Gönderen Konu: ÇİFTE VE POZELERDE ALT VE YAN SORUNU  (Okunma sayısı 14193 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
Ynt: ÇİFTE VE POZELERDE ALT VE YAN SORUNU
« Yanıtla #25 : 08 Haziran 2013, 22:22:06 »
2012 yılının mart ayında 1985 yapım ve gayet guzel vuruşu olan 68 namlulu HUĞLU süperpozemi bantı namlunun uç tarafından ayrılmaya başladığı için tamire gönderdim fabrikaya.Bilin bakalım nasıl geri geldi :) Namlunun üstünde dümdüz giden 8mmlik bandı sökmüşler. Yerine 5-6 mm arasında değişkenlik gösteren kalınlıkta bir bant takmışlar sağolsunlar.Namluyu trap tüfeğindeki gibi üstten baktığınızda yılan gibi s çizerek ilerliyor bant namlunun üzerinde.İnanın nişan alırken bantı görmesemde her seferinde arpacık acaba doğru yerinde mi die düşünüyorum.Bant o kadar çok dalgalı gidiyor ki aklımda hep o arpacık orjinalinde olması gereken yerde mi sorusu var.bantı yerine kaynaklayan usta ellerin kırılmasın emi...
:)

Hala öyle mi duruyor?
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Samet YILMAZ

• *
« Yanıtla #26 : 27 Temmuz 2013, 17:26:59 »
Tamir için gönder daha beter gelsin geçmiş olsun valla, yazık günahtır ne ziyanlık..
:)
1987-Edirne
bmp resim yükle

Çevrimdışı Nuri ÇELİK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #27 : 29 Aralık 2014, 16:08:16 »
bende yeni süper poze aldım üst namlu çok üst vuruyor göderdim fabrikaya bakalım ne olacak yaparlarsa iyi yapmazlarsa baya ugraşacagım hem reklamlarını yapacagım hem tüketici haklarına baş vuracagım
  • Ata neo
  • akkar altay silver y.o
1973 - Denizli