Gönderen Konu: Son çalışmalarımdan bazıları...  (Okunma sayısı 2484 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kamil ÜNLÜTÜRK

• Expert Üye
Ynt: Son çalışmalarımdan bazıları...
« Yanıtla #1 : 19 Ocak 2013, 20:11:54 »
Mehmet bey, Ergün Çekiç beyle beraber bu işi batıdaki örneklerini aratmayacak düzeyde gerçekleştirebilen ender sanatkarlarsınız,tebrik ederim.
Hatta ekstra olarak sizin süslemeleri silah üzerine konumlandırma işini de iyi etüt ettiğiniz veya kendi yaklaşımınız bilemiyorum bu konuda bence daha doğru sonuçlar çıktığını da söyleyebilirim.Tabi benim referansım batıdaki örnekler gene.Demek istediğim "layout" denen gravürü yerleştirme, kompozisyon,gravürü yüzeye bölüştürme işi,bu konu da en az gravürün kendisi kadar nihai sonuca etkili.
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #2 : 19 Ocak 2013, 20:20:00 »
Mehmet Bey'in evvelce de sitemizde bazı çalışmalarını görmüştük. O zaman site ismi farklıydı ama neydi hatırlayamadım. Tekrar yerini öğrenmemiz iyi oldu. Gerçekten yürekten tebriki hak eden gravür ustalarımızdan biri ve henüz çok da genç olmasına rağmen çok başarılı bence. Gördüğüm kadarıyla dünyadaki gelişmeleri de yakından takip ediyor ve üzerine koymaya devam ediyor. Ellerinize sağlık ustam. Bol kazançlar inşallah.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Mehmet SÖNMEZGÖK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
    • Tasarım Gravür ve Kuyumcu Atölyesi
« Yanıtla #3 : 19 Ocak 2013, 20:29:05 »
Mehmet Bey'in evvelce de sitemizde bazı çalışmalarını görmüştük. O zaman site ismi farklıydı ama neydi hatırlayamadım. Tekrar yerini öğrenmemiz iyi oldu. Gerçekten yürekten tebriki hak eden gravür ustalarımızdan biri ve henüz çok da genç olmasına rağmen çok başarılı bence. Gördüğüm kadarıyla dünyadaki gelişmeleri de yakından takip ediyor ve üzerine koymaya devam ediyor. Ellerinize sağlık ustam. Bol kazançlar inşallah.

BİRKAÇ SEBEBTEN DOLAYI Bİ ARA   ARA  VERMİŞTİM ONDAN DOLAYI KAPATMIŞTIM SİTEMİ...TESBİTLERİNİZ ÇOK DOĞRU AVRUPAYI 4 YILDIR TAKİP EDİYORUM.BAZI KİTABLAR CD LER VS LER ALDIM O KONULARDA EĞİTİM ALMAYA ÇALIŞIYORUM.
« Son Düzenleme: 19 Ocak 2013, 21:31:50 Gönderen: Mehmet SÖNMEZGÖK »
Mehmet SÖNMEZGÖK
www.mehmetsonmezgok.com.tr
1984 Beyşehir // KONYA

Çevrimdışı Mehmet SÖNMEZGÖK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
    • Tasarım Gravür ve Kuyumcu Atölyesi
« Yanıtla #4 : 19 Ocak 2013, 20:31:09 »
Mehmet bey, Ergün Çekiç beyle beraber bu işi batıdaki örneklerini aratmayacak düzeyde gerçekleştirebilen ender sanatkarlarsınız,tebrik ederim.
Hatta ekstra olarak sizin süslemeleri silah üzerine konumlandırma işini de iyi etüt ettiğiniz veya kendi yaklaşımınız bilemiyorum bu konuda bence daha doğru sonuçlar çıktığını da söyleyebilirim.Tabi benim referansım batıdaki örnekler gene.Demek istediğim "layout" denen gravürü yerleştirme, kompozisyon,gravürü yüzeye bölüştürme işi,bu konu da en az gravürün kendisi kadar nihai sonuca etkili.

ÜSTADIM BEN AVRUPADAKİNİ ARATMAYACAK Bİ ÇALIŞMA YAPIYORUM ŞU AN.BU YAPILANLAR YAPABİLDİKLERİM DEĞİL DE,FİYAT ORANTISI İLE YAPILMIŞ ÇALIŞMALAR...BU AYLARDA FİYAT SORUN TEŞKİ ETMEYEN Bİ FİRMAYA TAM PROFESYONEL Bİ ÇALIŞMA YAPILACAK.O ZAMAN TEKRAR DEĞERLENDİRMENİZİ İSTERİM...
Mehmet SÖNMEZGÖK
www.mehmetsonmezgok.com.tr
1984 Beyşehir // KONYA