Gönderen Konu: Gadea Del La Mazorra Hollandaya Isiniyor  (Okunma sayısı 1848 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mustafa UYARLAR

• *
Gadea Del La Mazorra Hollandaya Isiniyor
« : 05 Şubat 2013, 21:57:15 »
Cumartesi gunu ciktik yine yollara ama bu seferki antreman degil yarismaydi. Gadeayi show yarismasina yazdiristim ne kadar mera yarismasi onemli ise bazi sertifikalari almak icin showda onemliydi.Benim beklentim buyuk degil bana kici basi disi duzgun degil excellent versin yeterdi cacib yada bob alirsa bana spriz olurdu. Sagolsun hocam jan da beni yalniz birakmamis benim icin 100 km gelmis ve yarismayi izliyecekti. Soyle baktim etrafa kopekler kayniyor her cesitten ulen dedim bune boyle beeeeeeee millet hasta oda farkli bir hastalik masalar makyaj kutulari fonler monler dedim abooooooo bizim kiz meradan cikti dun geldi heheh.

Daha sonra yazdirma filan derken o an sahada bir pointer gordum jana dedimki bak jan bir erkek var dedim yarismaci yok mustafa sadece disi var bugun oda senin yas grubundaki rakibin demesinmi ne dedim ulen oyle buyuk disimi olur sanki inek yavrusu mubarek cemal abinin efe onun yaninda kardesi gibi kalir hani oylesinden . Bir baktim jan yanlarina gitti adam ingiliz cikti kopegide ingiltereden getirmis daha sonra bir baktim diger yarismaci oda italyan karisimi brek kiziymis dedim durun bunu cekeyim turkler bir degerlindirsin hangisi birinci olur diye

Burdan cikan sonuc belliydiydi benim icin heh dediki jana jan sen yarismaya cikarmisin gedea ile olur dedi bir bakalim dururmu dedim akilli disi birazda ben calisti tamam dedi sahaya cikti nasil olacak diye bakiyor

Sonra cikti bizim disiyle kala kala ayni yas grubu iri disi kaldi burdan belli heralde ne kadar iri oldugu gedea 60-61 cm geliyor gerisini siz dusunun diger disi kac gelir rahat 70 cm

Uploaded with ImageShack.us

Bizimkinin aldigi rapor belli oldu 2. heralde ve excellent almisti ben aldigim sonuctan mutlu jan sinirinden kip kirmizi olmustu cunku ona gore diger disinin herhangi bir olcu bicimi yoktu buda ona yanlisti uyum olacakti fizikte pointer dedinmi. Neyse canim dedim olsun jan uzulme ben memnun sonuctan bunun gibileri mera yarismalarina insallah diyerek dur dedim bir resimde benimle cek beeeeeee yav

Mustafa UYARLAR
1984 ADANA HOLLANDA

Çevrimdışı Kadir SARI

• Çolak 43
  • Müdavim Üyemiz
Ynt: Gadea Del La Mazorra Hollandaya Isiniyor
« Yanıtla #1 : 08 Şubat 2013, 14:57:50 »
mustafa tebrikler sende bu işe gönül verenler arasındasın
Kadir SARI
1967 Emet KÜTAHYA
Tel.0 543 603 29 02

***** ŞİVA - LEXUS - BARBY *****

Çevrimdışı Erhan ACAR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 08 Şubat 2013, 18:14:06 »
Tebrik ederim mustafa azmin ve emeklerin için.... bize dağda vurdurduğu keklik ve meralarda koşması önemli... :)
Erhan ACAR
BODRUM MUĞLA/İstikamet Diyarbakır

[url=ht

• *
« Yanıtla #3 : 09 Şubat 2013, 16:04:45 »
mustafa tebrikler sende bu işe gönül verenler arasındasın

Sagol kadir abi insallah yararli gonul verenler arasinada girerim saygilar
Mustafa UYARLAR
1984 ADANA HOLLANDA

• *
« Yanıtla #4 : 09 Şubat 2013, 16:05:28 »
Tebrik ederim mustafa azmin ve emeklerin için.... bize dağda vurdurduğu keklik ve meralarda koşması önemli... :)
Sagol erhan insallah herkesin gnlune gire verir kopegini bizimkilerde he ryerde iyi olurlar
Mustafa UYARLAR
1984 ADANA HOLLANDA