Allah razı olsun Hüseyin bey ilginize teşekkür ederim inşallah bu tüfek üzerinde düşüneceğim ve öncelikli sıramda bu var acaba dipçiksiz tabanca kabzesi gibi dipçikli bir pompalı istesem bu markadan temin edebilirmiyim. bir kaç ay önce başımdan şöyle bir olay geçti;
Sivas gardaşlar tepesi var sabah hava çok güzeldi ava gidemiyorum uykularım kaçıyor falan sabah saat 08:00 gibi uyandım ava gidemiyorum bari karşı tepeye çıkıp biraz alıç armut toplayayım hemde biraz gezmiş olurum dedim ve hazırlanıp çantamı alıp çıktım.
Görseniz ava gider gibi hazırlandım sadece tüfeğim eksik..
Dağlara kavuşmanın sevinci miss gibi temiz hava alıç topladım denk geldiğim çalılardan. Ormanın içinde ilerlerken birden kıyamet koptu çatır çutur... domuzlar kaçmaya başladı sağım solum domuz dolu herbir yana dağıldılar arkamı döndümki ne göreyim 3 tane domuz üzerime doğru fişeklemiş geliyor... Çam ağacına nasıl çıktım hatırlamıyorum..
O günden sonra karar verdim kendime çantama sığacak kadar kendimi korumak amaçlı bir pompalı almaya... Eğer dipçiksiz olursa çantama sığar özel bir kılıfla çantamda arazide yanımda bulundurmama kimse karışmaz herhalde...
Dipçik konusunda kısa veya uzun olmasının avantajı veya dez avantajı olurmu atışta nişanda tecrübelerinize göre öneride bulunurmusunuz.
Allaha emanet olun teşekkürler.