Arkadaşlar Ben RIDVAN KOCATAŞ. Adanada olduğumdan dolayı vede sitedeki moderatör zatların birisinin canını sıktığımızdan dolayı uzaklaştırma aldığımdan dolayı Murat arkadaşımın kullanıcı adıyla mesajımı bu isimden yayınlıyorum. Sağolsun..
Arkadaşlar uzun zamandır polemikler atışmalar tartışmalar vs var. Bunlar olacak ve olmaya da devam edecektir. Arkadaşın birisi çıkıyor ırk karalaması yapıyor, kimse müdahale etmiyor. Ama nedense karalama yapılan ırkın sevenleri ellerindeki ırkı koruma ve kollama konusunda savunmaya geçince moderatörler tarafından konular kilitleniyor ve ikazlar yapılıyor. SEZONDAN KIRINTILAR ve PARSLA ÇULLUĞA DEVAM GÖZÜMÜZ YOLLARDA konularında olduğu gibi.
Bunun nedeni bu zamana kadar yapılan karalamalar ve kışkırtıcı mesajların tek taraflı olarak devem edeceği ama uzun zamandır devam edegelen restleşmenin gerçekleşmek üzere olması ve bunun neticesinde ortalığın çok fena şekilde karışacak olması.. Tarih yakın..
Meselenin evveliyatı nedir bilmiyorum, geçmişte neler oldu gibi bir özel mesaj yerine moderatör beyden benle sorunununmu var, yaptırım uygularım gibi tehditkar ikazlar devam ediyor.
Netice-i meram olarak bana ikazlar yada sınırımı belirtici mesajlar gönderilmesine gerek yok. Zamanında bende moderatörlük yaptım ve haddimin sınırımın yada mesajlarımdaki ifadelerimin hangi boyutlara gidebileceğini çok çok iyi bilmekteyim.
Üyeliğimi kendim silmiyorum.Moderatör bey kendi ifadeleri ile bir tık ile silecekse silsin. Ama paylaşım yapmayı bırakıyorum. İyi yada kötü, olumlu olumsuz mesaj yazmıyorum. Yolunuz açık olsun. Konunun bu aşamaya gelmesine neden olan maç hakkında da inşallah kazasız belasız bir yarışma olmasını temenni ediyorum. Seven yada sevmeyen hakkım varsa helal olsun..
.Şayet sözünüzde dururda yaptırım konusunda gereğini kendiniz yaparsanız şahsen memnun olurum...
Alkan bey hem sizi hemde bu işe öncelik etmenizi isteyenleri sevindirmiş olmamda ayrı bir mutluluk. Taraflı tutumunuz için tebrikler.