mersin avcılar kulübünde (bayram öncesi bilgi bu), 50 kişi pul almış nerede gerisi ben geride kalanlardanım. avbis otobüsüne binmem bu durumda söylendiği gibiyse 6 kez ava gidip bi bok bulamadan koca sezonu boş geçmedim halde avladıklarımın envanteridir, 1 bıldırcın 1 kekliğim ve 2 kara tavuğum var ne kaz ne ördek bize uğramaz üveik hele televizyon ve internet dışında tanışmadım buradan erken gidiyor adana tarafı görüyor ankara yoluna doğru. bizim belge iliçi herneyse 6 kez ava gidip 1 kanatlı 1 memeli- vs. alsınlar o kararlarını meze yapıp yesinler onları afiyetle rakılar benden. bekleyin poligonlar geliyom gariiiiii... merak ediyorum arkadaşlar avladığımız hayvan türleri ava açık olan türler ''onların değişiyle pardon avbisçi beyler makçı ağabeyler'' havadaki yolu kullanan yaban hayvanlarını merayı dolaşıp nasıl envanter sayımı yapıyorsunuz keklik 400/600 km. göç eyler... bıldırcının hayatı bütün rif vadisi uzantısında döngü eyler binlerce km. ,... üveyik tüm kıtayı dolaşır... ördek kaz/ türüne göre dünya yarım kürede gezer elin adamı göçyolunuda değiştirdiği halde soruyorum buradan sayın arkadaşlar, orman bakanlığı yoksa avbis uçağına biletmi kestirdi thy. den de biz avcıların haberi yok. merak ettim bu ssatten sonra zaten dönüş yok uykum kaçtı bu keyfi kararlar boş kaldırın kumdan başınızı lütfen duyun iş böyleyse avcı bakar çaresine tc. çocuğuyuz biz düşman değiliz ya