0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kemal abi burası ne olmuş böle valla güzel de olmuş efkar bastıkça ben de buraya kaçarım artık Allah yar ve yardımcınız olsun abi,Vatan önce Allah a sonra size emanet ..
Kemal kardeşim;İşin zor Allah seni sevdiklerine bağışlasın Allah yar ve yardımcın olsun
Adımızı yanyana ağaçlara kazmışlar...Varsın olmasın sonumuz....Menekşemiz kurusun...Abi bitirdin beni Lise,üniversite yılları aklıma geldi... Bu şarkıyı anlamak için öyle bir ruh olması lazımki
Allah sizlerin gücünü,kuvvetini artırsın...Paylaşımlar için teşekkürler,görüşmek üzere inşallah...
Benim Büyük ARSLAN da Eğirdir ordanda ,Şırnak Damlarcada Görevini yaptı.CENAB-I HAK YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
oooooooooooooo konu çoşmuş..... hadi bir parçada biz çoşturalım.... koç yiğitlere gelsin...Yiğitler silkinip ata binende Derelerde boz kurtlara ün olur Yiğit olan döne döne döğüşür Kanlıllı gömlek koç yiğide şan olur..Bir yiğit cidasın' a! mış eline Serini koymuş da yiğit yoluna Kalkan paralana zırhlar deline Kanlı gömlek koç yiğide don olurYiğit cidasını almış atıyor Ak elleri kızıl kana batıyor Bir kötü kavgadan dönmüş kaçıyor Kaçma kötü kaçma şimdi hun olur Köroğlu çağırır figan, ağıtlar İman ehli birbirini öğütler Boydan boya demir donlu yiğitler Çalar cidasını kahraman olur