısımda bile pas oluşmadı..
Benim değinmek istediğim aslında bu konuyu sarsılmaz firma yetkililerinden bir sorsak. Bu forumda sarsılmazla alakalı kimse yokmu veya av bayii olan birsürü arkadaşımız abimiz var bu konuda bizleri bir aydınlatsalar.
Düşünüyorumda evlerimizde duvarlarımıza yanmaz siline bilir vss. vs.. boyalar kullanabiliyoruz teknolojinin geldiği bu noktada bizler hala çok sağlam bilinen tercihlerimizde zirvelerdeki firmalarımızın hala boyasını konuşmamız beni düşündürüyor.
Ben kullanıcı olarak benim firmamdan övgüyle bahsedilmesinden hoşlanırım.
At Avrat Silah yiğidin şansına derler ama işi şansa bırakmayalım.
Büyük marka firmalar mesela araçlarda bir sıkıntı olduğu zaman binlerce aracını geri çağırıyor eeee bizim silahların namlu boyasında bir sorun olacaksa bunun önlemi alınsın lütfen. Elimizde namlusu paslı 2011-12 model tüfekle gezmeyelim demi ama...
Selam ve saygılarımla....
Seyit-ÖCAL
1983-SİVAS
Arh+

Çevrimdışı Murat DİNGİZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 19 Şubat 2013, 23:05:22 »
evet 24 gr la iki kutu fişek sıktım kesinlikle hiç bir sorun yaşamadım ilk adığımda pas konusuna gelince sarsılmazı aradım garantili dedi yolla bakalım gereken birşey varsa yaparız
  • fabarm l4s
Murat DİNGİZ
1983 MALATYA/Darende

Çevrimdışı Ümit ÇAGLAR

• *
  • Herkese rastgele
« Yanıtla #9 : 19 Şubat 2013, 23:40:27 »
En iyi namlu paslanan namludur.
  • Fabarm xlr 5
Ümit ÇAGLAR
1977 KARS

Çevrimdışı Ahmet YÖNDEM

• *
« Yanıtla #10 : 20 Şubat 2013, 01:10:00 »
benim tüfeğim sarsılmaz concorde 13 senelik hala namlusunda paslanma yok . biraz boya aşındı , o da çok kullanımdan . bizim buralar da genelde nemli bölge.

http://www.avlakforum.com/forum/index.php/topic,160897.0.html
Ahmet YÖNDEM 0505 733 2636 1978 DÜZCE
İyi bilin ki , kalpler ancak Allah'ı anmakla huzur bulur.  (Rad 28)

Çevrimdışı Selçuk ÖLMEZ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #11 : 20 Şubat 2013, 02:37:09 »
bende bir sarsılmaz kullanıcısı olarak memnunum eğer garanti kapsamındaysa tüfeğiniz pasta varsa fakrikayla iletişime geçip gönderin aynı sey benim başıma geldi boyayıp gönderdiler şuan yağmur çamur bir sıkıntı yok
Selçuk ÖLMEZ
1977 Lüleburgaz /KIRKLARELi 05354942948

Çevrimdışı Murat DİNGİZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #12 : 23 Şubat 2013, 17:58:40 »
sarsılmaz kullanan arkadaşlar bu kadar heralde :)
  • fabarm l4s
Murat DİNGİZ
1983 MALATYA/Darende

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #13 : 23 Şubat 2013, 22:06:59 »
Fabrikaya sormayı denediniz mi?
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Sezer İNAN

• *
« Yanıtla #14 : 24 Şubat 2013, 19:27:48 »
6 senedir
concord l kullanıyorum .güzel avı var. yağmurdan sonra temizlenmeden burakırsam sanki paslanıyor gibi ama bezle silince birşey kalmıyor. .
Sezer İNAN
1975-Kayseri

Çevrimdışı Murat DİNGİZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #15 : 25 Şubat 2013, 21:46:45 »
Yarın yollyacağım fabrikaya sizlere sonucunu bildiririm
  • fabarm l4s
Murat DİNGİZ
1983 MALATYA/Darende

Çevrimdışı Taner YENİGÜN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #16 : 09 Mart 2013, 21:55:35 »
yıl 2000 sarsılmaz concotr 4+1 otomatik aldı ve namlu daha sıfır fakat silaha iyi bakarım.güzel silah arkadaşlar silahınızı alalı 8-10 yıl oldu ise fabrikaya gönderin bakım yapsınlar.yeni iyne içat etmişler darbe takozu icra yayı derken silahı elinize aldıgınızda tanıyamıyorsunuz.mekanizma şıkır şıkır vb.saygılar.
Taner YENİGÜN
1974 SİVAS

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #17 : 09 Mart 2013, 22:02:15 »
yıl 2000 sarsılmaz concotr 4+1 otomatik aldı ve namlu daha sıfır fakat silaha iyi bakarım.güzel silah arkadaşlar silahınızı alalı 8-10 yıl oldu ise fabrikaya gönderin bakım yapsınlar.yeni iyne içat etmişler darbe takozu icra yayı derken silahı elinize aldıgınızda tanıyamıyorsunuz.mekanizma şıkır şıkır vb.saygılar.
ücret?
1968

Çevrimdışı Taner YENİGÜN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #18 : 09 Mart 2013, 22:06:48 »
mekanizmanın atış yaptıktan sonra geri gidip çarptıgı yarısı çelik yarısı plastik takoz var 20tl iyneye para almadılar.kargo 6 tl
Taner YENİGÜN
1974 SİVAS

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #19 : 09 Mart 2013, 22:34:56 »
Şaşırdım. Sarsılmaz iğnesi bedava :) Güzel tabi, önemsiz para. O tampon kırık falan mıydı yoksa tedbir olarak mı değiştirdiler acaba? Neyse iyi etmişler, çok aşınmışsa daha büyük masraflardan kurtarmış olabilirler. Hayırlı olsun yeniden.
1968

Çevrimdışı Taner YENİGÜN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #20 : 10 Mart 2013, 17:32:40 »
sağolun volkan bey parça aşınmış.ümütbeyin söylediyine göre iyinenin arkası eski modellerde inceydi.horozda zamanla aşınma yapıp fişek patlatmama sorunu yaratıyordu yeni tip arkası geniş iynetakmışlar.
Taner YENİGÜN
1974 SİVAS

Çevrimdışı Yücel MERT

• Müdavim Üyemiz
  • Paylaşıyorsan, işte o zaman AVCISIN...
« Yanıtla #21 : 10 Mart 2013, 18:18:30 »
sarsılmaza senelerdir tabanca gönderirim, 2-3 defada poze ve otomatik gönderdim,
tabancalardan hiçbir zaman para almadılar,
birde otomatikten kundak parası aldılar, (arkadaşım kiltleme mekanizmasını takmadan atış yapıp el kundağını patlatmıştı.)
hepsine teşekkür ederim, hiçbir zaman olmaz, yok kullanıcı hatası, yok şu yok bu demediler.
Yücel MERT
1976 Manisa/Diyarbakır

Çevrimdışı Murat DİNGİZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #22 : 11 Mart 2013, 23:10:03 »
bir türlü yollayamadım tüfeği aslında birazda kararsızım namlu ısıtılıp boyanıyormuş oda namlu kalitesini düşürüyormuş mail attım sarsılmaza heralde görmediler geri dönen olmadı arasınlar soracagım herseyi öyle yollayacağım
  • fabarm l4s
Murat DİNGİZ
1983 MALATYA/Darende

Çevrimdışı Taner YENİGÜN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #23 : 12 Mart 2013, 20:11:28 »
05334374895 sarsılmaz.ümütbeyi isteyin saygılar.
Taner YENİGÜN
1974 SİVAS

Çevrimdışı Murat DİNGİZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #24 : 12 Mart 2013, 22:20:21 »
bu gün sarsılmazdan aradılar kargoya verin( para vermeden yollayın) ne arzası varsa yazın yollayın halledelim dediler.
  • fabarm l4s
Murat DİNGİZ
1983 MALATYA/Darende