« Yanıtla #30 : 08 Şubat 2013, 14:39:50 »
Alıntı
Değiştir
Kemal Sunalın Oya Aydoğanla 100 numaralı adam filmi vardı,bu durum bana o filmi hatırlattı..
Kemal Sunal, saf, temiz Anadolu çocuğu ve insanlara ben sizin dostunuzum diye reklamlara çıkıyordu,
etrafını saran çıkarcı kişilerse, onu kullanıp mal satma derdinde, milleti kötü mallarla kazıklıyorlardı.
Teşbihte hata olmasın,şuan yaban tv,Kemal Sunal rolünde, diğer rollerin sahiplerini zaten görüyorsunuz,
kazıklanan rolünde ise ne yazıkki avcılarımız var,bu film 1978 de çekilmiş ama bugün hala herkes rolünü gayet iyi oynuyor,pek ders alınmamış..
Değerli avcı dostlar;lütfen avcı postuna bürünen, köpek,tüfek ve giysi simsarlarından uzak durun ve aranıza mesafe koyun,siz talep etmezseniz onlar size bunları satamaz ve sizi kullanamazlar,''BEN SENİN DOSTUNUM,AVCIYIM'' deyipte insanlardan düşük fiyata tüfek alıp, 2-3 katı fiyata satanları gördüm,lütfen uyanık olalım..(dürüst olanları ayrı tutuyorum)
Önemli olan tüfek,köpek,giysi değil içindeki insandır,300 liralık tüfeklede av yapılır 300 bin liralık olanlada..Çok pahalı olanla çok av yapılmaz, bu zevk işidir.
Zaten önemli olanda çok av yapmak değildir, gerçek avcı için...
Gerçek avcı için;dostluk,muhabbet,sevgi,paylaşma kafidir,tüfek,köpek bunlar ikinci plandadır,muhabbeti bol avlar yapmanız dileğiyle,
selam ve saygılarımla...
YUKARIDAKİ YAZI BUGÜN 14;39 DA YAZILDI.
Burak beyin açıklamasını görmediğim için,sadece yaban tv hakkındaki görüşlerimi yazmıştım,Burak bey açıklamasını yapmış artık herkes değerlendirmesini ve muhakemesini kendi yapar...
Ama benim asıl söylemek istediğim;Ali,Burak,Ömer meselesi değil resmin tamamını görmeliyiz,ayrıntılarda boğulmadan...
İnsanların içindeki av sevgisi,köpek besleme tutkusu küçük menfaatlere tahvil edilerek sömürülmemeli,yaban tv nin ilk günkü misyonu neydi şimdi nerelerde ve nelerle uğraşıyor,
tamam yaban tv ticari bir kuruluş ve Türkiyenin ilk av kanalı ama bu onu kanunlar önünde ayrıcalıklı,köpek,tüfek,malzeme ticaretinin bir aracı yapmamalı...
Ayrıca insanlar kendi menfaatleri ve zevkleri için bir kurumuda kullanmamalı,böyle davranışlar kurumların ve kişilerin itibarına gölge düşürür...tabii itibar onlar için önemliyse...
Akçeli işlere bulaşmadan,bütün avcıların menfaatini düşündüklerini ispatladıkları ve bu samimiyet testini geçtikten sonra, yaban tvde, '' Türkiyede avcılık nasıl gelişir'' konuşulabilir ve inandırıcı olur,yoksa herşey laf-ü güzaf..
selam ve saygılarımla...