Gönderen Konu: MERKEL Av Tüfekleri  (Okunma sayısı 16232 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
Ynt: MERKEL Av Tüfekleri
« Yanıtla #25 : 04 Şubat 2013, 13:53:41 »
Arkadaşlar konuya açıklık getirmek isterim

Yazıcılar av ın Merkel in Distribütör ü  olmadığı konusunda Murat beyin sorusu olmuştu ....

Bende bir kaç gün önce yanlış bilgilendirme olmasın konu netleşsin diyerek konuyu Yazıcılar av yetkilileriyle görüştüm

Konuyu Merkel e ilettiklerini bunun sehven yapılan bir hatadan kaynaklandığını şu an itibarı ile Yazıcılar avın Merkel in İthalatçısı olduğunu söyledirler.
  • Le Fusil Darne Saint-Etienne V 19 Paris France

Çevrimdışı Satılmış ŞEN

• *
« Yanıtla #26 : 22 Şubat 2013, 18:46:26 »
Geçmiş senelerde Merkel av tüfeklerini ankara dışkapıda Enver Güneşdoğdu getirirdi,Bu markayı uzun yıllar kullanan bir avcı olarak  ithal edilmesinden mutlu oldum.Yaygın olarak kullanılan ithal tüfeklerle karşılaştırdığımızda merkeller açık ara öndedir.
Satılmış ŞEN
1970-İstanbul

Çevrimdışı Muratcan KARABIYIK

• Free Üye
  • *
    • Efe Av Ticaret Av Malzemeleri
« Yanıtla #27 : 05 Nisan 2013, 09:29:35 »
Kendi merkel tüfeğimin üretim yılını ve teknik bilgilerini öğrenmek için bağlantıya geçtiğimde sormuştum bana verdikleri bilgi bu .

-----------------------------------------------------
Dear Mr. Karabiyik,

Please note that there are no sales documents from these times available. Our importer in Turkey is:

Yazicilarav
Yesiltepe Mah. Yavuz Selim Bulvari Can
Setisi B Blok 351/B
61040 Trabzon
Tel.: +90 4622305616
e-mail: [email protected]

Best regards
Your Merkel-Team

Çevrimdışı Birol CİVAN

• *
« Yanıtla #28 : 12 Mayıs 2013, 22:59:08 »
Mehtap hanım.İthalat bandınızda yivlilerde varmı.Yani yivli siparişimiz olsa getirme imkanınız olabilirmi.Misal:Kr-1 tşk.b Civan/Yusufeli avcılar derneği başkanı.
  • Winc mod 1300 ranger 12gue
  • huğlu 201-A kuşlu
  • Pse nova exrem yay 55 /75 lb
Birol CİVAN
1967 ARTVİN

Çevrimdışı Mehtap KAYNAR

• Free Üye
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #29 : 13 Mayıs 2013, 10:45:05 »
yivli tüfek getirtip biz satamıyoruz MKE satıyor oraya başvuruyorsunuz ona göre ithal ediliyor Browninglerde öyle Merkelde henüz öyle bir talep olmadı ama resmi süreç bu şekilde işliyor
Mehtap KAYNAR
1981 trabzon WWW.karadenizav.NET

Çevrimdışı Dağhan ÇAKMAK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #30 : 06 Kasım 2013, 16:06:39 »
İmkanı olan her avcının mutlaka edinmesi gereken bir şahaserdir merkel av tüfekleri.Özellikle de 2001 c serisi harika gravür ve kundak kalitesiyle biz avcıları cezbediyor.Ayrıca yazıcılar avcılık gibi köklü ve ticareti düzgün yapan kişiler tarafından ülkemize ithalatının yapılması da ayrı bir şans.Adem bey ve ekibine bu kıymetli tüfekleri getirdikleri için sonsuz teşekkürler.
Dağhan ÇAKMAK
1982-Erzincan